2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Köszönet nyilvánítás

    Múlt hét szerdán történt a családban egy sajnálatos esemény. Édesanyám dél körül kapott egy telefont kora délután a testvérééktől, hogy jöjjön ha tud, mert a testvére (aki egyben a keresztapám is) rosszul van, el kellene vinni orvoshoz.

    Kiderült, hogy két órája görcsöl, hullámokban tört rá, ezért arra gondoltak, hogy a gyomorfekélye újult ki. Be a kocsiba, irány a körzeti orvos. Itt megállapították, hogy ez nem gyomorfekély, hanem egy jól kifejlett szívroham. Természetesen az orvos egyből hívta a rohammentőt, és elkezdte menteni ami menthető.

    A rohammentők odaértek kb. 2 perc alatt, és ott rögtön a kocsiban elkezdték tolni az injekciókat keresztapámba. Édesanyám elmondása szerint 20 percig küzdöttek az életéért, folyamatosan, mint a gép nyomták az injekciókat, és bontották is a következőt. Ez mentette meg az életét.

    Szeretnék ez úton is köszönetet mondani annak a rohammentő csapatnak, aki 12-én kora délután Kecskeméten a műkert városban ellátták keresztapámat. Az ő élete azon múlt, hogy a mentőorvos és a személyzet abszolút a helyzet magaslatán volt, és villámgyorsan, profi módon reagáltak. Biztos vagyok benne hogy sehol a világon nem kapott volna ennél jobb ellátást, és sehol nem lettek volna jobbak az esélyei. Még egyszer nagyon köszönöm az egész család nevében.

    Kersztapám jelenleg jól van, kórházban tartják megfigyelésen.

    DeFranco 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.