2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tütü formában

    Pár hónapig nem írtam róla, mert se kedvem, se kezem nem volt hozzá. Másrészt amúgy is elszállt velem a ló és talán jobb is, hogy tartottam egy kis szünetet a témában (előző írásaimat ne keresse senki, mondjuk úgy, hogy reseteltem, ennek tükrében kérem, hogy ne tépjetek nagyon szét).
    Szóval autóka jól megvan, épül-szépül. Igen, épül is, mert hát elkapott a Need for Speed Underground fíling - pont az, amit nem akartam, de hát sebaj, egyszer élünk. Persze, ettől nem fognak jobban kedvelni azok, akik eddig sem szerettek (nem a Logout közösségére gondolok).
    Sok fórumon lenézik a tuningos autókat, ha nincs benne valami "tisztességes" motor is, amit nem értek, hogy miért. Azt nem mondom, hogy nem tudnék én is elképzelni több lovat, mint amivel gazdálkodni tudok (ennyi van és kész), de a kinézet egy másik dolog - és az a lényeg, hogy a gazdájának megfeleljen.

    Ott kezdtem, hogy ha már a hátsó Honda felirat leesett róla (elég bénán lett felragasztva a fóliára, valamelyik mosásnál elengedett), fogtam és leszedtem a többit is. Egyrészt kicsit letisztultabb a hátulja az autónak, másrészt gondoltam hátha így kevesebb idióta akar majd versenyezni, hogy jól megmutassa a kis 1.4-nek. Azt tapasztalom, hogy ez téves elképzelés volt...

    Folytatás...

    N€T0X|N 7 éve 28

  • Átértékeltem

    Egy pár dolgot az elmúlt hónapokban. Alapvetően egy műtét, sőt sorozat hozománya ez, még ha nem is közvetlenül. Nem egy életveszélyes dolog vagy olyasmi, ami különösebben megrendítene egy átlagembert, így engem sem. Azonban emiatt gyakorlatilag (jó 10 év után) befejeztem az energiaitalvedelést és a napi édesség adagomat is elég erőteljesen lecsökkentettem - utóbbit eleinte nullára, de azért ez nyilván nem tartható állapot a végtelenségig, nem is volt cél.
    Mindkettőt a gyorsabb gyógyulás érdekében. Bár az energiaitalt le akartam már tenni rég, de valahogy soha nem sikerült. Nem fizikai függőség miatt, mert most, hogy muszáj volt, gyakorlatilag azonnal megoldottam és nem volt semmilyen negatív hatása. Csak egyszerűen szeretem az ízét. Korábban jó megoldás volt fejfájásra is, de a fejfájást részben éppen az okozta, hogy vizet meg nem ittam eleget és a koffein ráadásul vízhajtó... Így előbb utóbb mindig abba a mókuskerékbe kerültem, hogy már egyre többet ittam, aztán pár hónap alatt tuti ledöntött valami a lábamról. Akkor persze mindig elhatároztam, hogy akkor vége - tartott max. két hétig.

    Folytatás...

    N€T0X|N 7 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.