Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) malystryx válasza RaGi91 (#1050) üzenetére


malystryx
senior tag

:)
Ha már Kensei, lenne egy kérdésem amit múltkor feltettem, de nem érkezett rá válasz ha jól láttam.

Ha parry-t csinálok, az ellenfél túl messzire megy a tehetetlenségében és nem tudok bevinni egy további guard break-et. Dash-eljek oda és akkor összejöhet? Vagy tudsz egy jobb megoldást? Tudom, attól függ mit akarok :) A heavy-t kivédik, az túl lassú, a light keveset sebez :)

Szívesen fogadok bármi tanácsot :)

Ez már más, találkoztam egy Angliából származó sráccal, egy órán keresztül duel-eztünk, kibeszéltünk mindent, jól elvoltunk. Ha lelökött, bocsánatot kért, revenge-t nem használtunk egymás ellen, más karakterekkel is próbálkoztunk. A tudásunk egy szinten van, mindketten bénák vagyunk, de nagyon jól elvoltunk. Ritka az ilyen becsületes ember, meg is írtuk egymásnak. :)

(#1052) RaGi91 válasza malystryx (#1051) üzenetére


RaGi91
senior tag

Vannak karakterek akiknek ha leparryzed a heavy támadását gyakorlatilag semmit nem kapsz belőle. Például Nobushi. Heavy parryből túl messze van a guardbreakhez, még egy light támadás se fér bele, mert hamar visszaáll a guardja. Talán egy Helm Splitter. De nem mindig. Meg lehet próbálni dash gb-t, de 90%-ban counterelik.

Nobushi ellen light-okat kell parryzni. Szerencsére nem sokan ismerik a light feintet vele, szóval nem vészes, de kicsit komolyabb reakciókat igényel. Illetve ha nobushi támad, vagy látod, hogy rúgni akar, akkor ellene asznos a sidestep light.

Azt hiszem még a Lawbringer az amelyik kimegy range-ből ha parryzed a heavy-jét, de neki mehet a light, mert lassan vált guardot.

Még egy fontos dolog: Bármelyik karakter Light támadását ha parryzed kapsz egy free Heavy-t, amiből mehet a mixup. Van mikor gb->Heavy->unblockable, de ha nincs elég staminád feintelni az unblockable-t, akkor elég csak a parry után elengedni egy side heavy-t.

(#1053) xPraetoriaNx válasza RaGi91 (#1050) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

Igen, vannak érdekes emberek a "mi OP" elképzeléseikkel... Nekem egy személyes jóbarátom állítja, hogy Lawbringer OP, mert nem képes se dodge-olni se normálisan CGB-zni, szóval ha valaki lökdösődőset játszik vele akkor gyakorlatilag úgy meg tudja ölni, hogy ő nem ér a Lawbringerhez. :D Mutatott egyszer egy saját készítésű videót "bizonyításként", megnyitom, erre azt látom, hogy shove-gb-sideheavy "spammel" gyilkolja meg (szívesen belinkelném hogy ti is kuncogjatok, de ennyire nem vagyok gonosz. :U ) egy LB. :D Leplezetlenül kiröhögtem Teamspeaken...

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

(#1054) John_Deere válasza RaGi91 (#1047) üzenetére


John_Deere
tag

És bakker tényleg... :U :R

(#1055) RaGi91 válasza xPraetoriaNx (#1053) üzenetére


RaGi91
senior tag

A lawbringer akkor veszélyes csak, hogyha teljesen turtle-be játszik. Block-push, repeat. De mondjuk ez is csak akkor működik, ha egy olyan karakter ellen mész, aki nem igazán tudja megnyitni a védelmet (kensei, orochi, nobushi, stb.)

Peacekeeper, warden, warlord, conq, valkyrie simán tudja verni, mert van mivel megynitni a védelmet, van kezdő mixup, amivel a lassú stanceváltás miatt nem tud mit kezdeni.

