Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) JCD.Gyros válasza -KP- (#1263) üzenetére


JCD.Gyros
csendes tag

Az elsohoz es a harmadikhoz okes, mert mindketto a helyisegbelepes utan ajandekoz meg a megaloman monologjaval, de a csajnal az ajtorakattintaskor mar jon is a vid es ugye ajtot nyitni csak ures kezzel...

(#1352) JCD.Gyros válasza madgie (#1278) üzenetére


JCD.Gyros
csendes tag

Sehogy. Sok itt az ertekes info, de sok az eroteljes tulzas is, meg a megalmodott elmelet. Mar nem tudom kinek a kommentjeben olvastam, hogy legalabb egy oranyi jateka bukott be a steam frissites miatt, mert az bezarta neki a gamet ( :O ). Gondolom akkor csak nekem van olyan verziom ami parpercenkent autosavel.

(#1353) JCD.Gyros válasza Cray Tyler (#1181) üzenetére


JCD.Gyros
csendes tag

Sokmindenben egyetertunk, de a KIRALY A DEUS EX ELSO RESZE!!! :D

(#1354) JCD.Gyros


JCD.Gyros
csendes tag

Modositok, mert rosszul emleketem. Elso Boss-nal is ajtonyitas utan rogton fight, szoval oda se visz senki turretet, csak a harmadikhoz viheto be, de ott sincs sok ertelme, ket oknal fogva. Egyreszt konnyen kinyirhato, masreszt az atvezeto video a terem tulso felere rak mint ahol a liftbol kiszallsz es teljesen felesleges elcsalogatni oda, mikor mas modszerekkel siman lenyomhato, raadasul ha cloack-ot aktivalja a turret bambul mig te megsulsz a plazmatol.
10mm: ujrajatszok es elso bossnal 500 ammo plusz a 22 a tarban. A revolvert mindenkeppen megtartom, meg nemi minimalis robbanoszert de azt is akna formajaban helytakarekossagi okokbol. Hajodokk kornyeken kezd ritkulni hozza az ammo, de onnan meg mar nincs messze a vege, majd meglatom lehet-e kitomni fullra magam ammobol, de szerintem igen. Egyelore mig van hely olom a nepet mas weaponnal is, hogy takarekoskodjak a loszerrel, majd kiirom, hogy mennyit sikerul osszetakarekoskodni loszerbol a vegjatekra. Kiemelkedoen a legjobb fegyver.
Nem jatszom ujra most az 1. reszt, de ott is lehet, hogy tevedtem, ha kimaxolod a skillt es a weapont, lehet, hogy nem kell MJ12 supersoldiernek es MIB-nek sem ket headshot, csak egy, de erre nem fogadok.
Konkluzio: aki turrettel kinyirja az elso ket Boss-t az vagy hackelte a programot igen csunya modon, vagy nem tudom mit csinal sokkal jobban mint a tobbiek, vagy csak szimplan fullentett egyet, hogy vagany legyen.
Multi kiegrol senki nem tud semmit? Jo lenne online agyonlovetni magam parszor. :D

(#1355) Spet válasza JCD.Gyros (#1354) üzenetére


Spet
addikt

Látom nagyon jól elszórakoztatod magad, főleg azzal, hogy kevered össze vissza az 1. illetve 3. részt (mindkettőnek meg van maga topicja [csak rá kell keresni] szóval csak a megfelelő helyre kell címezni a hozzászólást ;) ). Ráadásul igazából így csak "szemeteled" a topicot (floodolsz), szinte feleslegesen, hiszen önmagad hozzászólásaid követik egymást. Ha esetleg valami eszedbe jut akkor tudod az előző hozzászólásodat szerkesztened 5 percen belül. Ajánlom figyelmedbe elolvasni az általános alapelveket.

Remélem nem volt számodra ez sértő megjegyzés, de mielőtt valahova valamit leírsz először nézd meg az első hozzászólást, hogy miről is szól pontosan a topic.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1356) JCD.Gyros válasza Spet (#1355) üzenetére


JCD.Gyros
csendes tag

5 percnel tobb ido telt el, senki nem irt, mar feltem halott. Nem serto, teljesen ertheto es jogos, az egyrol azert irtam, mert rengeteg kommentben tette mas, igy nem is kerestem kulon topicot neki. Nem vagyok nagy forumozo, igazabol egy-ket munkaval kapcsolatos illetve politikai platformon kivul ez eletem elso foruma, de azok alapos megfontolas es szerkesztes utan kerulnek velemenyezesre, ezentul majd ekepp cselekszem itt is.

