2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • öregsam [+ posztvégi konteszt]

    Alapvetően hűséges típus vagyok, és ez vonatkozik a használati tárgyakra is, ami bevált, működik, használatra alkalmas, ahhoz ragaszkodom. Lehet ennek némi köze ahhoz is, hogy gyerekkoromban nem csak emberségből, szükségszerűségből is megbecsültük amink van.

    Így volt ez a telefonjaimmal is mindig. Nem telefonvazs bejegyzés, csak felsorolás szintjén: valamikor, tán' '99-ben első telefonként egy Ericsson A1018, majd Siemens M35, később Me45 szolgált jó pár évig, valahogy nem fogott meg sem a színes kijelzős, sem a fényképezős-zenehallgatós korszak sem. Az Me45 jól kiszolgált, elwapolgattam vele ha kellett egy menetrend, az albérletben ez adta az internetet (szigorúan infraporton). Nem volt értelme a cserének, csak amikor már tényleg dübörgött az okostelefon korszak, lefutott az első majd a második kezdetleges széria is, és kezdett beállni egy olyan állapot, amikor már megtalálták a helyes utat a gyártók, de még nem pörgött fel az a daráló, ami most jellemző a piacra. Mivel a régi jó siemenshez már akksit sem lehetett kapni, és éreztem, hogy ez a mostani technológiai ugrás olyan, aminek minél előbb részese akarok lenni.

    Ez volt 2010-ben, akkor egy kerek születésnapon vettem egy nagy levegőt, és szert tettem egy Samsung Galaxy 3-as telefonra.

    Folytatás...

    DeFranco 8 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.