Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4151) Black Dragon válasza tomi_mod (#4147) üzenetére


Black Dragon
addikt

OKs amint délután ráérek megcsinálom amit mondtál, hátha sikerül.:)

Azért mégegyszer leírom amit írtál: Letörölöm a Steamet teljes egészében, minden fájlát, aztán felmeek a steam honlapjkára és leszedem a telepítőt ami máris ottvan a főoldalon, aztán azt feltelepítem, frissítem és elindítom a telepítőjét....És hátha jolesz.

(#4152) Black Dragon válasza tomi_mod (#4150) üzenetére


Black Dragon
addikt

Nah igen:) Akkor eztis kipróbálom.:R

remélem valamelyik sikerülni fog.

Örök hála ha jolesz.:R

(#4153) Svájcinéger válasza priti (#4149) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Ez már bennem is megfogalmazódott. Legyen dedikált szeró steamen keresztül, mer' ez így nem állapot. Azzal is szokott gond lenni, de nem ennyi, ez így tök nevetséges. És elképzelem őket, ahogy elégedetten dörzsölik a kezüket, hogy mekkorát szakítottak és közben meg játszhatatlan szinte. Olyan laggolások voltak tegnap, ami talán még sohasem. Még 10 szint megvan a 70 aztán szerintem megyek vissza COD4-ezni, ha lesz játszótárs a szerónkon.

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#4154) SipiBcs


SipiBcs
őstag

Nálam céges router van titkosítással, ráadásul nem férek hozzá! :(((

Akkor ezek szerint marad a rossz kapcsolatom, míg nem állok át a személyes használatra egy DigiNet szolgáltatásra. Mondjuk ezt a kb 2 hetet kibírom már.

Felvetődött bennem a kérdés, hogy kikapcsolt tűzfal? Teljes átengedés? Azt írta valaki, hogy a p2p-n keresztül többször jelzett a tűzfala, hogy bejövő támadást észlelt. Nem szívesen szabadítom fel az emlegetett portokat.

Momentán lehet én is bekaptam valamit, bár nem biztos, hogy az IWNeten keresztül, mert a tűzfalam blokkol folyamatosan (másodpercenként 10-15x) valami IPv6 kapcsolatot. Guglizom, de nem találom mit kellene vele csinálnom! :O

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#4155) jozefgucci1 válasza priti (#4149) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Szerintem az legyen a legkevesebb , hogy számolgat .Mellesleg megjegyzem nekem is "lovkosztos " gépem van és igen húzva simán szakít rajta minden.Akkor minek fejleszteni ?Na mindegy ez tökre nem ide tartozik .

A legnagyobb baj az ,hogy a 30/15 ös optikai netemmel sokszor berak a 100-as pingesek közé és tényleg lehet furcsaságokat tapasztalni.Az hogy épen milyen játékstílust válsztok ( HQ, SD ,SAb stb) teljesen mindegy mert a társaság nagy része ott is kempel. Szerintem a gl-t egyre többen elfelejtik , mert olyan nagy előnye nincs szerintem.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#4156) Zsubi


Zsubi
őstag

Tegnap végre voltak kint a Digisek és megcsinálták a netem :C
Szoftveresen rossz volt a modemem és folyamatosan szétkapcsolt.
Most már tökéletesen működik a multi és elég gyorsan is talál szervert magának.
Persze este felé amikor sokan vannak akkor egy picit gondolkozik még de nem vészes szvsz :U
Meg még az idegesít hogy néha olyan 100 feletti pingesekhez dob be :W

[ Szerkesztve ]

(#4157) priti válasza jozefgucci1 (#4155) üzenetére


priti
addikt

Nem azon múlik, nekem a leggyakrabban 80-ig se megy el, de ugyanúgy laggol sokszor. Szerintem nem nézi host választásnál hogy milyen a konfig, csak a net le/fel töltésre néz rá esetleg a pingen kívül vagy még arra se különben nem is értem hogy mi alapján választ, de nagyon olyan, mint ha egyszerűen nem bírná a host procija, amikor én voltam a host FFA-ban senki nem írta hogy laggol, igaz hogy nem voltunk nyolcan, de valós értékben fika 128k-val töltök fel, nemtom mennyi sávszél kell a játéknak, de az biztos hogy minimális.
Szóval ha csak a magas ping miatt laggol, akkor meg szvsz, a motor a rossz, rosszak a feltételek a választásnál, én leggyakrabban németekkel kerülök össze, pedig ha a ping szerint szűr akkor egyfolytában kéne hogy legyen a csapatban magyar rajtam kívül, mondjuk van is gyakran, de max egy. COD4-ben a magyar szervereken 20 alatt van a pingem 99%-ban, szóval nem nagyon értem hogy a fenébe kerülöm el a magyarokat, elvileg úgy kéne lennie, hogy a 8 főből 4-6 magyar és be-be csúszhatna egy-egy német, ehhez képest a nyolcból már nagyon jónak számít ha 3 magyar összefut, létezik hogy ennyire kevesen vették meg itthon?