[ Szerkesztve ]

(#1357) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Üdv,

Nem nagyon pörög a topic már, de azért remélem lesz, aki segít. Nemrég vettem meg a játékot a Tactical és Explosives DLC-vel együtt, ami marha jó meg minden, de kapásból alig marad helyem az inventory-ban. Van valahol egy láda vagy akármi, ahova le lehet pakolni a cuccost, majd később elővenni?

Előre is kösz!

Leszámítva ezt az igen oldschool tárgylista-kezelést elég hangulatos a játék, bár azért a grafikán lett volna még mit csiszolni, a Half Life-os időket idézi a fejmozgással összenőtt inggallér :D

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1358) Xaels válasza Dark Archon (#1357) üzenetére


Xaels
félisten

Emlékeim szerint Jensen lakásán találsz valami páncélszekrényszerűséget.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1359) DeFranco válasza Dark Archon (#1357) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ebbe én is belefutottam, így egy támogató UP-pal segítem a kérdést.

(amúgy én az első misszió során felvehető első augment pontból inventory-t bővítettem, de ettől még tény, hogy rengeteg helyet foglal a skuló meg a többi cucc, amit alapból ad a kieg)

(#1360) DeFranco válasza Xaels (#1358) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Upsz. kösz :) Ott még nem jártam.

(#1361) Dark Archon válasza DeFranco (#1359) üzenetére


Dark Archon
addikt

Egyet már én is bővítettem praxis pontból, de azért nem szeretnék erre elcseszni egy rakás pontot, inkább letenném a mesterlövész puskát, sok értelme nincs is a távcsővel fejlesztett kábító puska mellett. Csak eldobni nem akartam, ha már fizettem érte. Azért egy óriási fekete pont a készítőknek az olyan hülyeségért, hogy a nuke és stop vírusok egy floppyn(!) elfoglalnak egy helyet a tárban :(((

Xaels: köszi, megnézem :R

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1362) DeFranco válasza Dark Archon (#1361) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Én alapvetően pacifista leszek, úgy tervezem, ezért nem tartok igényt a fegyverre, de eldobni én sem akarom. Egyelőre így elférek, úgy is csak kézzel dolgozom még, most vagyok az első boss után (akit még dumálással le lehetett győzni) közvetlenül. Így a lakásba sem jutottam még el.

A hackhez szükséges vírusokat én nem tudom, hogy hogy használja fel a gép, mert látom, hogy fogy néha, pedig én nem utasítottam rá. A hackelés úgy általában még elég ködös nekem.

[ Szerkesztve ]

(#1363) Spet válasza Dark Archon (#1361) üzenetére


Spet
addikt

If you don't upgrade your inventory you will gonna have a bad time! Csak úgy tapasztalatból mondom :D Egyébként a mesterlövész puskának sajnos tényleg nem sok értelme van a játék során, illetve akár a játék legelején is meglehet szerezni ha nagyon akarja az ember és még pénzt sem kell rá költeni ;]

Szerl.: Valami fegyver viszont a boss fight-hoz feltétlen kell, de nem kell aggódni pacifist acsit az nem érinti!

[ Szerkesztve ]

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1364) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Inventory kérdése:

Bár megértem a felvetést, hogy mindenféle stuff elférjen, de ez a játék nem arról szól. :D Én úgy toltam végig, hogy nem volt inventory fejlesztésem. Az alap pisztoly, illetve az SMG volt az általam elérhető max-ra upgrade-elve, mindenre elég volt bőven.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#1365) Dark Archon válasza DeFranco (#1362) üzenetére


Dark Archon
addikt

Igen, hát a pacifista hozzáállás miatt is kelleni fog minden nehezen megszerzett praxis pont. Elsők közt vettem meg az embertípusok analizálásához szükséges modult (social enhancer), úgy jutottam be a rendőrségre. Amellett meg a hackelést kell fejleszteni, úgy vettem észre, főleg azt, hogy kevesebb esélye legyen a rendszernek a riadóra, ha elfoglalsz egy node-ot. Mert enélkül elég sokat kell menteni / betölteni, ha olyan helyen vagy, ahol képtelenség megölni mindenkit (pl. a rendőrség), ha élesedik a riadó.

