2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kocka csajok

    Tudjuk, hogy vannak. Itt van rögtön pl. hazánk egyik büszkesége, Kornélia. De ismer itt valaki hasonló(ka)t? Milyenek ők? Vagy legalábbis, akinek van személyes ismeretsége, milyennek látja kívülről? Tényleg ritkák vagy csak jobban titkolják, "cikibb" gamer hölgynek lenni? (PC/konzol gamerre gondolok, a telefonsimogatás szerintem nem említhető egy lapon ezekkel.)

    N€T0X|N 8 éve 29

  • Cicc

    Még nincs neve.Vagyis kapott már néhányat, de tőlem még nem. Utcán talált cica, csak az ismerősöm, aki rálelt, nem tudta volna otthon, lakásban tartani. Így került hozzám a kiccsaj. Most még szobacica, de lesz neki jókora kert is. Teraszra már kimerészkedik, de a kutyáktól még fél, igaz már nem olyan nagyon, mint hétvégén, amikor hozzám került.
    Kaja után mindig tornádót rendez, aztán jön az ölembe pihenni. Nagyon barátságos kis macsek. Velem alszik, a saját helyét meg se nézte, amióta beköltözött. :D Hozott egy kis életet az üres lakásba. Ha már 2016 eddig nagyon nem úgy alakult, ahogy szerettem volna (magánélet és meló tekintetében sem), ő egy váratlan pozitívum, aminek örülök.

    N

    N€T0X|N 8 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.