Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Adobe Photoshop (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13898) BonFire válasza szultanpepa (#13897) üzenetére


BonFire
veterán

De, b*****, ha lusta vagy 3 másodpercig az ikonon tartani azt a k*** egeret és kivárni, amíg át nem vált és be nem ereszti a programba, addig, mi a f***-nak magyaráztatsz??? Ott van a topic első hsz-ében összegyűjtve az összes okosság, de neked sem esne le a karikagyűrű az ujjadról, ha mondjuk 10 percig önállóan kísérletezgetnél, és megpróbálnád kitalálni, mi és hogyan működik!

Vagy lehet venni 6+ ezerért Ps bibliát, lehet venni 12+ ezerért gyorstalpaló és mesterképző videó oktató DVD-t, vagy éppen le lehet warezolni kismilló+1 helyről.

Te talán azt hiszed, hogy mi itten diszpécserszolgálatot látunk el, és más dolgunk sincs, mint a kattintódroidoknak súgni? Arra ott van ez! Ha meg ennyire mimóza érzékenyke vagy, akkor ott van a haverod, az majd segít!

Mit gondolsz, miért nem töri kezét-lábát az összes user, hogy megoldja a problémádat??? Tegnap is volt itt egy gyerek, Photoshopot életébe nem látott, de ő már plakátot rajzolt. Aztán minden egyes lépésnél elakadt, azt' itt kérdezősködött. Még privátban is, hogy hogy kell ezt, meg hogy kell azt. Privátban! Aztán mire elolvastam az üzenetét, már rég rájött a megoldásra magától, úgy látszik valamivel kreatívabb volt, mint te.

Nem kell itten átlag kétnaponta valakinek hisztizni, mert megmondják neki, hogy kezdje az elején! :(((

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Adobe Photoshop (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.