2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nap bunkója: Öregasszony

    Egyszerű a történet. Árkádban voltam tegnap estére némi élelmiszert vásárolni magamnak meg drága kutyámnak (hehe, már ez is félreérthető). Aztán a bevásárlás végeztével meglepő módon el szándékoztam hagyni a plázát. Mindezt a hátsó, oldalsó bejáraton keresztül. Az egyik ajtószárny nyitva volt (érted, 2 fokban), a másik nem. Kintről igyekezett be egy vénasszony. Gondoltam félreállok, bár talán ki tudtam volna előtte slisszolni, de nem siettem sehova. Na szóval beengedtem magam előtt. Erre megszólal: a másik oldala is nyitva van!
    Aha... nincs mit, baszki...

    N

    N€T0X|N 12 éve 23

  • Nap szépe: Giselle Itié

    N

    N€T0X|N 12 éve 3

  • Nap szépe: Pokorny Lia

    N

    N€T0X|N 12 éve 15

  • VV szösszenetek, 25. rész: Cica

    Sikerült reggel elaludni, mint az állat, bár ez pénteken annyira nem tud meghatni, hogy nagy kapkodásba kezdjek emiatt. A szokásos reggeli 5 perces procedúra indulás előtt (általában ennyi kell) helyett ez inkább 15 perc lett. Vagy talán még több, mert reggelizni soha nem szokásom, de volt még egy nagy adag túrós süti a hűtőben, s a gondolatának nem tudtam ellenállni. Ha meg már leültem emiatt, benyomtam a gépet is... így kell rossz példát mutatni, na. Nem is ez a lényeg.
    Hanem miután összekaptam magam, s indulásra készen bezártam magam mögött az ajtót, fordultam le a lépcsőre, hirtelen szembenézett velem valaki.
    Ez a valaki egy hófehér nagyszemű cica volt. Olyan, mint a Shrek-ben csak fehér kiadás. Kicsit ijedtnek látszott, meg egy kicsit morcosnak is, így egyszerre. Hirtelen én is csak néztem rá. Há' mondom, te hogy kerültél ide? Ő meg csak nézett, nem mozdult. Alapvetően szeretem az állatokat, úgyhogy mindjárt mozdultam felé, hogy akkor megsimogatom vagy valami, ne legyen olyan ijedt. Én nem vagyok az a fajta, aki kurvaanyázással elzavarná őt, hogy mit keres a lépcsőfordulóban.
    Nyújtottam a kezem, nem mozdult. Akkor biztos nem fél olyan nagyon, úgyhogy megsimogattam a buksiját. Ő csak nézett rám nagy szemekkel, de továbbra se nagyon mozgolódott, kicsit ijedtnek tűnt továbbra is. Bár bátorságot merített annyit, hogy ne süvítsen el hirtelen a kezem elől.

    Folytatás...

    N€T0X|N 12 éve 0

  • VV szösszenetek, 24. rész: 71 éves vagyok, nem fogok állni!

    De azért megköszönheted, te tahó, ha már átadták a helyet!
    Bővebben...
    Egyszerű melóba buszozás a téma (szóval "micsoda nagy történet"). Egyszercsak felszáll egy tata, viszonylag jó karban, viszonylag jól öltözötten. Busz X megállóban állt kb. 5 mp-et, szóval nem irigylem ilyenkor azokat, akik le vagy fel akarnak szállni. Leugrott vagy két ember, persze már ordított a jelző, hogy nyomás-nyomás, mozogni emberek. Papa felszáll, mindjárt benyögi az utasok közé jó erős hangon, hogy "nem most kell lelépni". Hát mikor, te ütődött? Nekik se volt fél órájuk leszállni...
    Néz mindenki, ennek meg mi baja? Baromarcú, mindegy. Mellettem ülő hölgyemény felajánlotta, hogy átadja a helyet, vénember mindjárt ordította, hogy "igen, 71 éves vagyok, nem fogok állni". Azzal leült. És cső. Semmi kösz bazzeg vagy valami.
    Azért az derék. Többször is utaztam már a paraszttal együtt, legalábbis hangról megismertem azonnal, mert amúgy még sose láttam. De rendszeresen járatja a pofáját. Kicsit el van tévedve az öreg illemet illetően. Ahogy felszáll, máris szóvá teszi, hogy a sok bunkó fiatal nem adja át a helyet. Hát a tudod mit vén barom... tőlem biztosan nem fogod soha megkapni. 71 évesen ne a pofáját járassa, ha már odáig jutott és meglehetősen jó állapotban van (látszólag, de ettől függetlenül leszarom mije fáj, ha ilyen nagy pofája van).

    N€T0X|N 12 éve 2

  • Egyszerű szimulátor cockpit házilag

    Barkácsoltam egy szimulátoros célszerszámot, megosztom most veletek a végeredményt.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 48

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.