Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) harry válasza harry (#1988) üzenetére


harry
veterán

Sikerült a 40 perc snatch, úgy nyomtuk, hogy fél percenként kézváltás, fél perc alatt 6 ismétlés (egyesek többet/kevesebbet), így ment végig a 20-assal, ami 480 + végén nyomtam még párat, csak úgy, hogy meglegyen az 500 ismétlés. Jó volt, nem fáradtam el annyira, mint egy átlagos edzésen. Itt azért már igen jól jött a kesztyű, csak 1-2 helyen lett vízhólyagos a tenyerem, de legalább a bőröm nem szakadt le.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2002) Integra válasza harry (#2001) üzenetére


Integra
titán

jó az jó az :K
most már edzések alatt is ha tomi aszongya hogy swing vagy snatch, választható, akkor snatch, mondjuk a vége felé bekaka, de azért csak összeszenvedem.. ahhoz képest hogy 8 hónapja kezdtem újra, óriásit fejlődtem, jó érzés nagyon :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2003) emcett válasza Csarlee (#2000) üzenetére


emcett
csendes tag

Üdv!

Amit én (moderátor) linkelt, az nem tölthető, hanem csavarozható, van is róla másik kép, ahol tisztán kivehető, csak én nem tudtam feltölteni, mert pancser voltam. Amit szeretnék, az a csavarozható változat, mert annak nem változik (elvileg, szerintem) a súlypontja, viszont papíron 6,5-40 kg között lehet változtatni a súlyát, ami nekem azt jelenti, hogy 'majdhogy örök. Ha sikerül letöltenem ismét a képét, akkor majd felteszem ide.
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólást! :R

"Őseidnek szent hitéhez, Nemzetednek gyökeréhez Testvér ne légy hűtlen soha!"

(#2004) harry válasza Integra (#2002) üzenetére


harry
veterán

Visszaemlékezve, ott nagyon kevés snatch volt. Néhány alkalom rémlik csak (egy évig jártam oda). Ha most mennék, egykezes swingnél tuti snatchelnék mindig, mégis csak az az igazi. Annyira sok meg nem lehet, Ervinhez képest legalábbis :D

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2005) Integra válasza harry (#2004) üzenetére


Integra
titán

igen, kevesebb van valszeg. nekem jó. meg külön is csinálom. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2006) didros


didros
senior tag

Sziasztok! Első kettlebellemet szeretném megvenni, egy 16kg-os "vinyl"-t a tacticalshop.hu-tól. Jó ez szerintetek, vagy inkább az RKC grade-et vegyem többért? Nincs nagy kezem, ezért gondoltam, hogy ez is elég lehet...

(#2007) harry válasza didros (#2006) üzenetére


harry
veterán

Szerintem jó lehet. Ugyanakkor esetleg megfontolnám a helyedben a 20-as bogyót, bár nem ismerlek, nem tudom, mióta edzel / milyen a fizikumod / meddig szeretnéd csinálni. Én is korábban egy ilyen 16-oson gondolkodtam, de jobb, hogy inkább a nagyobbat vettem, mert kezdés után úgy 1.5 hónap múlva már feljebb váltottam :)

Én megfontolnám ezeket a Spartan súlyokat, nekem ilyen van, én elégedett vagyok vele, már egész megszoktam, kényelmes. [link] Mondjuk érdemes megnézni máshol, mert itt már a 20-as 15k, amikor én vettem még 11-12k körül volt. Ha vennék, lehet megint ilyet (nagyobbat), nekem nem tetszik annyira a DD Military, nálam eléggé csúszott... Esetleg 360 gears elite / classic, de ilyet meg kb. nem kapni.

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2008) Lokids


Lokids
addikt

Sziasztok. Nemrég kezdtem a kettlebellt. jelenleg 12Kg-val és heti 1 alkalommal. Köv hónaptól már heti 2 a terv. Azt szeretném megkérdezni, hogy a kezetek védelmére mit használtok? Bár eddig nem volt sok snatch kezdőknek, de ha elkezdünk többet csinálni valószínű, hogy a bütykös lesz a tenyerem.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2009) Jim-Y válasza Lokids (#2008) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hát akkor bütykös lesz, és akkor mi van? Legalább végre férfi leszel :K Komolyra fordítva a szót, nálam van kézkrém, edzés után rögtön bekenem a kezem, de leginkább ennyi a védelem nálam.

