2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Napi9gag - ha egyszer átadod a parancsnoki hidat

    Ejjj, ez de igaz :DDD

    A pokol kénköves kínja, ha az anyósülésre kényszerülök a gép előtt.

    DeFranco 11 éve 18

  • Polaroid napszemüvegek olcsón

    A lényeg: Mammut, polaroid napszemüvegek, 5000 és 9000 Ft-ért.

    A sztori: pár napja Kecskeméten jártam, és a helyi plázában észrevettem egy szigetet, ahol rengeteg napszemüveg volt kirakva nagy árengedménnyel. Közelebb menve láttam, hogy márkás darabokról van szó (Ray Ban, Esprit, Polaroid, meg ilyesmi).

    Mivel nekem Polaroid szemüvegem van, és nagyon szeretem, ezekre néztem rá először, és láttam, hogy pofátlanul olcsón árulják őket, kb. a felét 5000 Ft ért, a másik felét 9000-ért. A jelenlegit nagyon szeretem, de mániám, hogy szeretnék egy kék lencséset a mostani barna mellé, így alaposan átnéztem a kínálatot. Sajnos magamnak nem találtam, mert valamiért persze pont ez a szín nem volt a megfelelő kerettel.

    Ami miatt viszont ezt a bejegyzést megírtam, az az, hogy ma a Mammutban figyelmes lettem egy hasonló pultra, ugyanilyen árakkal, és hasonló modellekkel. Jellemzően fém keretes szemüvegek vannak, vastag szárú műanyag sportos modell viszonylag kevés, de nagyon nagy a kínálat, 100-150 modell biztos volt csak Polaroidból.

    Volt már ezekről a polarizált lencsékről szó itt a fórumon, nem véletlenül ajánlja nagyon, akinek van, iszonyat kellemes viselni, aki vett a tanácsunkra, mind nagyon elégedett volt vele. Ez egy teljesen más világ, nyáron persze drága, de itt a tél nyitánya, lehet olcsón jó szemüveget venni.

    Folytatás...

    DeFranco 11 éve 38

  • Getalife póló

    [link]

    Mindenkinek a nyakára kellene tekerni aki még mindig, 500 hsz-en túl is képes egy ilyen pszlicsáré hülyeségen rugózni...

    ... komolyan ember, kapcsold ki azt az ördögi masinériát, vedd fel a cipőt meg a kabátot, és takarodás kifelé a betonkockából, mert az őrület határát súrolod. Kapjál már magadhoz, ki nem tojja le, hogy egy virtuális fórum virtuális hozzászólására a virtuális főnökök hány virtuális pontot adnak. Ember! Észnél vagy?

    Ja, igen, hogy az elvek... azok, persze. Nem, te is tudod, hogy ez rólad szól, a te kis virtuális valódat "értékelték le" és ezen lázongsz. Ez határoz meg? Tényleg? Hogy valaki hány átalánypontot ad a hozzászólásodra? Komolyan? Száni...

    Ezt a bejegyzést fenntartom, hogy törölhetem, ha úgy van. De nem valószínű.

    DeFranco 11 éve 92

  • Születésnapomra

    SZÜLETÉSNAPOMRA

    Harminckét éves lettem én -
    meglepetés e költemény
    csecse
    becse:

    ajándék, mellyel meglepem
    e társasházi szegleten
    magam
    magam.

    :DDD

    Na nem... versben soha nem voltam jó. ;) Ami történt, megtörtént, ma betöltöttem a harminckettőt, krisztusi korba léptem.

    Ilyenkor az ember számot vet, visszanéz, szembesíti magát azzal, hogy mit is ért el idáig. Papír szerint most vagyok testi és szellemi teljesítőképességem csúcsán, amit eddig elértem, és ami potenciál ebben még van, azt kell beosztani.

    Érdekes érzés, egészen újszerű. Egy valamiben viszont teljesen biztos vagyok:

    Senkivel nem cserélnék ezen a világon. :) Senkivel. :)

    Kívánom mindannyiótoknak, hogy találjátok meg ezt az érzést.

    DeFranco 12 éve 23

  • It's cool man...

    (a cikk egy-az-egyben átvéve az index.hu portálról, eredeti formájában itt olvasható)

    Sürgősségi operációval végződött egy brit tinédzser számára a 18. születésnapján tartott bulija. Gaby Scanlon gyomrát el kellett távolítani, miután folyékony nitrogénnel hűtött koktélt ivott.

    Életveszélyes állapotban került kórházba egy fiatal brit lány saját születésnapján.

    A 18 éves heyshami Gaby Scanlon Lancaster belvárosában az Oscar nevű bárban bulizott barátaival, amikor a nagy attrakció, a folyékony nitrogénnel hűtött ital elfogyasztása után elakadt a lélegzete, és erős hasfájások jelentkeztek nála.

    A Guadrian szerint a lányt beszállították a helyi kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy a nitrogén kilyukasztotta a gyomrát. A perforáció miatt életmentő beavatkozásra volt szükség, a műtét során kivették a lány gyomrát.

    A bár tulajdonosa sajnálatát fejezte ki a családnak a történtek miatt, és leállította a nitrogénes italok árusítását. Az extrém hideg pezsgős koktélt egyébként 8,95 fontért árusították.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.