Nem túl bonyolult egyébként, csak gyorsabbnak kell lenned, mint a gép. Van, hogy lehetetlen, ekkor kell egy nuke vagy stop. Én nem vettem észre, hogy fogyna csak úgy.

Én voltam már a lakásomon, de nem tűnt fel a páncélszekrény.

Spet: leginkább a dupla shotgun miatt vettem meg azt a DLC-t, nagy kár, hogy a sima - játékban megszerezhető - shotgun többet ér, mert többet lehet vele lőni újratöltés nélkül, a sebzése meg úgy vettem észre, hogy ugyanannyi :((

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1366) Spet válasza Dark Archon (#1365) üzenetére


Spet
addikt

Nem egy szokásos páncélszekrény, hanem rejtett páncélszekrény :) (csak nem szeretném lelőni, hogy merre lehet megtalálni :DDD )

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1367) Dark Archon válasza Spet (#1366) üzenetére


Dark Archon
addikt

Megtaláltam :) De csak kivenni lehet belőle, betenni nem. Viszont ott maradnak a tárgyak bárhol, ahol leteszem, úgy vettem észre.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1368) Spet válasza Dark Archon (#1367) üzenetére


Spet
addikt

Megmondom őszintén én csak a legszükségesebbeket hordoztam magammal, nem igazán változtattam az inventorym tartalmán :DDD (shotgun/automata gépkarabély, pisztoly, +a kábító fegyverek).

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1369) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, nemrég kezdtem el a játékot, de nagy problémám van.

Kb 15-20percnyi játék után nagyon rosszul leszek tőle, émelygek, hányinger, stb, folytatni se tudom.

Szerintetek ez mitől lehet és hogyan tudnám kiküszöbölni?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1370) Wolverine válasza Zirowe (#1369) üzenetére


Wolverine
félisten

Más hasonló nézetű játék nem okoz ilyesmit?

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1371) Huma válasza JCD.Gyros (#1353) üzenetére


Huma
addikt

Hát én a múltkor letöltöttem. Gondoltam végignyomom a szériát és sorban megyek. De az első rész annyira brutál elavult, hogy nem bírta bevenni a gyomrom. Pedig még egy graf javító modot is felraktam. Játszottam vele egy órát aztán kiléptem.
A sztori biztos remek. De minden kihalt és kopár. Az ellenfelek zombikként kóricálnak, stb.
Mivel elég sokat játszottam régebben ezért össze tudom vetni az akkori játékokkal és régen biztos hogy nagyon jó játék volt. Pl elég kevés játékban lehetett akkoriban minden tárgyat felvenni a földről. Nekem spec most egy sem jut az eszembe.

A Human Revolutiont viszont biztos végignyomom. Már a gépemen pihen pár napja, de még nem játszottam vele.

A második részt azért hagyom ki mert arról mindenhol azt olvastam, hogy közepes játék lett.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#1372) Zirowe válasza Wolverine (#1370) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Legutóbb a HL2nél volt ilyen komoly pár éve.

De nemrég fejeztem be az mw2 és 3at, illetve a bad company 2öt és az arkham cityt, és ezekkel nem voltak ilyen problémák.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1373) Xaels válasza Zirowe (#1369) üzenetére


Xaels
félisten

Tudom miről van szó. Ugyanebben a cipőben járok. Hozzá vagyok szokva pedig, mert multizom erőteljesen, de itt akármit állítok be olyan vibrálós a kép mozgás közben és hamar rosszul leszek pedig 2.szor kezdtem neki.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#1374) DeFranco válasza Zirowe (#1372) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nekem is van ilyen, de ritka. próbálkozz a grafikus feature-k kapcsolgatásával, AA, vsync, és hagyj időt rá, hogy a feltételes reflex (reflux) leépüljön

(#1375) Huma


Huma
addikt

Jól olvastam, hogy ebben a játékban van saját lakásom? Lehet rendezkedni mint pl a Fallout 3-ban?