(#2010) Lokids válasza Jim-Y (#2009) üzenetére


Lokids
addikt

Cska mert hallotttam már, hogy valakinek letépte az izzadságtól felpuhult bütyköt. :P Az pedig nem lehetett kellemes.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2011) AirWin1987 válasza Lokids (#2010) üzenetére


AirWin1987
csendes tag

főleg a snatch meg a clean gyilkolja a kezet a forgás miatt... ideővel jobban fogja birni a kezed! főleg akkor ha a felesleges bőrt mindig ledörzsölöd habkővel, vagy levágod kisolloval. meg idővel kitapasztalod a technikát is mikor lehet enyhébben szoritani (szinte elengedni a súlyt), főleg snacthnél!

(#2012) harry válasza Lokids (#2008) üzenetére


harry
veterán

- kesztyű nem rossz dolog, de jó technika nélkül ezzel is fájni fog. Meg talán azzal is. Nem szükséges kieg, de olykor jól jön
- nekem tépte már meg a bőröm a golyó, talán ráadásul pont kesztyűvel. Ezzel sok mindent nem tudsz csinálni, utána ápold
- érdemes ledörzsölni a kemény bőrt, meg aztán bekenni. Én ehhez lusta vagyok :D
- idővel valamelyest hozzáedződsz, de tipikusan snatchből, ha sokat kell csinálni, az így is - úgy is gyilkolja a tenyeredet

Összegezve talán, jó technika, hozzászokás, ápolás, esetleg kesztyű. Hozzátenném, engem nem is az zavar, ha bütykös lesz, az annál inkább, hogy vízhólyagos / felszakad.

Kihez jársz amúgy?

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2013) Lokids válasza harry (#2012) üzenetére


Lokids
addikt

Igen, az, hogy leszakad az zavar.
Székesfehérváron Kerekes Ferenc edzésére járok.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2014) natran válasza Lokids (#2008) üzenetére


natran
csendes tag

Helló, a bütyökkel egy darabig nálam nem volt semmi gond. Egészen múlt hét vasárnapig, amikor tartottam egy Harryéhez nagyon hasonló snatch napot. És szabályos vérhólyagok jelentek meg mindkét kezemen, amik mondanom sem kell eszméletlenül zavaróak mindenféle fogásnál. Ebből levonva a tanulságot nem szabad eljutni addig, hogy felkeményedjen a bőr. Folyamatosan bőrvágó ollóval és durva habszivaccsal smirglizni kell nehogy az én sorsomra juss.
didros: a vinyl szériának szerintem azaz egy nagy hátránya, hogy csúszni szokott elég rendesen a fogantyúja.
Én várnék még pár hónapot a golyó megvételéig, pláne mivel csak heti egy edzésre jársz. Snatchelni úgysem fogsz még egy darabig, bár ez edző függő biztos. Nálunk két hónap alapozás előzte meg az első próbálkozást. Én bátran ajánlom a kisebb golyó megvételét is szemben a többiekkel, mivel egy 16 kg-os golyóval is nagyon jó komplex gyakorlatokat lehet végezni. Másik részről, kezdőként -bár nem ismerem én sem a fizikumodat- egy húsz kilóval végzett TGU -török felállás- eléggé kemény dolog, pláne ha abból is többet csinálsz. Pár hét edzés után tudni fogod melyik golyó való neked, én a biztos alapra helyezném a hangsúlyt szemben a jobban hangzó nehezebb golyó ellenére is. Inkább jól és szabályosan csinálj végig egy komplex létrát. Ha kinőtted veszel mellé egy nagyobbat, de akkor sem hiszem, hogy a kisebbik már nem tartalmazhat kihívásokat.

(#2015) harry válasza natran (#2014) üzenetére


harry
veterán

De egy kicsi golyóval, bár most lehetne komplexen edzeni, hamarabb megállna a fejlődésben, egy nagyobbal pedig több szakaszon végig lehet menni. Amire gondolok:
- pl. eleinte sok a 20 a legtöbb gyakorlathoz, de lehet alapgyakorlatokat csinálni: guggolni, clean, swing 1-2 kéz, deadlift, fekvenyomni, meg egyebek. És, mivel még nagy a golyó, segít fejlődni, és azért ezeknél még nem sérülésveszélyes.
- később egy átlag edzést végig tud nyomni a 20-as bogyóval, használja rendesen
- amikor már nagyon jól megy, akkor lehet ismétlésszámot növelni, felpörgetni az edzéseket, kis pihenők, stb: sok-sok snatchet csinálni (ahhoz szerintem sokáig jó), nyomás létrákat, malmokat, tgu-t, stb.

