Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6217) AtHoS válasza Rick4 (#6215) üzenetére


AtHoS
nagyúr

#6215
"Az, hogy te kire nem szólsz rá, az a te dolgod. Nem én keltem bal lábbal, hanem te, ha ilyen dolgokat ilyen stílusban képes vagy beírni, és a végén mégsem törlöd ki......."

Még egyszer leírom: Semmi közöd hozzá ki, mikor, kinek, mit ír. Ha nem megfelelő a stílus és a tartalom, akkor azt a modik majd meghálálják. Többihez semmi közöd, legfeljebb leírhatod róla a véleményed.

"Nem gáz hogy válaszolsz egy olyan kérdésre, amit nem értesz?"

Nem tudom honnan veszed, hogy nem értettem a kérdést. Ráadásul ha figyelmesen elolvasod nem is írtam választ. Kérdés, tanács és megjegyzés volt az érdemi hozzászólásomban. Ja hogy ez a válasz egy kalap alatt? Hát istenem! Talán szuverén jogom volt beírni. De ha nem, akkor légyszíves szólj a modiknak, hogy töröljék :R

"Ja, értem, és akkor te a 20 másodpercenként 2 szavas hozzászólást írókhoz közelinek érzed magad, aki valójában olyan, hogy rászólható lenne, de ne szóljunk rá, hadd írjon mindenféle baromságokat....."

Látom értelmezésből elégtelen az értékelés nálad. :( Én ilyet nem írtam, viszont azt igen, hogy nem kell másnak megmondani mire mit ne válaszoljon, mivel közöd nincs hozzá.

"Az meg hogy valamit továbbra sem értesz, megint csak legyen a te bajod............"

Ezt nem értem hogy jön ide, de teljesen egyetértek. Azzal viszont kiegészíteném, hogy Én legalább belátom a hibámat :K , mint ahogy ezt le is ítam.

"Milyen patch kábel? Router és gép közé nem patch kábel kell, ha jól tudom.. ezzel meg megint csak azt támasztod alá, hogy jól tettem, hogy szóltam. Ez is baromság volt..."

Ezt nagyon nem értem. Nem, tudom honnan szakítottad ki, de úgy érzem nem olvastad megfelelő értelmezéssel a #6204-es mondandómat :F

#6216

"Szóval valóban a kétféle kábelfajtát így nevezik, és valóban a patch gép és másik eszköz, a crosslink pedig gép gép közé jó."

Köszönöm szépen a megerősítést, de mint írtam, erre időközben rá kellett jönnöm magamnak is :R

"Egyébként meg valahogy egy kicsit jogosnak érezem, hogy szóltam, (bár egyáltalán nem törekedtem a kioktatásra) mert a hsz-odban félinfó volt, és az is rossz.."

Jogosnak jogos volt a patch<->crosslink viszonylatban, amit rosszul tudtam eddig, csak nyugodtan kihagyhattad volna ezt a részt:
"Nem egyszerűbb, megvárni, míg válaszol? Ha sürgős lett volna neki, már válaszolt volna... Jobb itt találgatni miket írjon be?"
mivel mindenkinek szuverén dolga eldönteni mihez szól hozzá és mihez nem.

"Szerintem alapból rossz irány nem csak itt, de az életben is, hogy visszakérdezés nélkül "dobunk" egy választ valamire, ami ugye kiderül, hogy rossz válasz."

Légyszíves mutasd már meg nekem hol írtam választ? Erre gondolsz?
"Milyen patch kábel? :F Router és gép közé nem patch kábel kell, ha jól tudom."

Úgy érzem igen, de ennek a végén is ott a bizonytalanság: "ha jól tudom". Hát kiderült, hogy rosszul tudom. Volt már ilyen e történelemben és szerintem még lesz is :B

"És akkor visszakérdezek, szerinted a 6ezer hsz-ból menyit lehetne törölni ami sem érdemi infót, sem a témához szorosan kapcsolódó dolgot nem tartalmaz? Vagy inkább úgy kérdezzem, mennyi maradna?"

Ezt megint nem értem hogy jön ide, de már nem is érdekel. Mivel nem vetted a fáradtságot és olvastad-értelmezted a #6204-es hsz-omat, így nem is töröm magam.

ui.
Még egyszer köszönöm, hogy helyreigazítottál a Patch-Crosslink kábel ügyében, amit eddig rosszul tudtam :R viszont moderátori teendőkben vegyél vissza erőteljesen.

Részemről PEACE

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.