2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • VV szösszenetek, 3. rész

    CBA kasszasor. Mögöttem egy fiatal pár. Egyszer csak...

    lány - Ne nyalogass már, undorító vagy!
    fiú - Miért?
    lány - Azért, mert az baszd meg! Amikor meg jólesne, akkor bezzeg nem nyalogatsz, ilyenkor meg gusztustalankodsz...
    fiú - Nem gondolod, hogy ez kicsit hangos volt?

    Én: ezerrel próbáltam visszafogni magam, hogy ne törjön ki belőlem a röhögés... :D

    N

    N€T0X|N 14 éve 7

  • Mafia 2 - megéri a pénzét

    Hol is kezdjem... mivel nem akarok nagy bemutatót írni a játékról, ezért nem kerül Gamepod-ra. Röviden: a játék jó. Na de bővebben.
    Ez nem GTA. Én nem játszottam az első résszel (10 percet nem neveznék legalábbis annak), így ahhoz nincs összehasonlítási alapom, és lehet, hogy sok dolog sokaknak természetes. Én GTA játékmenetre számítottam, és meglepődtem, hogy nem azt kapom.
    Ugyanakkor ez a meglepetés nem negatív, kifejezetten jól szórakoztam a játékkal. Annak ellenére, hogy a sztori lineáris, végig kell menni rajta, s a játék folyamatosan tájékoztat arról, hogy mi az aktuális feladat. Nincsenek felvehető küldetések, folyamatos sztori van. Ami kellően csavaros, bár egy idő után kiszámítható. Igaz, a konkrét cselekmények tekintetében azért tud meglepetéseket okozni. A lineárisságából adódóan viszont sajnos nem igazán fogjuk többször elővenni a játékot. Én legalábbis végignyomtam, de nem érzek késztetést rá még 1x. Jó volt, élveztem, de mivel már tudom mikor mi fog történni, így kevéssé tudna lekötni. Bár a lövöldözések kifejezetten élvezetesek, és a sztori közben is lehet valamelyest freeride-ot nyomni - ami menüből sajna nem indítható - de ez sajnos kevés. De nem is ez adja a Mafia igazi élvezetességét.

    Folytatás...

    N€T0X|N 14 éve 5

  • Utállak kék!

    A kék a kedvenc színem, de... miért pont a kék érpár van a legjobban összetekerve a rohadék UTP kábelben? És miért ragaszkodnak ennyire egymáshoz... Kell csinálnom pár rövidet, így rájuk kell varázsolnom a dugót is ugye, és... hát, egyre jobban utálom a kéket...

    N

    N€T0X|N 14 éve 0

  • Kimentem a bezárt ajtón

    Mókás volt. Nem vettem észre, hogy a fotocella nem vett észre, mert egy cetlit próbáltam értelmezni. Elég szépet puffantam az ajtón, olyan tipikus amerikai gagyi vígjátékos formában. A portások szerintem szarráröhögték magukat, de jobbnak láttam nem hátra nézni, hanem gyorsan eltűnni a helyszínről. :D

    N

    N€T0X|N 14 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.