2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ArtsCow egérpadok gyűjteménye

    Az Eredeti játékok topicban linkelte először zone fórumtárs a lehetőséget, mi szerint az ArtsCow oldalán lehetőség van kuponkóddal szállítási költséggel együtt mindössze 0,99 dollárért egyénileg tervezett egérpadot rendelni.

    Erre a lehetőségre többen rákaptak-rákaptunk, a többségnek meg is érkezett már a rendelt pad (sajnos nekem három hét alatt nem ért ide, de ez lehet a posta bűne is, egyelőre kivárok).

    Az eredeti topic tematikájába nem fér bele, hogy ezt az egérpados mókát bővebben kitárgyaljuk, a megtervezett és megérkezett egérpadokat posztoljuk, beszélgessünk, ezért hoztam létre ezt a topicot, itt elférünk.

    Két dolgot szeretném ha figyelembe vennének az olvasók. Ez egy lehetőség, amivel nem kellene visszaélni. Megoldható több egérpad rendelése is ilyen áron, ez nem titok, de ha pár ingyenjános vérszemet kap, és tizesével kezd el rendelgetni, esetleg aprózni kezd a lehetőséggel, akkor nagyon hamar tiltólistára fog kerülni az ország, ami egyikünknek sem érdeke. Legyen kedves mindenki mértékkel és tartózkodással élni a lehetőséggel, ez itt már Európa, nem a balkán viselkedjünk is úgy. Köszönöm.

    Folytatás...

    DeFranco 10 éve 87

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.