Nekem is egy 20-as van otthon, ez volt az első bogyóm, és kb. a fentiek szerint haladtam vele, noha otthon oly sokat nem edzettem. Lehet, ha most vennék az 28 lenne, mert bár a legtöbb gyakorlathoz sok az, de a fent említett sorrendet le tudnám játszani vele. Edzésen meg úgyis megy a pörgés, ott bőven elég lenne, ha 24-gyel végig tudnám nyomni. Amiben mellesleg szintén segítene, hogy 28-cal is dolgozok otthon.

De mint mondtam, nem ismerem a fizikumát, terveit, lehet jó a 16 is, nekem a nagyobb tömeg felé húz a szívem :)

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2016) RespectLab válasza didros (#2006) üzenetére


RespectLab
újonc

Sziasztok Kettlebelesek!

Ti is Most olcsóbban vásárolhattok új küzdősport- és egyéb felszereléseket! Például, Kettlebellt nyári akciós áron! Vásárlói utalványomat értékesítem, és a következő küzdősport bolt bármely termékét olcsóbban eladom. Székely Budo Sport - http://www. budopest. hu/ Ha sikerült választanotok, hívjatok a megadott mobil számon hétköznap, vagy küldjetek üzenetet!

Jó izomépítést! ;)
Kellemes vásárlást!

(#2017) natran


natran
csendes tag

Sziasztok, gondolkodok TRX vásárlásán, kiegészítvén a belleket. Vaterán már lehet kapni 25.000, Ft-tól, gondoltam, ha ők be tudják szerezni valahonnan, akkor én is:) Neki is álltam kutatni neten, és láss csodát, ha minden igaz megvan a forrás:
http://www.suspensionbands.net/sdp/1416502/4/pd-5946412/10315253-2290749/TRX_FORCE_Kit_Tactical.html
Ti mit gondoltok erről? - Az ár igen kedvezőnek tűnik, ha csak nem átverés.

(#2018) Csarlee válasza natran (#2017) üzenetére


Csarlee
tag

Jónak tűnik bár nem tudom, hogy nézted a linkelt oldalon a Contact Us részt:

Company Name : Zhejiang TT Fitness Co.,Ltd.
Company Address : huajie industrial zone,yongkang city,zhejiang province
Phone : 86-579-81056781
Fax : 86-579-81056781
Contact Person : Tim Sun (sales)
Mobile : 86-18857924879

Ennek szerintem nem sok köze van az eredeti TRX-hez... De! Ettől még lehet teljesen jó is. Amúgy amiket a vaterán látsz azok is hasonló eredetűek. Talán egy próbát megér....

(#2019) harry válasza natran (#2017) üzenetére


harry
veterán

Miben mas egy TRX egy tetszoleges barkacsbolti hevedernel?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2020) natran válasza Csarlee (#2018) üzenetére


natran
csendes tag

Néztem persze, ezért is linkeltem ide, hogy megtudjam Ti mit gondoltok róla. Szerintem ez egy az egyben az eredeti TRX, csak ezt a másik műszakban varrják:) Nagyon gondolkodom rajta, hogy felveszem velük a kapcsolatot és megpróbálok egyet beszerezni. Én súlyom alatt biztosan nem megy tönkre, csak attól félek mi van, ha az egész csak pénzlehúzás.

(#2021) natran válasza harry (#2019) üzenetére


natran
csendes tag

Nem sokban különbözik:) ha netán össze akarnál egyet otthon barkácsolni, kb 5.000,- Ft-ból meg is van. Itt egy home made video:
http://www.youtube.com/watch?v=vhnlAgVZzsk -ez csak egy a sok közül:) nem csak a magyar ember leleményes.
Mondjuk, hogy nem ér meg az eredeti több mint 50.000,-Ft-ot az is biztos.

(#2022) natran válasza Csarlee (#2018) üzenetére


natran
csendes tag

Ja, még nem is mondtam, hogy beépítettem az edzéseimbe azokat a gyakorlatokat, amiket nemrégen ajánlottál, remélem majd meghozzák a várva várt hatást.