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#1376) genndy válasza Huma (#1375) üzenetére


genndy
addikt

Szó sincs ilyesmiről. Van egy lakásod, ahová ha akarod leteheted a cuccodat (a földre). Ennyi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#1377) Zirowe válasza DeFranco (#1374) üzenetére


Zirowe
nagyúr

+Xaels: pedig a kép egyáltalán nem vibrál, sőt: egyenletes, sehol semmi vibrálás vagy bmi más (bezzeg bad company 2ben folyton voltam csíkozódások, de ott meg egyáltalán nem zavartak).
Vsync bekapcsolva, graf maxon.

A feltételes reflexet nem is tudom hogyan leépíteni, hiszen egyszerűen nem bírok a kijelző előtt lenni.
2 játszás alatt jutottam el a hullaházig az agyi chipért, és utána 15percre le kellett feküdnöm az ágyba nyitott ablakkal. :S

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1378) Huma válasza genndy (#1376) üzenetére


Huma
addikt

Kár. Nem tom miért hagyták ki ezt a ziccert. Feldobta volna a játékot. Fallout 3-ban imádtam berendezni a lakásom. Egy csomó lomot gyűjtöttem oda. :D
Vagy ha legalább már berendezni nem lehet akkor rakhattak volna bele használható tárolókat. Pl szekrény, fiókos asztal, stb. A földre dobálás olyan snassz.

Na. Már elégedetlenkedek pedig még egy percet sem játszottam a játékkal. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#1379) genndy válasza Huma (#1378) üzenetére


genndy
addikt

Na jó, fiók talán van.
De ez alapvetően nem egy sandbox játék, úgyse sokat fogsz hazamenni, nincs miért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#1380) Huma válasza genndy (#1379) üzenetére


Huma
addikt

Pedig én azt hittem eddig, hogy félig-meddig az.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#1381) genndy válasza Huma (#1380) üzenetére


genndy
addikt

Városban mondjuk igen, de sok a küldetés, és ott nem. Odamész, megcsinálod, vissza a városba.
Tehát félig-meddig igen, de messze nem annyira mint mondjuk a FO3.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#1382) Wolverine válasza Zirowe (#1377) üzenetére


Wolverine
félisten

Szvsz kezdd el butítani a grafikát. Egyesével kapcsolgasd ki a feature-öket... hátha kiderül, mi okozza ezt.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1383) lanyoo válasza Zirowe (#1377) üzenetére


lanyoo
tag

Ez egyértelműen motion sickness.

Stutteringet így tudod megszüntetni: [link]
Ha a fenti nem segít akkor a Field of View-ot kell állítanod. Alapból 75°. 5°-os lépésekben próbáld állítani ez alapján: [link]

(#1384) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Köszönöm, ki fogom próbálni. :R

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1385) Dark Archon válasza genndy (#1381) üzenetére


Dark Archon
addikt

Sok a küldetés :F Városonként találok 1-2 mellékest és ennyi, amúgy meg a fő szál... jó persze, kiírja a játék, hogy a rejtett küldetésekhez a megfelelő emberrel kell beszélni, de annyira azért nem unatkozom, hogy minden embert leszólítsak. Ez a szintén múlt századi gyökérség, a labirintus-szerű városok, valamint a gyors utazás teljes hiánya azért eléggé ódivatúvá teszi a játékot, pedig egyébként marha jó lenne.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1386) genndy válasza Dark Archon (#1385) üzenetére


genndy
addikt

Arra gondoltam, hogy nem bóklászhatsz szabadon a világban, mert vagy a városban mászkálsz (ahol nincs sok tennivaló), vagy küldetéseket csinálsz (ami meg lineáris).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#1387) Spet válasza Dark Archon (#1385) üzenetére


Spet
addikt

Nem kell minden embert leszólítanod, csak azokat akiket nem citizen-nek police officer-nek vagy más tömegesen előforduló megkülönböztető névvel rendelkeznek :DDD.

Eleinte nekem is labirintus szerűnek tűntek a városok, de ha kiismered magad már bennük akkor nagyon gyorsan el lehet jutni A pontból B-be (főleg hogy nem is igazán nagyok a városok,sajnos :( ).

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1388) ollie válasza Dark Archon (#1385) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Gyors utazás? Annyira kicsik amúgy is a városok, hogy teljesen felesleges. A küldetésekhez meg tényleg nem kell mindenkit leszólítani.

