2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Release the Kraków

    Mint ahogy azt már páran az egyes topicokban elkövetett sirámaimból ("jajjmerremenjek", "jajjszétesikazautó", "jajjnemleszjóakártya") tudjátok, az elmúlt hetet Krakkóban töltöttük feleségemmel kettesben. Erről írok most egy rövid beszámolót Nektek, hátha más is kedvet kap a város meglátogatásához. Az írás várhatóan több helyen lesz csapongó és messzemenően szubjektív, mert a célom elsősorban az, hogy az engem ért benyomásokat nyersen adjam át, ahogy jött. WYSIWYG.

    Mivel egy totális véletlen okán Kalandorral egy napos csúszásban nyaraltunk ugyanabban a városban, bízom benne, hogy tőle megkapja a részletes és tárgyilagos beszámolót aki igényli, nem venném el a kenyeret a Kalandor-módszer elől. Mivel össze nem futottunk, össze nem beszéltünk, ezért a pártatlanság adott.

    Türelmetleneknek lelövöm a poént előre: állat volt. Ez a város annyira szexi, akkora impulzusbomba, és mégis akkora lazaság járja át, hogy az minden idegrendszert két nap alatt kisimít. Nagyon sokat ijesztgettek vele, hogy közbiztonság így, nyelvi akadályok úgy, balkán még amúgy, ebből - tapasztalatom szerint - egy szó sem igaz.

    Folytatás...

    DeFranco 11 éve 51

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.