2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Isten áldja, Doktor Úr!

    Több, mint két hónapja húzódik egy sebészeti esetem, amiről majd talán akkor írok, ha egyszer vége lesz. Még nem látom a végét pedig...
    Eddig háromszor műtöttek. Kétszer ugyanaz a doki (másodjára és harmadjára). Nála voltam e hét szerdán is. Egy indiai figura, nem találtam róla sokat a neten, egyetlen értékelése volt valakitől, az negatív. Nekem elejétől fogva szimpatikus volt, velem jól is bánt. Néha úgy éreztem, hogy nincs a helyzet magaslatán, de legalább a kommunikációjában nem ez tükröződött (ellentétben több másikkal, aki darab-darab alapon nagyjából leszarta az egészet), mindig megnézte a sebet és bár nem volt túl beszédes, de ha kérdeztem, normálisan elmondta, hogy mi-hogyan-miért. Ráadásul igen nagy különbség volt ahhoz - az egyébként valami arab származású - a sebész doktorhoz, akihez a legelején kerültem. De nem őt akarom most szidni, szóval a lényeg, hogy ma mentem kontrollra.
    Kartonozóban mondtam, hogy kihez szeretnék menni. Ma talán csak kontrollosokat fogadott a doktor úr, legalábbis ez volt az első gondolatom, amikor elkezdte a hölgy, hogy hát hozzá nem tud már küldeni - majdnem a szavába is vágtam, hogy tudom-tudom, de kontrollra jöttem. És folytatta, hogy... mert meghalt.
    Mi van?! Ilyennel nem szokás viccelődni, visszakérdeztem, hogy meghhaaalt?? Igen. Infarktus, jött a válasz.

    Folytatás...

    N€T0X|N 7 éve 6

  • hama uRage Cyberboard Premium

    Nagyon régóta szerettem volna már egy normálisabb, háttérvilágításos billentyűzetet, de nem aranyárban. Sokat megnéztem képen és élőben is. Vagy gagyi szutykok voltak vagy ha jó is lett volna, akkor a manapság terjedő, gombközi világítást alkalmazták, ami szép, de nem sokra megyek vele (bár sötétben nem tudom milyen).
    Teljesen véletlenül akadtam végül a címben jelzett darabra és azonnal beleszerettem. Korábban sose találkoztam vele, pedig párhavonta átnéztem a kínálatot. Alapetően nem ismerem a márka általános megítélését, számomra valahogy, talán a hangzása miatt nem tartozik az élvonalba, amolyan jó iparosnak gondoltam. Az előző billentyűzetem is HAMA volt (uRage Lethality) és nem volt vele semmi gond, így most már különösebben nem ódzkodtam az újtól.
    Jellemzően billre sosem költöttem sokat, általában 4-5 ezer forintos cuccok voltak nálam (nem úgy, mint általában az egér esetében, legutóbb a G402-ről el is felejtettem írni, lassan egy éves), de ez most kicsivel 10 grand felett került a tulajdonomba.

    Folytatás...

    N€T0X|N 7 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.