Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1056) malystryx válasza RaGi91 (#1052) üzenetére


malystryx
senior tag

Igen, a Nobushi ellen folyamatosan a sidestep light-ot nyomom, de nagyon gyors a light ütése, nem mindig sikerül védeni. Igen, azt valahol olvastam, ha light-ot parry-zek, akkor az ellenfél olyankor nagyobb "büntit" kap, és több idő van valamivel ellentámadni.
Parry után a side heavy-t szoktam alkalmazni, már ha eléri :) Mert nem mindig :)
Nem tudom, a throw distance-nak a parry-re vonatkozóan van hatása? Mert akkor a felszereléseket úgy válogatnám, hogy ne tolja annyira el az ellent.

#1055-re, csak elnagyolt vélemény:
Én személy szerint annyiban átdolgoznám az egészet, hogy kivenném a GB-t vagy csak kevésszer lehessen használni, lehetne cooldown-ja vagy hasonló bünti. Valamint a Warlord védekezését annyiban módosítanám a többi pajzsossal egyetemben, hogy a pajzs jó néhány ütéstől törjön szét, és utána tényleg a skill-re lenne szüksége a védekezéshez. Ha addig nem végezne az ellenféllel, a meccs hátralevő részében bajban lenne :)

Hamarosan jönnek vendégek, estig benyaltam, ebből nem lesz ma játék :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.