Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18910) BandiHUN válasza gabipaci (#18908) üzenetére


BandiHUN
veterán

most egy érdekes,de fura kérdés azért,de azértis felteszem...igazából neked mit számitanak az itteni gamerek például,avagy más véleménye?Nem kicsit katonás,és öncélú,amit csinálsz?Tulajdonképp RÓLAD szól ez az egész szerveresdi,te hozod a szabályokat,a te gyereked nevét viseli...csakhát lassan már nem lesz,aki a közösséget képviselné rajta.
Én azt mondom,hogy azért ez probléma,jobban,mint amennyire kompromisszumkészséget mutatsz,és valahol egy szélmalomharcnak érzem ezt a "tökéletes" szerver álmot...ami úgysem jöhet össze.
Cserébe széthullik egy közösség,akár főrészt csendben,mert sokan túl kultúráltak megmondani a véleményüket,főleg nem adminként,hanem egyszerűen elsomfordálnak,csendben,szó nélkül.
Kicsit ezt érzem most...nem száll nagyon vitába veled senki,mert vagy nincs joga,vagy nem akarja...de ez mostmár egy ideje nem a ph-ról szól.Egyszerűen beleunt,szétszéledt szépen a csapat.Te magad szinte nem is játszol,talán észre sem veszed...De pont a lényeg tűnik el.
Ha ez a tendencia,miután lejárt az én részem a bérletből,kiszállok én is...mondjuk én nem amiatt,mert épp valami nem tetszik...hanem mert oda,amiért jöttem,a PH-s csapat.
Kicsit azért gondolkodj el,és ne sérülj be rögtön,valahogy túl sok kimondatlan dolog van,ami gyanúsan feszül a téma körül.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.