[ Szerkesztve ]

(#2023) Kobe


Kobe
veterán

Nem tudjatok pesten hol lehet legolcsobban normalis minosegu 1 kezes tarcsas sulyzot venni ? Minimum 20-25 kilos kellene darabonkent, ahol lattam ott max 15 kilos volt az indulo szett es a plusz tarcsak baromi dragak voltak hozza

(#2024) Csarlee


Csarlee
tag

Tegnap Tamasnal 2 sulyos koredzes:

-fekvenyomas padon 2 bellel
-deadlift 2 bellel
-ketkezes swing ugy hogy felso holtponton a tarsad visszaloki..
-guggolas padra 2 bellel
-MP 2 bellel

4 kor volt, 2x32 kg-vel vegigtoltam... :))

(#2025) Integra válasza Csarlee (#2024) üzenetére


Integra
titán

állat :DDD
nekem a swing 32-es, a többi 24-es, kivéve az mp-t meg a padra guggolást, ott szégyen szemre 2x20kg volt (meg akartam csinálni a darabszámokat), sajnos a derekamon van mit még bőven csiszolni, nem mertem túlerőltetni, de jobb lesz ez még sokkal... piszok jó volt!!! ömlött a könnyem, dőlt a víz a fülemből is, több ilyen is kéne :))

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2026) Lokids


Lokids
addikt

Állatok. 1 darab 12Kg-os súllyal nyomom. És az is megizzaszt rendesen. :P

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2027) harry


harry
veterán

Mi is két golyóval játszottunk hétfőn, 20+24-es páros, vége felé már le kellett üljek... dupla szélmalmok; bent press naggyal + közben felvenni a kis golyót, felállni vele és kinyomni azt is; különböző létrák, "kis, nagy, kis" súllyal; meg nem tudom mi egyéb, de eddig talán ez volt a legkeményebb edzés. És holnap durvább lesz :D

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2028) Integra válasza harry (#2027) üzenetére


Integra
titán

jók ezek a két súlyzósak, mert hamar rájössz hogy nulla vagy.. :DDD meg mert nagyon jól stabilizál is, pl dupla military pressnél. meg amúgy is jó érzés néha picit nagyobb súlyokkal játszani, jót tesz az egónak :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2029) harry válasza Integra (#2028) üzenetére


harry
veterán

Nem érzem tőle gyengébbnek magam, sőt. Egyedül a guggolásra (esetleg deadliftre) mondom azt, hogy ott illene azért nagyobb súllyal nyomulni, nem ennyivel, kondizás alatt a 40 még kb. bemelegítés volt (igaz akkor sem guggoltam nagy súllyal, de 60, 70, 80 akkor is jóval több, mint itt - igaz, itt meg pörgősebb sokkal, meg már eléggé kivagyok, mire erre kerül a sor, van, hogy a 20-as is bőven elég...).
De stabilitásnak mindenképp nagyon jó, fejed fölött a nagy súly, hajolsz le, közben húzol fel egy másikat, majd egyenesedj fel, és nyomd ki azt is, meg a sima malmokhoz is, de már tényleg kell a törzserő.
Meg persze igen, a nagyobb súlyt is jobb érzés mozgatni :) Azért is szerettem Tamás edzéseit, mert ott több pihenés volt, nem voltak ilyen pörgős gyakorlatok, és hasonlók, simán lehetett nagyobb súllyal edzeni. Ervin eléggé rámegy az állóképességre is, ami mondjuk szintén jó, mert a tüdőm / szívem nem volt nagy szám (most sem :D de azért jobb).

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2030) Integra válasza harry (#2029) üzenetére


Integra
titán

fura, hogy mennyire mások vagyunk, ki mit és hogy bír. én kardióból is kemény vagyok, ott simán csinálom tovább, mikor mások hullanak, a kötelezést a végén is végighajtom, másképp működöm fejben. más meg eldobja a kötelet, hogy nem bírja már.
ugyanakkor én meg karban szenvedek, egyszerűen nem erősödöm eléggé, ahogy szeretnék, hajtok hajtok, de csak nem tudok még 28as felé kacsingatni, mindig van gyakorlat amivel megszenvedek a 24 kilóssal is.. sokkal többet kell nálam karra edzeni és hátra is valszeg, mert a military press-ben is szenvedek néha rendesen.. :U

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2031) Csarlee válasza harry (#2029) üzenetére


Csarlee
tag

Azért azt vedd figyelembe, hogy a konditeremben a guggolásnál a válladon volt a súly, nem kellett annyira odafigyelni a megtartására, a belleket meg magad előtt tartod, ráadásul teljesen más a súlypontjuk mint a rúdnak. Egyébként van olyan guggolás verzió amikor a rudat a nyak előtt tartod a vállakon és úgy fogod. Egy példa itt. Így sokkal kisebb súllyal lehet guggolni mert tartani is kell, elsősorban háttal. Szóval szerintem no para ha "csak" 2 20 kg-s bellel megy...

