Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35849) Sirpi válasza kisza25 (#35847) üzenetére


Sirpi
senior tag

Azért Paliknak is voltak baromságai, pl.
- a Shell mérnökei, akik akár egy tankolásnyi benyát is meg tudtak spórolni egy verseny alatt
- vagy üldözéskor mindig milyen érdekes volt, hogy az első jobban gyorsít ki, az üldőző meg mindig utoléri a kanyarban, tehát neki meg arra volt beállítva az autója... nem jött rá, hogy ez szimpla fizika
- vagy az az állandó hülyesége, hogy ha az első szektor végén 0.3s a hátrány időmérőn, akkor ha nem veszít többet, akkor bejöhet másodiknak... és persze csodálkozott, hogy hogy nőtt a végére 1 sec fölé a hátrány.

De mindezekkel együtt is sokkal élvezetesebbé tette a futamokat, mint Gyulám (pl. az megvolt mindenkinek, hogy amikor Hamilton a közös boxutcalátogatás után eltrafálta Massát, utána azon filózott, hogy hátha _előtte_ a kerékcserénél letudta a szárnycserét is. Vagy a végén hogy megijedt, hogy ha 0 pontot szerez Japánban Vettel, és Button nyer, akkor, ööö... akkor... mire Walter megnyugtatta, hogy akkor se lesz semmi, megnyugodhat.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.