Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) Badb0y


Badb0y
addikt

09 - Following the clues in Highland Park -nál tartok most.

Megnéztem a küldetés listámat, és az elején van egy piros x, mintha ennél a résznél felejtettem volna el valamit. Nem öltem meg a terrorista vezért, hanem elengedtem a túsz cserében.

Neten is amit találtam, ott is elengedték. Ha valahol piros x van nem zöld pipa, azt utólag meg lehet oldani ?

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#1252) Badb0y válasza Badb0y (#1251) üzenetére


Badb0y
addikt

No, ez az amit nem csináltam meg. Van valami hatása a későbbiekre ennek ?

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#1253) proci985 válasza Badb0y (#1251) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

SPOILER
vagy túl sokáig időztél Sarif központban az elején, vagy nem mentetted meg a túszokat. itt még nem késő újrakezdeni, bár túl sok vizet ez a későbbiekben nem zavar.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1254) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

végigtoltam a játékot augmentációk nélkül (tehát semmit nem upgradeltem), give me deus exen.

a két fegyveradó dlc nekem megvan (gránátvető és automated hacking device miatt volt érdekes), illetve lethalt játszottam. pontosabban ez a játék előrehaladtával eléggé átment stealthbe, később részletezett okok miatt. gyakorlatban valszeg nonlethal módon, dlck nélkül is mehetne (ami kell, az feltörhető), de szerintem már így is épp elég problémás volt. takedownt használtam, lőszerspórolási okokból.

bossok meglepően egyszerűek voltak, igazából a legnagyobb probléma végig az inventory szűkössége volt. mind a négy véget unlockoltam, illetve egy kivételével az összes mellékküldetést megcsináltam.

enyhe SPOILERek lehetnek a továbbiakban, technika és konkrét helyzetanalízis szerintem érdekes ennél a fajta végigjátszásnál.

a legnagyobb probléma, hogy az inventory szűkös. gyakorlatban három fegyver, kötegnyi aud (nincs hacking), lőszer, gránátok (aknaként stackelve), egy stack stimuláns, és már be is tellt. empből folyamatosan kell pár, fegyverből viszont cserélgetnem kellett.

namost, úgy gondoltam, hogy alapvetően a páncéltörő pisztoly megoldás lesz. nem az, a játék második felétől kb nincs lőszer bele. szingapúrban kidobtam az inventorymból, pedig majdnem maxra volt fejlesztve. addig még valamennyire ok volt, mert 8 helyet foglalt lőszerrel (később hatot minimális lőszerrel), és sniperkedni jó volt. lézerre váltottam.

a submachine gun megint megoldásnak tűnt, visszagondolva talán a sima gépfegyverbe több volt a lőszer. jönn pancheába is, bár a boss előtt cseréltem plazmára. amit meg nem használtam.

stun gun a második boss ellen kellett (20-30szor kellett stunnolni, hogy kiterüljön), a játék elejétől detroit2ig volt nálam, utánna kidobtam, inkább betáraztam smg lőszerből (a pisztolyba ott már kezdett fogyni).

hengsha2ben felkaptam a gránátvetőt, utánna szingapúrban a lézert. a gránátvető jó nehéz dolgokat mozgatni és ajtót/repedést nyitni (majdnem olyan univerzális, mint a gep gun), illetve az utolsó két bossharchoz kell (utolsó előttinél evidens, utolsónál az ágyúk ellen). a lézer meg simán a legjobb fegyver pancheába, illetve a bossharcot is nagyon lerövidíti (átviszi a biztonsági üveget).

kábítópuskát és pepset nem használtam... jónak jók, de túl sok helyet foglalnak az inventoryban. snipert pár spec esetben, pl a belltower docksban tisztogatni.

bossok:
- első boss: az MCB hideout tetején van 6 fragmentation mine. ezeket le kell szerelni, majd sorban fejbevágni velük. gyorsan hal
- második boss: stun gun:). 20-30 töltet elég bele
- harmadik boss: gránátvető, 5-6 lőszer. valszeg az aknás megoldás is működne
- negyedik boss: gránátvető a turretekre, be a kódot, majd lézer.

