Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21873) gbors válasza #65755648 (#21853) üzenetére


gbors
nagyúr

Azzal sok mindent nem lehet kezdeni, hogy nem azt olvasod, amit írok, hanem beleképzelsz minden marhaságot, és aztán azokon hőbörögsz. Amúgy ezt az utóbbi időben egyre többen csináljátok, lassan kész szociológiai tanulmány lesz ez a fórum :)

Utolsó kísérlet, ha ezt sem sikerül értelmezni, akkor oh well.
1. Egészen eddig az algoritmusról volt szó, Te keverted bele, hogy melyik kártya mit tud. Tekintettel arra, hogy az AMD kártyák jellemzően kevesebb FPS-t vesztenek a felbontás növelésével, nyilvánvaló, hogy magára a funkcióra jobbak, mint az nV-k. Ezen érdemes volt duzzogni, nem? :)
2. Semmi olyat nem írtam, hogy a 78% extra pixel 78% extra teljesítményt igényel. A fullHD -> WQHD váltás jellemzően 40-60%-kal növeli meg a frametime-ot. Ebből nyilván 1-1 játék kilóghat valamennyire, de a 10% az orbitális baromság (esetleg CPU-limit), és ha képes vagy reálisnak elfogadni, akkor dilettáns vagy. Sorry.
3. Arra persze lehet utalgatni, hogy elb***tam a mérést, csak nem feltétlen okos dolog. Igen, ellenőriztem minden lehetséges módon, hogy jók-e a mérések. Jók. Lehetne több játékkal tesztelni? Persze. Pl. Te is megteheted.
4. Arra hivatkozol, hogy a DSR sebességhátrányát elnyomják más szűk keresztmetszetek - magyarul tényleg nem tudod, hogy működik.
5. Én is a saját szememnek hiszek, sőt, mi több, én csak arról nyilatkozom, amit látok vele. Mivel nVidia kártyán néztem a DSR-t, arról tudok nyilatkozni, AMD-ről egyelőre nem. Ha nem hiszed, hát nem hiszed.

Zárásként: akkora elvakult nVidia fan vagyok, hogy ezt a hsz-t egy RX 460-on írom - most vettem át 2 órája. Lehet, el kellene gondolkodnod (meg a másik két derék kollégának is, aki az elvakultságomat feszegeti), hogy nem nekem vette el a márkaőrület az eszemet...

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.