Én kensei-el gyűlölöm a Lawbringereket. Fent védekezik és semmit nem csinál gyakorlatilag a többség. És mivel nem reagál a feintekre, nem tudok mit kezdeni vele.
Volt 20 perces meccsem egy lawbringerrel egyszer. Olyan szinten semmit nem csinált, amíg volt staminám, hogy majd elaludtam. Se parry kísérlet, se egy light, semmi. CSAK BLOCK->PUSH.

Elvert, mert nagyon frusztált lettem, de ki is léptem egyből:D Azóta Lawbringer fóbiám van :DDD

Sajnos a defenzív játékstílus túlságosan is hatásos. Nagyon idegesítő tud lenni, mert én az agresszívabb játékosok közé tartozok.

[ Szerkesztve ]

(#1056) malystryx válasza RaGi91 (#1052) üzenetére


malystryx
senior tag

Igen, a Nobushi ellen folyamatosan a sidestep light-ot nyomom, de nagyon gyors a light ütése, nem mindig sikerül védeni. Igen, azt valahol olvastam, ha light-ot parry-zek, akkor az ellenfél olyankor nagyobb "büntit" kap, és több idő van valamivel ellentámadni.
Parry után a side heavy-t szoktam alkalmazni, már ha eléri :) Mert nem mindig :)
Nem tudom, a throw distance-nak a parry-re vonatkozóan van hatása? Mert akkor a felszereléseket úgy válogatnám, hogy ne tolja annyira el az ellent.

#1055-re, csak elnagyolt vélemény:
Én személy szerint annyiban átdolgoznám az egészet, hogy kivenném a GB-t vagy csak kevésszer lehessen használni, lehetne cooldown-ja vagy hasonló bünti. Valamint a Warlord védekezését annyiban módosítanám a többi pajzsossal egyetemben, hogy a pajzs jó néhány ütéstől törjön szét, és utána tényleg a skill-re lenne szüksége a védekezéshez. Ha addig nem végezne az ellenféllel, a meccs hátralevő részében bajban lenne :)

Hamarosan jönnek vendégek, estig benyaltam, ebből nem lesz ma játék :)

(#1057) RaGi91 válasza malystryx (#1056) üzenetére


RaGi91
senior tag

1v1,2v2-be nem számít a gear stat. Csak 4v4 módokba.

(#1058) Nistano válasza RaGi91 (#1057) üzenetére


Nistano
csendes tag

Első magyar rangadó!

http://forhonorhungary.hu/2017/03/15/1-for-honor-hungary-1v1-bajnoksag/

(#1059) Mister_X válasza Nistano (#1058) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nnaa, PS4 is életképes. Szerintem be fogok nevezni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1060) John_Deere


John_Deere
tag

Messze nem vagyok még pro (kb. 30 óra játék eddig LB-rel), de szeretem a tisztességes versengést, emiatt szívesen nevezek Én is, feltéve, hogy nem vonok el Nálam jobbaktól lehetőséget.

(#1061) RaGi91 válasza Nistano (#1058) üzenetére


RaGi91
senior tag

Induljak kensei main-el?:D Nem sok értelmét látom. Az első warlord/conq/warden/pk kicsinál simán.
Az a baj, hogy még nincs balansz. Mondjuk van még egy hét nevezni, de őszintén nincs sok időm most megtanulni egy új karaktert, pláne egy unalmas OP fostot. :O

(#1062) Mister_X válasza RaGi91 (#1061) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Lawbringerrel fogok menni ;] Mondjuk talán az egyetlen hero, amivel a pajzsosokat meg tudom törni.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1063) peterson79


peterson79
őstag

Szerény személyem úgy áll a játékhoz, hogy ezt most tényleg tudom élvezni. Pontosan ismerem, hogy mit várhatok egy p2p játéktól és azt kapom, így nem tud felbaszni, ha éppen belaggol vagy ilyesmi és azért nem tudok védeni egy támadást. Szerencsére ilyen ritkán van, de volt már rá példa.