nehezebb pillanatok:
- picus bázis, illetve a végén a két robot. egyikre volt egy empm, a másikba viszont mindhárom rakéta belement, amit a közelében találtam. ez leírva lehet egyszerűnek tűnik, gyakorlatban viszont minden rakétára gránátclusterrel válaszolt.
- szingapúr: ott gyakorlatilag annyi a trükk, hogy nagyon nem vehetnek észre (az első területen járőrözők kivételével). addigra már nem igazán volt lőszerem a pisztolyba, lézerre meg csak a pálya végén váltottam. heavy+sneaker ops augmentáció nélkül necces.
- malik: gáz és emp gránát, illetve a mesterlövész pisztoly. nem volt akkora szívás, mint a nonlethat a robbanó robot miatt, de majdnem.
- tai yong medical: a belépőkártyát nem lehet elérni, szóval beljebb csak a brute force megoldás marad. igazából olyan nagyon bujkálni se lehet. ellenben miután a hölgy kizárt, egy szem gázgránáttal terítettem le az összes őrt :DDD
- panchea picit trükkös, de gondolkodva (elején a bejutásnál)/lézerrel egyszerűbb
- a tongmentő bónuszmisszión gyakorlatilag végigrohantam és hátulról mentem be, frontális támadás kivitelezhető, de baromi nehéz lett volna.

ami miatt necces volt, hogy se stealth, se nagyobb inventory, se hacking, se emg/gáz/damage védelem, se visszarúgásgátló, se célzássegítő, se ugrás, se óriáserő, se falátütés, se multiple takedown, se gyorsabb visszatöltés, se több energiacella. szóval hiába van általában eléggé sok megoldás minden problémára, végül általában maradt egy. ami főleg a vége felé stealth/sniper hibrid taktikában merült ki. erre jött még az említett probléma a lőszerhiánnyal (amennyire lehet, spórolni szoktam pedig), és hm, tényleg nehéz lett.

ja igen, a casie hiánya miatt pár dolgot az ember eleve nem tud megcsinálni. pl a magándetektívet nem lehet meggyőzni, hogy akarjon élni, Jensen gyerekkoráról se derül ki minden, ladies man achievment se elérhető (panchea projekt kapcsán), Darrownaak se lehet olyan keményen nekimenni (bár casie nélkül is ugyanoda el lehet jutni a beszélgetéssel). más apróbb eltérések is vannak, de azok annyira nem érdekesek.

a kihagyott mellékküldetés a bar tab volt: mivel három arrayt kell az elején meghekkelni, így inkább spóroltam az audokkal. főleg, hogy 5000ret kellett volna a végén fizetnem egy praxis kitért, amit amúgy se tudtam volna használni. egyébként a végére maradt 4-5 audom, szóval belefért volna. pénzem meg majdnem 40k.

érdekességek:
- a MCB banda telephelye alatt kilőttem mindhárom tagot (észrevettek), viszont ennek ellenére a cloacks and daggers misszió szerint nem vettek észre.
- Haas nem feltétlenül fog támadni. casie nélkül kell bemenni, utánna pedig ha az ember jó arc, nem lesz hostile
- sarif szomorú lesz, ha nem vesz Jensen praxis kitet az elején. más hatása viszont nincs a sztorira a ténynek, ha az ember nem upgradeli a praxisait. valszeg a fejlesztők úgy gondolták, hogy senki nem olyan hülye, hogy így próbálja meg végigtolni.
- ha a menüben az ember bekapcsolja a célzóontot, pcn csak akkor rajzolja ki a fegyver célkeresztjét a program. ez egy bug pcn, pancheában pedig eléggé fontossá válik.

összefoglalva: kihívásnak tényleg kemény kihívás, egyébként sajnos a sztorira sok hatása nincs.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1255) ollie válasza proci985 (#1254) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Gratulálok, és köszi a beszámolót is!