Én nem kardoskodom amellett, hogy vegyen mindenki erősebb gépet, világos hogy ha neked az elég ami van akkor azt használod, szubjektív, te dolgod, hogy téged zavar e hogy lassabb az enyémnél, de ha én megvettem a drágábbat akkor engem nyilván zavar ha lassabb, hát azért vettem meg bacca meg, erre most nem elég hogy várok erre a szar rendszerrre még várok a te procidra az enyém helyett, mert addig nem indul el, amíg neked nem tölti be a mapot, nem azért vettem meg hogy ugyanannyit kelljen várnom, mint ha egy olyanom lenne ami feleannyiba kerül.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#4158) SipiBcs válasza priti (#4157) üzenetére


SipiBcs
őstag

Ha csak a hazánk lakossága : világ arányszámát nézzük, akkor tényleg elenyésző az itthoni játékosok száma! Most a demográfiai vonalat nézzük és ne a pénzügyi lehetőségeket. :DDD
Ez utóbbi valószínűleg még pluszban ronthat a helyzeten, bár ha a fejlődő afrikai országok is belekerülnek a kalapba, akkor viszont javít! :DDD

Azthiszem keveset aludtam, hogy már ilyeneken gondolkozom! :))

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#4159) jozefgucci1 válasza priti (#4157) üzenetére


jozefgucci1
addikt

És honnan lehet azt látni hogy te vagy a host ? Tegnap este én elég "sok" magyar játékossal futottam össze .Akát 4-5 en is voltunk egyszerre.Ettől föggetlenűl nem előny mindíg hazámfiával játszani.Sokan ugyan úgy kempelnek , gl stb. Jó lenne egy jó kis PH-s csapat és lehetne kultúráltan játszani.Nekünk a szervereinkhez van 2 60slotos jelszó nélküli TS és ha arról van szó csinálok egy szobát is COD6-ra.

Hétvégén össze lehetne röfenni egy kis darálásra nem ?

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#4160) priti válasza jozefgucci1 (#4159) üzenetére


priti
addikt

Én benne vagyok, bár nem igazán tiszta hogy fogjuk megtalálni menet közben a meccset, az meg hogy mindenki riltájm ott üljön éppen elég necces.
Azt hogy te host vagy éppen nem tudom honnan lehet látni menet közben én akkor veszem észre hogy hopáá én voltam a host, amikor megcsörren a teló és meccs közben kilépek és elkezdi küldeni az adatokat az új host-nak, olyankor "bocsi srácok" van, de ez is ... hogy ők amiatt várnak mert nekem éppen telefonom van, á vicc ez az egész rendszer így.

Hardverlesen

(#4161) flurider válasza Barett 50cal (#4091) üzenetére


flurider
aktív tag

ahah hogy nesülyedjek le..
miről beszélsz? Ne szamárkodj. Olvastad hogy mit írtam? ahah akkor süllyednék le inkább, ha bárkitis elküldenék a csüngőcs*csű görényszopadvány gennyömledék jók*rvaanyjába, de ilyenrőlMÉG szó sem volt ;<
Egyébként nemnagykaland a dolog, betűnként tudsz színt váltani. Mindegyik elé beírod ezt a hülye jelet (^), meg a színkódot.
^0=fekete
^7=fehér
^1=piros
^2=zöld
^3=sárga.....

Ennyi

Csillagkörü Litér

(#4162) Gomez86 válasza priti (#4160) üzenetére


Gomez86
őstag

Szerintem úgy össze lehetne hozni, hogy a PH MW2 groupból felveszünk mindenkit pajtásnak, és akkor valaki csinál egy privát meccset, akinek akkor is be lenne kapcsolva a gépe ha egyébként nem játszik. A jelszó be lenne írva ide, és aki ráér az jointol... :DDD

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#4163) priti válasza SipiBcs (#4158) üzenetére


priti
addikt

Azért a világ erős túlzás 50 ms ping időn belül nem jutsz messzire, relatíve persze. Ez a rendszer akkor lenne stabilan laggmentes, ha kb. 50 lenne a max.
(#4162) kapcsandika
mondasz valami, kérdés hány embert lehet így kiszolgálni laggmentesen, lehet hogy nem ugyanaz, mindegy megpróbáljuk, egy próbát megér.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#4164) Kami11


Kami11
őstag

Sziasztok!
E hozzászólás alapján, megcsináltam a portnyitást a routeren, jó lett, működik a dolog, de mivel két gépen szeretnénk használni a játékot, így a másik gépnek is forwardolni kellene a portot, de ezt a routerben nem engedi beállítani, mert azt írja, hogy a port már nyitva van. Ez igaz, csak a 100-as IP-nek, de a 101-esnek nem. Melyik portforward opciót kellene használnom és hogyan?
Linksys WRT610N-es routerem van.
Köszi előre is a segítséget.