Az sokkal gyakoribb, hogy az ellenfelet nem tudom kiszámítani vagy éppen Én hibázok és beleugrok az ütésébe ahelyett, hogy kitérnék :)

Nekem nagyon bejön minden kis apró részlete, már az sem tud felkavarni, ha full hülyékkel rak össze, mert van, hogy nekem se jön össze semmi :)

(#1064) John_Deere


John_Deere
tag

Akik még gondolkodnak a vásárláson:
Uplay Crazy Spring Sale akció (márc.16- márc,26.) keretein belül a For Honor 49,79 euró! :K

(#1065) TazLeacher válasza peterson79 (#1063) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Mintha én írtam volna... ;)

(#1066) k-adi válasza John_Deere (#1064) üzenetére


k-adi
nagyúr

ami 50 Euro = 15 500 ft.. továbbra se "olcsó" annyira :))

(#1067) John_Deere válasza k-adi (#1066) üzenetére


John_Deere
tag

Nem hát, plusz ha már korábban megvettem egy hónapja drágábban, legalább a Season Pass-on engedtek volna...azon bezzeg nem. :))

Szerk.: Nem olcsó, csak olcsóbb. :K

[ Szerkesztve ]

(#1068) k-adi válasza John_Deere (#1067) üzenetére


k-adi
nagyúr

sajna ritkán van SP akció :( majd ha jön sp2 akkor lesz sp1 akció gondolom

(#1069) vegitossj7 válasza k-adi (#1066) üzenetére


vegitossj7
addikt

Nekem 6 ezer forintba fájt megjelenéskor.

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1070) k-adi válasza vegitossj7 (#1069) üzenetére


k-adi
nagyúr

ok. :F

(#1071) vegitossj7 válasza k-adi (#1070) üzenetére


vegitossj7
addikt

Azóta csak olcsóbb lett.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1072) Plafoon


Plafoon
tag

Lehet hülye kérdés de létezik light parry (ugyanaz mint a heavy parry csak jobb egér gomb helyett a balt nyomom meg)? Vagy amikor csak odatartom az egeret és úgy védek az a light parry? Ez a light parry mikor hasznosabb mint a heavy parry?

(#1073) RaGi91 válasza Plafoon (#1072) üzenetére


RaGi91
senior tag

Light parry az csak annyi, hogy az ellenfél light támadását parry-zed le, nem pedig a heavy-t. A light parry után több ideig van az ellenfél "bekábulva", tehát jobban tudsz büntetni, többet tudsz sebezni. Belefér pl. sok esetben egy top/side heavy. Ill. nem löki a parry olyan messze az ellenfelet.

[ Szerkesztve ]

(#1074) Plafoon válasza RaGi91 (#1073) üzenetére


Plafoon
tag

Így már világos, kösz!

(#1075) Tibtobi válasza vegitossj7 (#1071) üzenetére


Tibtobi
tag

1070/1080 + kupon?

(#1076) vegitossj7 válasza Tibtobi (#1075) üzenetére


vegitossj7
addikt

Azaz.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1077) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Én asszem innentől kezdve ha Conqueror-t látok magam ellen akkor altf4-elek... Napi questhez nyomtam duelt, szembe jött egy, 3-2-re elvert, a 2 killem is csak azért lett mert kilöktem a pályáról (alapvetően nem szokásom, de a shieldbashspammer Conquerorokkal már tele van a tököm), de amúgy más se történt mint shieldbash+ütés. Megint előjött az, hogy ha dodge-olod a bash-t, akkor se tudod büntetni, mert CGB-zni már tud, és megütni se lehet, mert blokkol is. Ez az egész azért rettenet röhej, mert Lawbringernek ha dodge-olod a shove-ját akkor garantált GB-t kapsz, de még az állítólag nagyon OP Warlordot is meg lehet büntetni egy gyors ütéssel ha dodge-olod a headbuttot (mint ahogy ebben a duelben is fordult elő - többször -, hogy dodge-olt headbutt-ra shieldbash volt a válasz mielőtt én "visszakaptam volna az irányítást")

És akkor ezek után látni hivatalos fórumon Conqueror buffért nyenyegő embereket, vicc.