***

(#1256) vhunor válasza proci985 (#1254) üzenetére


vhunor
őstag

harmadik boss: gránátvető, 5-6 lőszer. valszeg az aknás megoldás is működne

SPOILER

Azt hiszem, az egyetlen mozdulatos győzelemhez nem kell augmentáció, egy takedown-t kell nyomni amikor átugrik a falon.

Tényleg, Malik-ot meg lehet menteni?

(#1257) polonic válasza vhunor (#1256) üzenetére


polonic
félisten

SPOILER

Igen, meg lehet.

(#1258) vhunor válasza polonic (#1257) üzenetére


vhunor
őstag

Na akkor majd a lethal végigjátszásban. Köszi!

(#1259) -KP- válasza proci985 (#1254) üzenetére


-KP-
addikt

ha lethal-t játszol, váltogatni kell a fegyvereket. annyi lőszer semmiből sincs, hogy egyféle fegyvert használj végig. törekedni kell a fejlövésekre a lézerrel, ez az egy módja van, hogy lőszertakarékos legyél.

(#1260) Badb0y válasza proci985 (#1253) üzenetére


Badb0y
addikt

Az a baj, már ennél jóval tovább mentem, és a túszokat nem mentettem meg :(
Remélem nem lesz kihatása a "jövőre" :)

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#1261) polonic válasza Badb0y (#1260) üzenetére


polonic
félisten

SPOILER

Nem lesz hatással másra.

(#1262) proci985 válasza ollie (#1255) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

köszi!

vhunor: igen, az is megoldás lehet. igazából a gránátvető a legegyszerűbb megoldás, mert az első gránát után stunlockot kap. mivel nincs stealth, szerintem ez a legbiztonságosabb megoldás. vagy addig dobáni fragmentation minevel, ami hal.

-KP-: ez így igaz, viszont normál esetben ott vannak az inventory upgradek, amik jelentősen egyszerűsítik a helyzetet, 4-5 fegyver lazán elfér (sima lethal végigjátszásom már volt). teljes inventoryval egy minigunt is lehet cipelni a fél játékon át bossharcokat megoldani, ebben az esetben ez nem állapot. ez is volt a kihívás ebben a végigjátszásban, hogy csomó dolog, ami a játékot egyszerűbbé teszi, egyszerűen nem működik. pancheában konkrétan a gránátvetőt kellett használnom pár nehezebb cucc mozgatására, amikor ez normál esetben egy praxispontból elérhető. másik oldalról viszont az első Deus Ex hangulatából is visszajött valami, avagy néha tényleg "out of the box" kellett gondolkodni.

másik meg lethal végigjátszásnál ott van a hackelt turret + muscle upgrade kombó, ezzel a kettővel az egész harvester hidoutot ki lehetett irtani ;] . turret /bot hackinggel pl panchea nevetségesen egyszerű (bár run silent+stealth upgradekkel is nagyon egyszerű).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1263) -KP-


-KP-
addikt

igaz, én még a typhoon-t is használtam elég gyakran. A hack-elt turretet meg levittem a bossokhoz is :D

(#1264) proci985 válasza -KP- (#1263) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

"A hack-elt turretet meg levittem a bossokhoz is "

na ahogy megy előre az idő, úgy kerülnek elő az egyre extrémebb és extrémebb megoldások:D erre pl nem gondoltam.

más, SPOILER
akik praxisokra akar gyúrni, az takedownolja/engedje el Sandovalt. a doktormentő küldetéssel a halála annyi hatással van, hogy a praxiskites hulla az emp aknán nem lesz a helyén. takedownnal másodszorra is azonnal leszedhető, egyébként tényleg semmi különbség nincs a sztoriban.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1265) vhunor


vhunor
őstag

A Missing Link DLC megér 5,5 eurót?

(#1266) polonic válasza vhunor (#1265) üzenetére


polonic
félisten

Igen, abszolút.
5 óra játékidőt tartalmaz. A története is a megszokott színvonalú.