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#4165) Zsubi válasza jozefgucci1 (#4159) üzenetére


Zsubi
őstag

Én benne vagyok ha össze jön dobjatok egy privit és megyek :K
igaz csak este felé szoktam otthon lenni :B

(#4166) CPT.Pirk válasza Kami11 (#4164) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az a gond, hogy két gépnek nem lehet ugyanazt a portot kiosztani.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#4167) Gomez86 válasza priti (#4163) üzenetére


Gomez86
őstag

Ha lesz rá lehetőség akkor leszek host, cpu-m bírná a netem nem biztos 8megás ADSL :(

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#4168) Kami11 válasza CPT.Pirk (#4166) üzenetére


Kami11
őstag

Akkor erre nincs megoldás?
Mert a sima portforwardon kívül, van még port triggering és még egy + lehetőség, de ez most nem jut eszembe, nem otthon vagyok.

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#4169) CPT.Pirk válasza Kami11 (#4168) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A többit nem tudom, de sima PF-nél mindenképpen eltérő portokat kell kiosztani a gépeknek.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#4170) Kami11 válasza CPT.Pirk (#4169) üzenetére


Kami11
őstag

Ok., köszi, akkor megkérdezem a fórumában, hátha valaki tudja, csak az a baj, hogy ott mindenkinek én segítettem.

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#4171) Wans


Wans
aktív tag

üdv.

Én úgy vettem észre, hogy amikor multiban csatlakozok egy játékhoz, akkor min.100-as pingig felmegy, de még alig talál valakit.
Ők lekinkább ukrán, orosz vagy franciák stb.
Ezért én amikor az első kőrben (100 ping felettinél) elkezdi rakosgatni az első játékosokat gyorsan kilépek, majd vissza.
Érdekes módon sokkal gyorsabban összeáll a játékos keret,(60-70-es pingnél) és 4-6 magyar mindíg van listán pl. a 12-ből.

Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

(#4172) priti válasza Gomez86 (#4167) üzenetére


priti
addikt

Az enyém se szélesebb, annyi csak hogy kábelnet, nézd megpróbáljuk aztán ha laggos hagyjuk a fenébe, szerintem 5-6 emberig elmegy, utána kezd érdekes lenni, hogy mekkora feltöltési sávszél kell neki, ha viszont 5 embert elvisz akkor legfeljebb host-olunk mind a ketten ha többen leszünk. A TDM az valszeg felejtős.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#4173) Polllen válasza D1Rect (#4129) üzenetére


Polllen
nagyúr

Vannak még... :O

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4174) Polllen válasza feka007 (#4132) üzenetére


Polllen
nagyúr

Sajnos igen...én is pilláztam, hogy milyen távolságból futva leszedtek vele... :DDD Remélem ha elburjánzik lesz patch erre is...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4175) v!ct0y válasza priti (#4172) üzenetére


v!ct0y
veterán

Egy párszor már hostoltam 18 embernek is legtöbbüknek meg volt a 4 csík és a többiek se panaszkodtak lagra pedig csak sima 8 megásom van.

(#4176) priti válasza v!ct0y (#4175) üzenetére


priti
addikt

Na ez jó hír, akkor szedd össze magad meg valami nagymellűt aztán este dobjunk össze egy PH szerót. :K

Hardverlesen

(#4177) Motaba78 válasza priti (#4176) üzenetére


Motaba78
őstag

én is becsatlakoznék egy kis esti mókához 30/20mbit digis nettel.

akár indíthatok én is privát szervert.
Steam: Motaba78[HUN]

(#4178) henesa válasza Motaba78 (#4177) üzenetére


henesa
aktív tag

Jövök én is :DD

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#4179) Baloghjanos válasza tomi_mod (#4142) üzenetére


Baloghjanos
tag

nincs tüzfalam kikapcsoltam virus irtot nem használok gyerek korom ota :) spec obsba megy tudok csatlakozni más emberekhez vagyis egyhez de ha már multiba akarom nyomni azt nem engedi nem értem miért most felteszek egy uj rendszert és meglátjuk lehet a rutert bekel kősem mert most simán ruter nélkül vagyok és azt mondják egyszere 2 ip cimel rendelkezem lehet ez is bezavaar??? :R :R :R

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"

(#4180) Baloghjanos válasza Baloghjanos (#4179) üzenetére


Baloghjanos
tag

80 megás opti netem van a t-homtol azt mondják az 2 ip jár hozá ha jol tudom vagyis valami ilyet magyaráztak

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"

(#4181) Baloghjanos


Baloghjanos
tag

ja meg még egy kérdés sry felvetem steamre a barátimat tegnap mára egysem marad a barataimbol valami miatt eltüntek ez mittől lehet ?