(#2032) harry válasza Csarlee (#2031) üzenetére


harry
veterán

Az mondjuk igaz, elől-guggolás nehezebb, már csak azért is, mert nem lehet belecsalni, hogy jobban beledőlök, ott tényleg egyenes háttal kell, combból nyomni.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2033) germanh válasza Csarlee (#2024) üzenetére


germanh
senior tag

2x28-al csináltam, hát mp-ből 1-1 db körönként bőven elég volt, ahhoz talán jobb lett volna 24-es, de mindegy, ki kellett próbálni, meg Tomi azt mondta, menni fog az, és úgysincs más akivel párba állhatok :DDD
Guggolásból 2 körben 4, aztán 2 körben 3.
Fekvenyomásból 5 végig.
Swingből 17-18 belefért.
Deadlift 2x3 végig.

Enjoy the pain!

(#2034) Csarlee válasza germanh (#2033) üzenetére


Csarlee
tag

Kivancsi vagyok ma mi lesz??? Szvsz, swing es TGU hegyek...

(#2035) Integra válasza Csarlee (#2034) üzenetére


Integra
titán

nagyon érik már egy ötös létra guggolással meg mittoménmivel:DDD

germanh:
na ezért csináltam a military press-t meg a guggolást inkább 2x20-szal és nem 2x24-gyel, mert utóbbiból minden körben 1-1 presst tudtam volna megcsinálni, guggolásból valszeg hármat, de nem akartam szétcseszni esetleg a derekam, és a darabszámokat szerettem volna azért hozni, úgyhogy maradtam a kisebbnél. majd 2 hónap múlva újra próbálom 2x24-gyel, még kell a sok spenót :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2036) germanh válasza Csarlee (#2034) üzenetére


germanh
senior tag

TGU-kat sem bánnám, swing is jöhet. Lehetne még mondjuk valami két súlyos gyakorlat :)

Integra: bizony, jó kis létra is beleférne...
Nem akartam még egy adag súlyt, kellett ez, így legalább tudom, hogy még bőven van hova fejlődni, mert ehhez még gyengus vagyok.

Enjoy the pain!

(#2037) Integra válasza germanh (#2036) üzenetére


Integra
titán

nekem kemény lesz a létra már hetek óta állok át a harcosok étrendjére és noha egész jól viselem, de ilyenkor már azért veszélyesen korog a gyomrom.... :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2038) germanh válasza Integra (#2037) üzenetére


germanh
senior tag

Ez az, ami arról szól, hogy este kell enni sokat, egyébként meg csak gyümölcs és hasonlók?
Nálunk itthon hagyományos étrend van, majd kicsit megpróbálkozok mással, míg külföldön leszek 2 hónapig.
Amúgy már nem is emlékszem mikor csináltam utoljára létrát...fájni fog úgy érzem :)

Enjoy the pain!

(#2039) Integra válasza germanh (#2038) üzenetére


Integra
titán

2 hónap alatt szeritnem éppen, hogy valamennyire át tudod programozni magad rá:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2040) Integra


Integra
titán

jó vacakul ment ma az edzés, második ötös létránál szégyen szemre negyedik után letettem, semmi kedvem nem volt hozzá :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2041) germanh válasza Integra (#2040) üzenetére


germanh
senior tag

Puhány voltam, már az első létránál második után vissza kellett váltanom 24-re, aztán második létra meg azzal is kín volt... :(

Enjoy the pain!

(#2042) harry


harry
veterán

Mi pedig...
Bemelegítés után 30 perc munka volt, 60db fél perces blokkokra osztva.
Első Fél perc: két golyóval 5-5 váltott kezes nyomás (ha úgy tetszik: libikóka / alternáló).
Második Fél perc: egy golyóval 16db swing.

Percenként Ervin dobott kockával, ha 6-ost, az módváltóként szerepelt: a nyomások helyett két golyóval 5db guggolás. Ismét 6-os dobás esetén ismét nyomás.