De persze ha én rontok el valamit akkor valami pro igazán demonstrálhatná videóval, hogy mi a francot kell ez ellen csinálni.

There is no war. Only the harvest.

(#1078) Nistano válasza xPraetoriaNx (#1077) üzenetére


Nistano
csendes tag

Történt pár változás a közelgő 1vs1 online bajnoksággal kapcsolatban, itt a link a változásokról:
http://forhonorhungary.hu/2017/03/17/1vs1-online-kupa-pontositas/

(#1079) RaGi91 válasza xPraetoriaNx (#1077) üzenetére


RaGi91
senior tag

Warlord és Conq közötti duelben semmi köze a karakternek ahhoz, hogy ki nyer. 100% játékos. Láttam az 1v1 bajnokságok több meccsét is, ahol sok warlord vs conq volt. Egy-két kivétellel warlord nyert, mert gyorsabbak a lightjai. Ment a dodge->headbutt, majd néha be-be feintelt egy heavy-t és elengedett egy lightot. De a játék zöme abból állt, hogy a walord kikerülte a shield charge-ot és már ment is a headbutt. Izgalmas volt mit ne mondjak. :U

(#1080) Mister_X válasza xPraetoriaNx (#1077) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ha a shield charge-ot kikerülted: 1) ha ugyan úgy támad -> parry 2) ha védekezik, GB. Ha CGB-t sikerül neki, akkor kezdi elölről vagy támad. Előbb-utóbb kifogy a staminából, ha nem, aggresszívabban kell tolni ellene. Feintezni kell ellene, dodge-olni a támadásait, hogy jobban égesse a staminát. Örökké nem védekezhet, mert azzal is égeti, támadásait meg fogni kell. Aláírom, Conqueror (és Berserker nekem) támadásait lehet nehezebb parryzni, én nekem legalábbis nem megy mindig.

Ha egy light parry-t sikerül összehozni ellene, lehet büntetni. Területi unblockable támadásokat a többség nem kerüli ki (Kensei és Lawbringer top unblockable csak akkor, ha sarokba van szorítva) vagy direkt veszi le testtel, hogy utna támadjon - vagy csak parryzni akart.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1081) HeZzZ válasza Mister_X (#1080) üzenetére


HeZzZ
senior tag

tényleg nem nehéz conq ellen játszani, csak az első körben figyeld meg hogy miket spammol. a 2-ikban már könnyű. orochi, kensei, lawbringer mind könnyen megtöri.
viszont tény hogy nagyon erős 1v1-ben. nekem 65% van a W/L ratiom vele

powered by Tiger Lake & GA10x

(#1082) Mister_X válasza HeZzZ (#1081) üzenetére


Mister_X
nagyúr

W/L-t hol látom amügy?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1083) HeZzZ válasza Mister_X (#1082) üzenetére


HeZzZ
senior tag

karakteren belül a 'view progress' mutatja az kategóriánkénti teljesítményed az adott heroval

powered by Tiger Lake & GA10x

(#1084) RaGi91


RaGi91
senior tag

Most megint előjött egy újabb exploit, ráadásul gamebreaking. Ez egyre jöbb lesz. :( :(

(#1085) k-adi válasza RaGi91 (#1084) üzenetére


k-adi
nagyúr

most éppen mi? :D

(#1086) RaGi91 válasza k-adi (#1085) üzenetére


RaGi91
senior tag

Azt leírom, hogy micsoda, de senki ne kérdezze, hogyan kell megcsinálni, mert az nem mondom meg. Nem terjsztjük, úgyis patchelik.

