Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113543) Mankó válasza greike (#113539) üzenetére


Mankó
veterán

Eddig a minél olcsóbb kivitel volt a lényeg, most már hajlandó elmenni 80 ezresig és használt is szóba jöhet. Találtam is neki egy ilyen Pio LX-et 80 környékén. Szerintem ez lesz a befutó neki, ha megtudnak egyezni az eladóval. A gond mostantól az 5.1 beszerzése lesz, mivel kis dobozokat szeretne a kevés hely miatt. Neki is bejönne egy ilyen Boston hangfal rendszer, ami nekem van, csak hát az ár. 60 ezrekből meg nem lesz értelmes komplett rendszer. Ha valami csoda folytán találnánk neki egy JBL SCS 178-at, az még talán el is férne és az ára is rendben lenne, de nagyobb dobozok sajnos szóba se jöhetnek.

Dorian: Én most kíváncsiságból bekapcsoltam az Dynamic EQ-t, (a mérőmikrofonos kalibrálás is úgy mért) most kicsit jobbnak érzem a hangot. Light beállítással használom, de csak addig amíg a Van Damme kábelek meg nem lesznek. Azzal úgyis újra mérek.

A fenti Boston hangrendszerhez a kis szatelit hangfalak miatt 2.5 mm-es kábelek a javasoltak? A sub-hoz pedig az ezüstös kivitelű sub kábelt gondoltam. (Van Damme kábelekről van szó) Ellenjavaslat , vagy egyetértetek?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.