2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Appleblog fail...

    Avagy hogyan fokozzuk le magunkat bazári majomból ügyeletes napi lúzerré:

    Forrás: [link]

    DeFranco 13 éve 10

  • Egy orgyilkos dilemmája

    Mivel dolgozó ember létemre jövő héten újra vizsgáznom kell valamiből, így a régen berögzült feltételes reflexeknek hála be is szereztem egy klasszikus játékot, hogy ne legyen már olyan egyszerű a vizsgára készülés.

    A kiszemelt játék pedig az Assassin's Creed első része, amiről eddig csak annyit tudtam, hogy fel lehet benne mászni magasra, és van benne merénylő (aki herén lő). Indításnak nem rossz, nosza next-next-next-finish. Az első fél óra után már nagyon tetszett, felvettem a fonalat, és kezdtem érezni a játék hangulatát, itt jött a gond.

    Maga a játék annyira élethű, annyira él a környezet, sikerült a városokat olyan hangulatosra megcsinálniuk a kisebb-nagyobb részletekkel, hogy talán a túlságosan, a kelleténél jobban beleéltem magam. Bár az assassinok egyik alapszabálya az, hogy ha nem szükséges, nem ölnek, a játékban bőven akad alkalom, amikor ölni kötelező (pl. a háztetőn járőröző katonákat, akiket tekinthetünk rendőrnek).

    Folytatás...

    DeFranco 13 éve 4

  • Galaxy 3 tokkal-vonóval

    Ebben a bejegyzésben szeretném Veletek megosztani a telefonomhoz beszerzett tartozékokkal kapcsolatos tapasztalataimat. Tekinthetjük ezt akár ajánlónak is, hiszen a vásárolt tokkal és fóliával alapvetően meg vagyok elégedve. Az örömbe egy kis üröm is vegyül, de erről majd később.

    A célszemély a nem rég vásárolt telefonom egy Samsung Galaxy 3. A készülékről bővebben nem írnék, aki kíváncsi, a teszt topicjában bővebben olvashat a tapasztalatokról. Tekintsük ezt e-környezetvédelemnek.

    A vásárlásban többen is segítségemre voltak. Itt szeretném megköszönni Szaby59 kollégának, hogy a kiszemelt termékeket ajánlotta, és Winner_hun-nak, hogy lebonyolította a nevemben a vásárlást.

    Lássuk, mivel is van dolgunk: konkrétan ezt a tokot és ezt a fóliát rendeltem meg.

    Folytatás...

    DeFranco 14 éve 31

  • És ezt így hogy?

    Épp akarok képet mellékelni ahhoz az állításomhoz, hogy régen a vodafone mekkora hatalmas kapszulában adta a telefonjait.

    Google keresés, egy véletlen elgépelés, erre mit dob a gép?

    Kolléga! Gondolta volna, hogy önt egyszer a Nagy Testvér így kisorsolja egyetlen helyes megfejtésnek egy totál értelmetlen kérdésre?

    u.i.: mint ahogy ez a bejegyzés is totál értelmetlen, de legalább olyan jól esett, mint ha valaki megvakarta volna a hátam közepét...

    DeFranco 14 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.