(#1267) Drizzt


Drizzt
nagyúr

No, végre én is kipróbáltam, úgyhogy ha holnap sikerül, akkor meg is veszem. Kötelező hozzá steamnek futnia? Azért kérdem, mert a céges notin a steam nem nagyon hajlandó futni, legalábbis online módon semmiképp. És jó lenne, ha tudnám rajta is használni.

I am having fun staying poor.

(#1268) Wolverine válasza Drizzt (#1267) üzenetére


Wolverine
félisten

Offline módban is menni fog, de csak miután egyszer elindítottad online módban.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1269) Drizzt válasza Wolverine (#1268) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Eddig hivatalos visszaigazolás még mindig nem jött a rendelésről. Gameshoppal próbálkoztam. Valahol van esély rá, hogy kapjak? És Skyrimet? Úgy látom nem nagyon kapni ezeket..

[ Szerkesztve ]

I am having fun staying poor.

(#1270) CriticalHit


CriticalHit
őstag

Malik megmentése nem volt egyszerű. Igencsak gyorsnak kellett lennem. Jó kis rész.

Yesterday's history, tomorrow's mystery, today's a gift that's why it's called present.

(#1271) fxgladiatus


fxgladiatus
csendes tag

Bocs srácok, elég kezdő vagyok. A kérdésem az lenne, hogyan tudom a távcsöves puskát használni? Vagyis hogyan lehet a távcsőbe belenézni?

(#1272) Rossi válasza fxgladiatus (#1271) üzenetére


Rossi
addikt

Nézd meg melyik gombra van konfigurálva alapból az aim, ha meg nem tetszik állítsd át.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#1273) fxgladiatus válasza Rossi (#1272) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

Köszi. Még egy kérdésem lenne. Mi az ajtó heckelésnek a szisztémája? Jó lenne ha segitenétek. Köszi.

(#1274) X Factor


X Factor
addikt

most láttam neki a Missing Link-nek, régen töltöttem vissza ennyiszer állást :)

Make things work

(#1275) X Factor válasza vhunor (#1265) üzenetére


X Factor
addikt

meg

Make things work

(#1276) Rossi válasza fxgladiatus (#1273) üzenetére


Rossi
addikt

Van róla tutorial videó a játékban, meg a gamepod-os tesztben is le van írva.

[ Szerkesztve ]

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#1277) Rossi


Rossi
addikt

Feladtam, majd akkor folytatom (pontosabban kezdem újra) a játékot, ha meglesz az alaplap, proci csere. Jelenlegi konfiggal jócskán butítva hol 70-90 fps, hol 0. Pedig nagyon tetszik, de megvár.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#1278) madgie válasza proci985 (#1264) üzenetére


madgie
titán

A lyány bossnál próbáltam meg anno a turretet levinni, nem lehetett: kint hagyta az ajtó előtt. Kíváncsi lennék a kollégának hogy sikerült.

(#1279) fxgladiatus


fxgladiatus
csendes tag

Valaki segithetne.
Olyan gondom van, hogy a Feme Camp pincéjében azt a böszme állatot nem tudom sehogy kinyirni. Lövöm páncéltörővel, meg azzal a villanyos izével, meg gránáttal, de megrázkódig, aztán kinyir. Valaki segitsen már. Köszi.

(#1280) zsiga_667 válasza fxgladiatus (#1279) üzenetére


zsiga_667
tag

Dobálj rá gázpalackokat meg hordókat.

(#1281) fxgladiatus válasza zsiga_667 (#1280) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

Ez most komoly?

(#1282) madgie válasza fxgladiatus (#1281) üzenetére


madgie
titán

Az.
A sima poroltótól is beszédül egy darabig, vígan lőheted addig.

(#1283) fxgladiatus válasza madgie (#1282) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

Akkor BUÉK.

