Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7625) DieHard


DieHard
senior tag

1. dobom a káromkodót, csunyán beszélőt. természetesen figyelmeztetés után.
2. bf2-ből kicsit beuntam tv2 szervereken a hajó bombázást, kempelést. aki tudja miről beszélek érti. ezért tartom magam a no bc-hez conqesten. egy figyelmeztetés után sorkick, legyen az akár a csapatomba lévő, vagy akár admin.
3. a hegyre felmenőket nem fogom kidobni, eddig sem tettem, megyek hátra fát dönteni,
meg keritést késelni meg dobni csomikat a betonfalnál lévőknek. aki akar másszon hegyet, gyüjtse a pontokat, én ezt igy tartom fairplaynek. másik körben ugyis mi támadunk. azután meg mapchange.
4. azonnal átállok a gyengébbik, kevesebben lévő csapatba. ha nem teszem szemrehányást dobálhattok rám. anyázhattok érte, persze nem játékban :)
5. és most pacinak: ha ez igy megfelel, szivesen adminoskodok, ha nem jó igy szólj. eddig mindenkivel megvoltam, jó kis csapat, nem vitatkoztam senkivel, ezután sem akarok, inkább nem leszek admin.

nem szabály, de hagyjuk már abba pls a : "fszom kivan a gl-el, gl-es köcsögök, gusztávos köcsögök, sniperes köcsögök stb dumát" ezen a dolgokon ugyem tudunk változtatni felesleges ilyeneket irkálni. szabad fegyverválasztás van. teamspeaken persze jó muri hallgatni ezeket, de nem erről beszélek.

én ezzel be is fejeztem ezt a témát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.