***

(#1389) Dark Archon válasza Spet (#1387) üzenetére


Dark Archon
addikt

Mióta meg van a 3m-es ugrás meg az Icarus Landing System, jóval könnyebb közlekedni :) Jó, leszólítani nem kell, de elég közel kell menni, hogy kiírja a nevét.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1390) JCD.Gyros


JCD.Gyros
csendes tag

SPOILER!
Ha figyeled a radiokommunikaciot, nem kell keresgelni, konkretan kozli veled Pritchard az elso nem siman megkapott mellekkuldetest, a masodikra meg konkretan felker Malik.
Ha tevednek javitsatok ki, de en ket mellekkuldivel talalkotam ami nem jott automatikusan (szinte) a Jenny/Omally-s es a gyilkossag felderitese kinaban.
A falatuto skill viszont nem art, az ujabb vegigjatszas soran 2 extra praxist talaltam ennek koszonhetoen (tobb is van, csak azok nem falak moge rejtve, ha jol emlekszem 5 vagy 6 eztra praxist lehet talalni), ami bar a jatek vegere ezek nelkul is kimaxolhato Jensen, de a jatek elejen nemi kenyelmi pluszt adnak.
A fonokharcokra talaltam univerzalis megoldast, ha valaki ott akadna meg: fragmention mine. Pusztan az elvezet kedveert erdemes lenyomni mind a 3 boss-t, de ha nagyon megakadna valaki, a robbanoakna a megoldas: az elso utan addig kell rajuk dobalni a tobbit, mig fel nem dobjak a pacskert. Azert az akna a legjobb, mert bar a tobbi robbanoszer is okoz stun-t, de neha random kiszabadulnak es odebbszaladnak (kiveve az elsot, az egy tolato kamion sebessegevel mozog), ebben gatolja meg oket a mozgaserzekelos akna.
A harmadik vegigjatszas utan azert mar talalni bugokat boven, amik felett elsiklik elsore az ember, de minthogy a legtobb felett el lehet siklani, nem annyira szembeotloek, bar egy ketto vicces azert akadt. A kedvencem az volt, hogy egy bandatag hirtelen eltunt a terkeprol (hostile allapotban), de megtalaltam felig beesve egy falba (fuggolegesen), gondolom a bug bealltakor eppen tuzelhetett, mert ugy talaltam ra, hogy folyamatosan lott machine pistollal tarcsere nelkul. A masik idegesitobb mint szorakoztato. Gaztamadas alatt fuldoklok hostile allapotban hajlamosak eleg gyarkan megfeledkezni rola, hogy ok most eppen fuldokolnak es ha a latomezejukbe kerul az ember, hajlamosak egy-egy mesterien megeresztett headshot erejeig abbahagyni a fuldoklast, majd ismet raebredni, hogy fogytan az oxigen es ajultan osszeesni. Azt azert kosz.
Kerdes: valaki meg tudta oldani non-lethal modban Malik megmenteset Give me DeusEx fokozaton? Ha igen, had kerjek videot, mert bar a yt-n van ra probalkozas, de a robot onmegsemmisitoje ott ol egy enemyt.
En masfel oran at probalkoztam vele, utana feladtam (konnyebb fokozaton megy).

[ Szerkesztve ]

(#1391) Spet válasza JCD.Gyros (#1390) üzenetére


Spet
addikt

Kábító fegyverek illetve altató gázgránát alkalmazása elengedhetetlen. Lényegtelen, ha felfedeznek, legalább elveszel egy kis sebzést Malik-tól így időt spórolsz. Illetve bug vagy exploit: ha valakit testi erőddel kábítasz addig a többi ellenfél nem lő így további időt spórolsz meg.

De itt egy lehetséges megvalósítása a dolognak

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1392) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Másnak is fagy a játék amúgy? Egyszercsak merevre fagy a kép és a Win-ben a DEHR működése leállt... és ezt úgy 0,5-1 óránként. Látszik, hogy az AMD támogatta ;]

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1393) Huma válasza Dark Archon (#1392) üzenetére


Huma
addikt

Ha az Nvidia támogatta volna akkor 10 percenként fagyna. :D
Szóval örülj neki.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#1394) JCD.Gyros válasza Spet (#1391) üzenetére


