Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#54083) katt777 válasza Speed® (#54081) üzenetére


katt777
félisten

De akkor sincs DX11.X. 760-nál sincs. :P (Nálam is belejátszott a döntésbe.)
Számomra az "Űbercsillámpónimaxedísön" a normális elvárás. ;) Én a többinek nem látom értelmét. :R
Mi a f.sznak vesz az ember akár egy 7870XT/GTX660ti szintű kártyát, ha nem azért, hogy maximális grafikai minőséget élvezzen? :F Akkor vegyen egy 750ti-t vagy egy R7 265-öt, aztán hagyja, hogy a játékok kikaparják a szemét. :P És most nem a hülyeségekről beszélek, mint az nV hótszar TX élsimítása (az első tesztek után kukáztam), hanem az igazán észrevehető finomságokról. Persze lehet butítani is a grafikát, aztán sikítozni, hogy jaj, tuningolt i7 kell a játékok alá, de bármennyire Intel-párti vagyok is, tény, hogy a 6800K-m alap órajelen full HD-be minden modern játékban 100%-ig kihajtotta még a tuningolt Xt-t is.

kavics325i: Nem kötelező, ez igaz. Csak akkor ne nyögd be vaktában, hogy olyan hűvös a VGA-d, mint senki másnak. Semmivel nem igazolod, hogy nincs CPU limited, az ugyanúgy meglehetett a régi házban is. Az biztos, hogy anno 4850-topicban minden hűvös kártyáról kiderült, hogy valami Athlon X2 mellé tették be, és jó esetben 70-80%-körül döcögtek.

Tegyél be ide egy Furmark/Kombustor stb. tesztet ;) , esetleg játékok alatt kimonitorozva a kihasználtságot és a melegedést (mondjuk egy CoD AW szép lenne maxi grafikával), az hihetőbb.

Na persze, PH nyilván kiadja bárkinek a személyes adatait, és a NAV kideríti, hogy nem volt elég jövedelmed a gép megvásárlására, aztán bekaszliznak, de tényleg... :)) Ha nem akarod, ne töltsd ki tényleg, a többit lásd feljebb. :R

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.