Első: Zone flicker (ez régi, könnyű megcsinálni kb mindenki használja, nem lehet minden karakterrel mondjuk).

Második, ez kezd most elterjedni: Lehet feintelni a guardbreak-et és a light támadásokat is. BÁRMIBE.
Az ellenfél lát egy guardbreak ikont, de pl. egy heavy, vagy light jön helyette:D Esélytelen reagálni rá. Nem könnyű megcsinálni, de kb. 5 perc után nekem ment kontrollerrel bot ellen. Nem használom, csak megnéztem milyen. De nagyon mocskos. Remélem mihamarabb javítják.

Azt mondják billentyűzeten könnyebb, és még macrózni is lehet. :( :o

[ Szerkesztve ]

(#1087) xPraetoriaNx válasza RaGi91 (#1086) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

Én olyat láttam, hogy Shogukinak a hanyattlökős futása nem használt staminát... És úgy indította a meccset a csóka hogy ezt be is jelentette chatbe, szóval tuti nem néztem be semmit. Abból állt a meccs, hogy ő így rohangált mint a meszes, mindenkit hanyattlökött, mi meg megcsapdostuk a szinte folyamat fekvő ellenséget.

There is no war. Only the harvest.

(#1088) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Mit jelent az Effect-eknél az Emote és az Idle? Az mikor van?

(#1089) RaGi91 válasza TazLeacher (#1088) üzenetére


RaGi91
senior tag

Az emote az egyértelműen az emote-ra vonatkozik. Az idle pedig amikor csak egy helyben állsz.

(#1090) Nistano válasza RaGi91 (#1089) üzenetére


Nistano
csendes tag

http://forhonorhungary.hu/2017/03/21/elkeszult-a-podcast-3-adasa-a-kozelgo-versenyrol-beszelgettunk-egy-kicsit/

Aki nem követné figyelemmel a weboldalt, történt pár változás a közelgő versennyel kapcsolatban!

(#1091) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Videó, nem tudom, hogy volt-e már: [link]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1092) Nistano válasza Mister_X (#1091) üzenetére


Nistano
csendes tag

http://forhonorhungary.hu/2017/03/25/holnap-verseny-utolso-info-aradat-fontos-valtozas-a-bracket-ben/

(#1093) HeZzZ válasza Mister_X (#1091) üzenetére


HeZzZ
senior tag

azt a PK-t valoszinuleg jol elp*csaztak elotte vagy 3-4-szer :D

powered by Tiger Lake & GA10x

(#1094) lofagi


lofagi
addikt

Ti tudtok csatlakozni?

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1095) lofagi válasza lofagi (#1094) üzenetére


lofagi
addikt

Maintenance van épp. :]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1096) vegitossj7


vegitossj7
addikt

Aki teheti, ne játszon Április harmadikán... [link]

Ezzel üzenünk az Ubinak.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1097) TazLeacher válasza vegitossj7 (#1096) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Jó ötletnek tűnik, de nem igazán látom értelmét. A többség megvette, 'oszt nyomja. Nem jár fórumra, nem jár FB csoportba, nem fog értesülni róla. Mondjuk 25.000 játékosból nem fog játszani 1.500, az meg a kutyának nem fog feltűnni.

(#1098) vegitossj7 válasza TazLeacher (#1097) üzenetére


vegitossj7
addikt

Elvileg a BF-nél is ezt hozta el a stúdióváltást, még a BF 4 idején. Elég nagy hatása volt.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1099) TazLeacher válasza vegitossj7 (#1098) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Én nem vagyok nagy multis, nincs ilyen tapasztalatom, ha azt mondjátok, hogy van "tömeg", amit meg tud mozdítani, én elhiszem.

(#1100) lofagi


lofagi
addikt

Úgy látszik nem volt elég a tegnapi fél napos karbantartás! :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.