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"

(#4182) Svájcinéger válasza Motaba78 (#4177) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Én is akarok ! Felveszlek.
Asszem betöltöm az OC profile-t estére.
Baloghjanos: lehet, hogy már nem a barátaid ? :DDD

[ Szerkesztve ]

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#4183) SipiBcs válasza Baloghjanos (#4181) üzenetére


SipiBcs
őstag

Vedd meg az eredetit :)

Csatlakozom én is, ott vagyok a PH groupban, pls dobjatok 1 meghívót!! :B

[ Szerkesztve ]

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#4184) Godlike


Godlike
tag

Tényleg, hogy lehet a PH-s groupba csatlakozni?

Godlike

(#4185) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Mi ez a PH Grup és hogyan lehet csatlakozni hozzá ?

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#4186) jegenye77


jegenye77
addikt

Preparing to launch Call of Duty:Modern Warfare-multyiplayer

Ezt írja ki amikor csatlakozni akarok.Már vagy 5 perce.
Mi lehet a baj?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#4187) Svájcinéger válasza jozefgucci1 (#4185) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Itten-e: [link]

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#4188) henesa válasza jegenye77 (#4186) üzenetére


henesa
aktív tag

Nekem akkor írja ezt sokáig mikor szarakszik a netem :F

Svájci :Akkor ez mi ???[link]

Merthogy én ebben a PH-ban vok tag

[ Szerkesztve ]

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#4189) danilla válasza henesa (#4188) üzenetére


danilla
őstag

Van külön PH steam group, meg MW2 PH group is.

https://twitch.tv/ddplayzone

(#4190) danilla válasza Motaba78 (#4177) üzenetére


danilla
őstag

Ne csak ma este legyen, legyen holnap este is, akkor tudnék jönni (vagy akár én is tudok csinálni nekem is digim van)

https://twitch.tv/ddplayzone

(#4191) F e Z o válasza Motaba78 (#4177) üzenetére


F e Z o
veterán

Sajna én nem talállak, se egyénileg, se a ph group-ban. :(

Ma voltunk 6-an magyarok egy csapatban, demoliton-t játszottunk. Y-nal e-beszólogattunk, épp mi történik, mit kellene csinálni, ennek köszönhetően fölényes győzelmeket arattunk.

H2O über alles!

(#4192) Baloghjanos válasza SipiBcs (#4183) üzenetére


Baloghjanos
tag

eredeti ezel nincs gond

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"

(#4193) Baloghjanos válasza Svájcinéger (#4182) üzenetére


Baloghjanos
tag

jolvan megvannak :)

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"

(#4194) Proky válasza F e Z o (#4191) üzenetére


Proky
senior tag

Nagyon f@sza parti jött össze valóban :K Délután folytatni kell. ;)

(#4195) jozefgucci1 válasza Svájcinéger (#4187) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Köszi szépen ,ha hazamegyek végre melóbol akkor be is lépek a gruppba :DD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#4196) Motaba78 válasza danilla (#4190) üzenetére


Motaba78
őstag

lesz többször is,
cod4ben is szoktam szervert csinálni azt haverokkal tolni ott tuti nincs csít meg kempelés.

(#4197) Godlike


Godlike
tag

Megvan a group csatlakoztam :)
Este már tolom is :DDD

Godlike

(#4198) danilla válasza Motaba78 (#4196) üzenetére


danilla
őstag

Yess
(mi cod5 zombizni meg OF Dragon Rising-ozni, meg L4D-ezni szoktunk a haverokkal, és általában én vok a szerver a Diginetből kifolyólag, de sajna egyik haverom sem vettem meg a Cod6-ot)

Egy fontos kérdés: Kinek mi a kemp?

[ Szerkesztve ]

https://twitch.tv/ddplayzone

(#4199) Jamby18


Jamby18
senior tag

Srácok!
Járt már úgy valaki,hogy tegnap még működött a játék ma már nem?
Bejelentkezek a Steam-ba indítom a multit,állandóan rákérdez a safe mode-ra nem-et kell nyomni,(ez van egyébként CoD4 is,de attól függetlenül az elindul)
És fekete képernyő fogad most, proci 66% használat de nem csinál semmit percekig, feladatkezelőbe le kell állítani.
Jah és a single megy bejön érdekesmód :F
Mi lehet a gond??
Újraindítottam a gépet is,de 5-6próbálkozásra sem indul. Eredeti a játék napokkal ezelőtt működött.

[ Szerkesztve ]

(#4200) Scooby Dou


Scooby Dou
tag

Valaki segitsen!Beteszem a telepítő dvd t rámegyek install! telepítené a steamet és ezt irja ki : SETUP ERROR! failed to run install script. vki help!

hmm..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.