2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nap szépe: Tompos Kátya

    N

    N€T0X|N 13 éve 0

  • Hogyan viselkedj a metrón?

    És a hozzá tartozó helyszíneken, ha feltétlenül azt akarod, hogy utáljalak...

    - ész nélkül, áttaposva mindenkin rohanj az éppen beérkező szerelvény felé, gondolva arra, hátha meg se áll, vagy azonnal visszafelé indul, ha végállomásra érkezik, másik jó megoldás, ha a többi utassal karöltve csúszómászó versenyt rendeztek, hogy a mögöttetek érkezők véletlenül se tudjanak emberi sebességgel a vonat felé közelíteni
    - eszedbe ne jusson megvárni, hogy az emberek kiszálljanak, azonnal nyomakodj befelé
    - első dolgod legyen megállni az ajtóban szétnézni, hogy hova is kéne ülnöd, ülőhely hiányában maradj is ott, lehetőleg az út közepén úgy, hogy másoknak nehézkes legyen a beszállás
    - ha valaki szóvá teszi, vagy véletlenül meglök, azonnal kezdj el rikácsolni, hogy mit képzel a szemét parasztja
    - ha nagy a tömeg és véletlenül valakinek telitalppal a lábára lépsz, eszedbe ne jusson bocsánatot kérni, biztos úgyse vette észre, csinálj úgy, mintha mi sem történt volna
    - ha menet közben telefonon hívnak, lehetőleg ordíts bele a megállókban is, nehogy ne halljon a másik fél, telefonálás után hallgass zenét kihangosítva, vagy legalább véletlenül hagyd kihúzva a fülest, úgyis mindenki szereti a zenét
    - ha leülnél, azt légy szíves úgy tedd, hogy azzal elfoglalsz háromembernyi helyet
    - ha leülsz mellém, nyugodtan felejts el balanszot tartani, majd én megtámasztalak, ha fékez a szerelvény

    Folytatás...

    N€T0X|N 13 éve 12

  • VV szösszenetek, 18. rész

    Szállok ki a metróból, előttem tötymörgő nagypapa, előtte tögymörgő dagadt csaj, előtte tötymörgő nők tötymörgő gyerekekkel. Gyáá... persze ezt mindannyian egyszerre úgy művelik, hogy esélytelen legyen kikerülni őket, a mai reggelem meg pont nem olyan, hogy "bocsánat, elnézést" stb-vel kikönyörögjem, hogy odébb takarodjanak. Vagy lezúzom mindet, vagy megfövök, mert direkt nem akarják észrevenni, hogy ez nem az én tempóm. Na sebaj. Úgyis agyvérzésben fogok megpusztulni, ezen már ne múljék.
    Elérjük nagy nehezen a mozgólépcsőt (ott már leszartam őket, szóval eddig tartott az idegbetegség).
    Csaj rálép, zumm lépcső megy tovább, ő marad egy helyben, paff hanyatt...
    Gyerek visít...
    Na mondom, éppen ez hiányzott. Mocsoknagy mákom volt, hogy nem vitt magával engem, meg aztán tovább a mögöttem lévőket. Visít, mint az állat. A másik is visít, gyerekek visítanak.
    Na mondom, ez mégse járja, hogy én meg ezt végignézzem, azért az már az übertahóság kategória nálam is. Úgyhogy egy mozdulattal a hóna alá nyúltam és felsegítettem. Nem volt könnyű darab, fix, hogy nem abonetten él. Sz'al kb. 3mp alatt megoldódott a probléma. Mosolygás, "juj, huh, hah" és ennyi.
    Fiatal srác mögöttem megkérdezte, jól van-e a hölgy?
    Há' mondom ja, csak megijedt.
    És ennyi. "Szívesen" - gondoltam én.

    Folytatás...

    N€T0X|N 13 éve 2

  • Bunkó vagy BUGsy!

    Jön a tavasz. Mit utálok a tavaszban? A rohadt rovarokat, különösen a cserebogarakat meg hasonló szarokat, amiknek jobb dolguk sincs, mint az emberre a frászt hozni.
    Plusz tegnap a buszon "megtámadott" egy akkora baszomnagy dongó, mint az öklöm... na jó, ha ezt elmondanám valamelyik agyas ismerősömnek, aki továbbadná a következőnek, majd a tizediktől hallanám vissza, akkor lenne igaz.
    De ettől függetlenül ilyen böhöm jószágot ritkán látni. Rám hozta a szívbajt rendesen, ahogy bekeveredett a buszba és próbált kimenekülni. Olyat ugrottam, hogy szerintem a jónép többségére én hoztam a frászt, nem az a szerencsétlen Zümi.
    Hamarosan nyitott ablaknál lehet gyilkolni a számítógépet is, tök jó lesz megint összekenni a kis rohadék fél mm-es nem tudom mikkel, amiknek mániájuk azon szarakodni éjjel és a nagy hadonászásomtól max. megpusztulni hajlandók, jól szétkenődve, nem pedig lelécelni a francba.
    Na mindegy. Semmi sem tökéletes...

    N

    N€T0X|N 13 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.