(#1284) madgie válasza fxgladiatus (#1283) üzenetére


madgie
titán

Neked (nektek) is :DDD

(#1285) Scholes9


Scholes9
nagyúr

Megvettem ezt a pakkot is a Missing Link mellé, hogyan lesz elérhető a játékban :F

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#1286) Pala


Pala
veterán

Mivel már újév van, én a magam részéről kijelentem: szerintem ez 2011 év játéka, ráadásul toronymagasan verve minden mást, ami tavaly megjelent! :K

(#1287) Drizzt válasza Pala (#1286) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Egyetértek, bár december 20 környékéig nem is találkoztam vele. Körülbelül egyetlen játék amivel két órányi játékidő után is azért játszottam, mert kiváncsi voltam mit lehet még tenni, vagy mi fog történni.

I am having fun staying poor.

(#1288) X Factor válasza Scholes9 (#1285) üzenetére


X Factor
addikt

ŐŐŐ, ebben nincs benne a missing link dlc.

Drizzt LA Noire-t is érdemes kipróbálni, nálam azaz év meglepetése.

[ Szerkesztve ]

Make things work

(#1289) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Mostanra sikerült befejezni. Tavalyi évnek egyértelműen legjobbja. Nem semmi munka. Le a kalappal!

I am having fun staying poor.

(#1290) proci985 válasza Drizzt (#1289) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

pontosan.

majdnem olyan jó, mint az első:).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1291) Emerick


Emerick
csendes tag

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy valaki esetleg találkozott-e a következő hibával:
Mikor elindítom a játékot fekete képernyő jön be, majd pár másodperc múlva "kék halál", és a számítógép automatikusan újraindul. Csak ennél a játéknál és a SAINT ROW - THE THIRD-nél tapasztaltam ezt!

Gépem:
ASUS M5A87 alaplap
AMD FX-6100 proci
GIGABYTE GTX 560 TI videókártya
KINGSTON DDR3 8GB memória
WINDOWS 7 64x SP1

Legújabb NVIDIA driver, DIRECTX van fennt!

Köszönöm a segítséget, már ha tudja valaki a megoldást!

(#1292) fxgladiatus


fxgladiatus
csendes tag

Sziasztok.
Végül is mi a vége a történetnek? Van a végén az a halálhörgés. Már mindenkit kinyirtam, de nem találom a hang forrását. Hogyan lehet egyáltalán befejezni a történetet? Vagy itt még nincs vége? Köszi ha segitetek.

(#1293) proci985 válasza Emerick (#1291) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

milyen tápod van? ha LC power 420 vagy valami hasonló "minőségi", akkor amiatt csinálja.

fxgladiatus: SPOILER ha éppen nagyon mélyen vagy messze délen az óceánban, és valamit épp le kell kapcsolni, akkor amint kitört az üveg (lézerrel hamarabb) ki kell lőnöd a távolkeleti csajt, aki integrálódott a géppel.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1294) fxgladiatus válasza proci985 (#1293) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

Köszi.
Tehát egy üveggel elhatárolt valamit kell keresnem, ami mögött ott a csaj. Csak az a baj, hogy már 100-szor bejártam mindent, de ilyen üveges bigyót még nem találtam. :F

(#1295) proci985 válasza fxgladiatus (#1294) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

tudsz nyomni egy screenshotot, hogy hol vagy?

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1296) fxgladiatus válasza proci985 (#1295) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

Majd megpróbálok.

(#1297) fxgladiatus válasza fxgladiatus (#1296) üzenetére


fxgladiatus
csendes tag

A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!

(#1298) polonic válasza fxgladiatus (#1297) üzenetére


polonic
félisten

Nem csak a képfeltöltés van a világon.

Imageshack.us, noob.hu

És jobb is, hogy nincs képfeltötlés. Szemétre való. :D

Egyébként meg a steam alapból tud screenshot-ot csinálni. F12 alapbeállításban.

[ Szerkesztve ]

(#1299) fxgladiatus


fxgladiatus
csendes tag

Na visszamentem a Limb Clinikára.

(#1300) Emerick válasza proci985 (#1293) üzenetére


Emerick
csendes tag

Chieftec CTG-500 tápom van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.