Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1055) RaGi91 válasza xPraetoriaNx (#1053) üzenetére


RaGi91
senior tag

A lawbringer akkor veszélyes csak, hogyha teljesen turtle-be játszik. Block-push, repeat. De mondjuk ez is csak akkor működik, ha egy olyan karakter ellen mész, aki nem igazán tudja megnyitni a védelmet (kensei, orochi, nobushi, stb.)

Peacekeeper, warden, warlord, conq, valkyrie simán tudja verni, mert van mivel megynitni a védelmet, van kezdő mixup, amivel a lassú stanceváltás miatt nem tud mit kezdeni.

Én kensei-el gyűlölöm a Lawbringereket. Fent védekezik és semmit nem csinál gyakorlatilag a többség. És mivel nem reagál a feintekre, nem tudok mit kezdeni vele.
Volt 20 perces meccsem egy lawbringerrel egyszer. Olyan szinten semmit nem csinált, amíg volt staminám, hogy majd elaludtam. Se parry kísérlet, se egy light, semmi. CSAK BLOCK->PUSH.

Elvert, mert nagyon frusztált lettem, de ki is léptem egyből:D Azóta Lawbringer fóbiám van :DDD

Sajnos a defenzív játékstílus túlságosan is hatásos. Nagyon idegesítő tud lenni, mert én az agresszívabb játékosok közé tartozok.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.