JCD.Gyros
csendes tag

Na igen, ez a yt video, amiben ott van egy halott. Az a baj, hogy gondolom kulonbozo verziom van mint a videon, mert ha nem nyomom le a ket gepagyust meg a robot ledobasa elott, akkor buko a quest, ugyanis ha a robot ledobasakor meg el a ket gepagyus forma, a bot aktivalasa utan par masodperccel mar koszonhetek is el Maliktol. PEPS stun gun Q es gas granadeval probalkozom, de nem megy egyszeruen.
Viszont lehetseges jatek kozben valtogatni a nehezsegi szintet? :O
Marmint levenni konnyebbre utana visszarakni legnehezebbre?
Meg nem probaltam ki de most ranezek mindjart. Ha ez jarhato ut, problema megoldva. Ugyanis en is azzal bukom, hogy a robot onmegsemmisitoje ol, de konyebb fokozaton van idom a kozeleben levo 1 unitot odebb vonszolni (addigra a gepagyusok mar alszanak) es ugy megoldhato, de ez csak konnyebb fokozaton megy, mert egyebkent vagy agyonsoroz a bot, vagy szetlovi BEE-t, vagy ol az onmegsemmisito. De megnezem a fokozatvaltast es akkor problema megoldva, ha meg nem, akkor non-leathal feladva (tegnap este ujra kinlodtam vele egy sort, de egyszeruen nem tudom osszehozni Give me DeusEx-en... :S)
Direkt elmentem legkonyebben is Malik megmenteseig (cirka 1 ora mellekkuldik nelkul atrohanva secret skillpointokkal es annyi penzt osszeszedve, hogy a 6 addig vasarolhato skillpont meglegyen, bar igy ott a bibi, hogy ha futva csinalod, nincs annyira kigyurva a skilled, igy valogatni kell, nekem pl gyors futas es ejtoernyo, meg a ket unit leutese egyszerre megvan es ugy siman megoldhato legkonnyebben).
Bocs, h. ennyit regelek, de tenyleg az agyamra megy a dolog, mert egyebkent mindenhol mashol szinte megoldom az operator meg a ghost extra xp pontokat is, szoval annyira benan nem tolom (raadasul utana ebren nem hagyok ort se, mar ahol mentes/tovabblepes elott megadja es vissza lehet menni -szinte mindenhol)
No de a masik:
Nem automatikus mellekkuldetesek:
megzsarolni a rendort a kapitanysagon
a gyilkos fegyver
a gyilkossag beismertetese
Ezen kivul van mas?

[ Szerkesztve ]

(#1395) Dark Archon válasza Huma (#1393) üzenetére


Dark Archon
addikt

Hmm... úgy néz ki, hogy a Fraps nem tetszik neki.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1396) Spet válasza JCD.Gyros (#1394) üzenetére


Spet
addikt

Én hard fokozaton csináltam meg: először kilőttem távolságival a 2 gépágyúst, hogy még a közelébe se jussanak Malik-nak (na meg ha robbana robot akkor ne haljanak meg) majd a többit meg elintéztem testi erővel vagy kábító pisztollyal vagy gáz gránáttal sprinteléssel megspékelve. Persze nem sikerült minden elsőre de úgy 4-ik 5-ik gyakorlatra mindenki kábultan a földön Malik pedig megmentve.

Nem olyan nehéz hard fokozaton sem csak tudni kell elosztani a praxis pontokat rendesen (hosszabb sprintelés, immunitás gránátokra, energy cell maxon 2 unit ütés egyszerre stb.)

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#1397) Chosen


Chosen
addikt

Sziasztok!

Az hiba vagy feature hogy a "használható" tárgyaknak pl ajtó, doboz, stb látszik az őt felépítő háromszögszerkezete? Pl:

(#1398) GypsFulvus2 válasza Chosen (#1397) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Ez kazuároknak szóló feature, ami megjelenik, ha könnyebb fokozaton játszol. Arra már nem emlékszem, hogy ki lehet-e külön is kapcsolni a beállításoknál, de ha "Gimme' Deus Ex" fokozatban tolod, akkor biztosan nem jelenik meg semmi ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#1399) Lui04 válasza GypsFulvus2 (#1398) üzenetére


Lui04
aktív tag

Ki lehet kapcsolni külön is a beállításokban.

(#1400) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Ha a kábító puska (tranquilizer rifle) van nálam, akkor a jobb alsó sarokban van egy kis pisztoly ikon, amit az "E" nyomva tartásával ki/be lehet kapcsolgatni. Már lassan a végéhez érek a játéknak, de még mindig nem jöttem rá: mire jó? :)

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.