Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#36002) priti válasza D1Rect (#35996) üzenetére


priti
addikt

Képzelem milyen lehet egy ilyen szemléletű csapat. Kb. nulla kooperáció, mindenki arra figyel , hogy ő maga ne haljon meg és várja, hogy a másik tankoljon :DDD
Lehet, hogy hülyeség, de akkor már inkább néha-néha belépek ezentúl egy fél órára és végigtolok hellen egy act-ot egyedül eljátszva az Istent, de legalább ha összejött a pénz és megvettem a jobb fegyót akkor lesz egy karakterem ami ér is valamit azon túl, hogy eleget sebez és nem az lesz minden problémám a csapatban, hogy merre szaladjak.
Csak lehet akkor már inf is túl könnyű lesz csapatban, mert a hellel is ez volt. Ha tényleg kivárod és megszerzed az elérhető számodra ritka jó adottságú cuccokat és nem csak a DPS-t nézed, akkor Isten mód bejátszik egyedül is.

Most 1829 az int-em és még jópár cuccból ki tudok fogni sokkal jobbat int szempontjából is ráadásul 7 cuccom lvl54-53, csak a többi lvl60 meg ott vannak a gemek is.
Úgy értem inf-re, hogy 20834DPS-em van a 790.3 DPS-es wand-al a kezemben, azért ha veszek egy 1200-as fegyót tuti más lesz a festés, mintha ledobálnám magamról az összes cuccom és csak a DPS-t figyelve felöltöznék mindenféle lvl60 szarokba mit sem törődve azzal, hogy milyen tulajdonságokat adnak úgy amúgy.
Lehet hogy a mégtöbb allres miatt lesz amitől muszáj lesz megválni, de az sem mindegy, hogy mikor.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.