Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21882) HuMarc válasza warcat (#21881) üzenetére


HuMarc
addikt

A két kritika utolsó mondata tartalmazhat SPOILER-t! ;]

Hát, nem voltak olyan sokan. 2D-s előadásra mentünk, nem hiszek a 3D-ben. :) Nem voltak olyan sokan, és előttünk (7. sor középen) már senki sem ült. A hangzás tényleg király így középen, többet nem ülök hátra :)

Szemfényvesztők (Now You See Me) (2013)

Nem sokkal a megnézése után (1-2 óráig) nagyon tetszett a film, fú, király, bűvészeeek, ez hatalmas film volt. Így, két héttel a megnézése után, hogy a látványhatások hatásai leülepedtek, rá kellett jönnöm, hogy ez a film maximum középszerű, és így önmagában nem egy nagy szám. Ha lesz folytatás, azzal még vissza lehet hozni a filmet a teljes feledésből, de mint már mondtam, ez így egyedül kevés lesz.

Lehet, hogy az én elvárásaim voltak túl magasak, mert túl sok dicsérő kritikát olvastam. Amikor beültem a filmre, én egy modern kori Tökéletes trükköt vártam, de ez a film annak a nyomába sem ér.

A szereplők egész jót alakítanak, viszont ez a gyenge történetet nem teszi jobbá. Egyszer nézhető, egy jó nagy plazmatévén. Mozijegyet nem ér, viszont a trükköknek kijár a HD. (Szóval várjátok meg a DVD/BD-ripet és kamerás verziót semmiképp ne nézzetek, de ezt gondolom, nem kell mondanom ;])

6/10

Gru 2 (Despicable Me 2) (2013)

Az év legjobb rajzfilmje! Igazi családi film, mindenki meg fogja találni benne azt, ami neki vicces. Volt, ami nem tetszett, de ez már csak az én ízlésemnek köszönhető. (Konkrétan a sráccal volt bajom, és én Gru-val azonosultam ;] )

10/10

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.