2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mini wireless bill + pad

    Telefonról nem az igazi az ágyból a PC-t csesztetni. Vagy legalábbis én nem tartom annak (pedig WP-re is vannak megoldások, amiket használtam: pc remote, mpchc remote), emiatt kellett egy vezetéknélküli mini kombó. Mivel aránylag ritkán volna rá szükségem és akkor is csak 1-2 funkcióra, rövid időre, ezért nem szándékoztam rá sokat költeni. Ebay-re fel, wireless mini keyboard, lássuk mit dob. Első találat tökéletes. Bill, touch pad, backlight. A háttérvilágítás nem is volt igazán szempont, de rögtön beleszerettem, az értékelések is jók voltak. Megrendeltem.

    Tud pirosat, zöldet, kéket, meg off állást. Sajnos nem az igazi, mert bár jól is néz ki és nem különösebben szembántó (kivéve a bekapcsolást jelző ledet), mindössze 2 mp-ig világít az utolsó gomb megnyomása után, ami elég kevéske és egyáltalán nem állítható. Nagy kár érte, de ez van. Erről bizony nem írt az eladó, így azt hittem jobb lesz.

    Folytatás...

    N€T0X|N 6 éve 34

  • Fractal Design Focus G Mini

    Nem éppen ár-érték bajnok. Szóval.
    Le akartam cserélni a Sharkoon házikómat, mert a 780ti túlságosan befűt a vinyóknak terhelés alatt. Nem az oldalsó panelre rögzítettem őket, ahol valamivel jobb lett volna a helyzet, mert nem szeretek úgy beépíteni hdd-t, meg az egyéb alkatrészekhez is lehetetlenség akkor hozzáférni, ezért a ház felső részében, a két 5.25-ös meghajtóhelyen tanyáztak, ott viszont nagyon megrekedt a levegő (45-46 fokig mentek fel és nincs nyár). A ház szellőzése amúgy egész jó, de emiatt mennie kellett.
    A 15K-s kategóriában két házat néztem ki, a címben említettet, meg egy Sharkoon-t. Most hirtelen nincs meg fejből a típus, de lényegében ugyanúgy néz ki, mint az FD, csak nem spórolták ki belőle a hátsó ventit se és nem fehéren világítanak, hanem kéken.
    Végül azért döntöttem a FD mellett, mert ennél van az előlapon USB2 is, ami nekem kell, míg a Sharkoon-on két USB3 port van. Amúgy mindkettő visszalépés a régihez képest, mert mindkét típusú portból volt eddig 2-2. De ez nem tragédia. Meg hát jaj, Fractal Design így, Fractal Design úgy, az micsoda márka, aztkellvenniéskész, mondták a "hangok".

    Folytatás...

    N€T0X|N 6 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.