Szerencsére az idő haladtával (talán 8 percenként) 2-vel csökkent a swingek száma, idővel csak 14, 12, 10 kellett. Nem tudom mennyi idő után, de elég volt 4 guggolás / nyomás páros is. Sőt, kedv szerint a 4-4 váltott nyomás kiváltható volt 3db, kétkezes (egyszerre történő) nyomással.

Ez kb. 8*(16+14+12+10) = 416 swing (32-blokkra kerekítve), és összesen kb. 15*(5+4) = 135db guggolás vagy váltott nyomás-pár.

A legdurvább az egészben, mint látható, hogy nincs benne pihenő. Ha sikerült a sok swinget 30sec alatt lezavarni, akkor a fél perc lejártáig pihenhetsz, hasonlóképp a guggolásnál / nyomásnál. No ez jó esetben is ugye csak pár másodpercet jelent, idővel pedig már nem tudtam tartani. 2*20kg + 20-as swing golyóval estem neki, de a guggolás nagyon soknak bizonyult, és a tüdőm sem bírta - a többit sem. A nyomások nagyjából jól mentek. Arányaiban nem tudom már, melyikből volt több (dobókocka döntött, ahogy írtam). De többször kellett pihennem.
Eddig talán ez volt a legkeményebb edzés. Következő majd augusztusban, addig Ervin nem tart.
Jó volt :)

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2043) Integra válasza harry (#2042) üzenetére


Integra
titán

wow, tényleg jó lehetett :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2044) Csarlee válasza harry (#2042) üzenetére


Csarlee
tag

Hu, ez kemeny lehetett! Jo lenne, ha Tamas is elmenne egy kicsit ebbe az iranyba...

(#2045) Integra válasza Csarlee (#2044) üzenetére


Integra
titán

én otthon készülök pluszban, muszáj, 5ös létrából sokkal többet kell csinálnom, hogy a karom és a hátam erősebb legyen, illetve haskerekezek utána. nem hosszú edzések ezek, de ezeket mindig meg akarom csinálni.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2046) harry válasza Integra (#2045) üzenetére


harry
veterán

Volt korábban ilyesmi edzésünk is, pl. 5db 5-ös létra (felrántás-nyomás), 15p alatt... Aztán volt, hogy mi is kombináltuk, fűrésszel, guggolással, ezekre nem emlékszem már.
Nekem tetszenek itt az edzések, általában 1-1 hónapnak van valamilyen kerete, és fokozatosan vannak felépítve az edzések, folyamatosan durvul. Emiatt érezhető is a fejlődés, ami a hónap elején alig ment, az a végén már nem nagy szám.

Most már csak azt kéne megoldanom, hogy augusztusig ne gyengüljek. Fogok járni máshoz edzeni, csak ott ismét más a tempó, az inkább a Tamáséhoz hasonlít. Legalább mehet nyugodtan a nagyobb súly. Ősztől Ervinnél is szeretném végignyomni 24-gyel. Amúgy nincsenek sokan, akik azzal edzenek (jó, nincsenek hegyomlás emberek), nagyobbal is csak Ervint láttam, szóval azzal nagyjából elégedett lennék.

Ja meg, nemrég kipróbáltam a 48-es bogyóval kétkezes swinget, nem rossz :) Csak párat csináltam, leginkább csak kíváncsiságból.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#2047) Tibcsike68


Tibcsike68
csendes tag

Sziasztok!
Egy kérésem lenne, már jó ideje keresem ezt: Kettlebell ELITE sorozat 360 gears / Silver - 12 kg. Tudna valaki segíteni? A szín nem fontos. Cím : gaaltibcsi@gmail.com

(#2048) Kodiak88


Kodiak88
tag

Üdv!
Van egy 28kg-s bellem, elcserélném egy 24esre. Érdekel vkit?

(#2049) Integra válasza Kodiak88 (#2048) üzenetére


Integra
titán

sajnos én még nem nőttem ki a 24est :( :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2050) g4bb3r válasza harry (#2007) üzenetére


g4bb3r
tag

Én találtam Spartant olcsóbban itt. 11600Ft csak.. sokat gondolkoztam most veszek 1 20-asat és ha jó akkor még 1 16ost is.
Ahol edzek ott sajna kevés golyo van főleg Elite-k kissebb csajos sulyokbol van MG meg 1 Vinyl.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.