2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Moving on

    Évtizedek óta (kunc) nem mozogtam sem rendesen sem sehogy sem, és mostanra, 34 éves koromra éreztem meg ennek a hiányát. Már a két emelet két nagyobb pakkal föld körüli pályára állítja a ketyegőt, érzem, hogy sorvadnak olyan izmok, amik eddig megvoltak, valahogy csökken az általános erőnlétem, nagyobbak a kilengések minden irányban.

    Kellene valamit mozogni, de a mozgásforma kiválasztásánál mindig hendikeppes voltam. Kifogás alert, most kizárjuk, mi nem lesz:

    Csapatsport nem jöhet szóba, nem vagyok oda a csapatsportokért. Egyébként csapatjátékos vagyok az életben, de a foci/kosár/stb.-vel járó primadonnázásra meg hisztire nincs szükségem, és mivel sem jól űzni nem tudom egyiket sem, sem gyakorlatom nincs, kihagynám.

    Terembe nem fogok lejárni, mert a) nem az én világom, b) nem fér bele anyagilag.

    Futás/kerékpár/egyéb szabadban űzhető magánysportok kizárva, Budapesten ezeket nem tartom értelmes alternatívának, túl szennyezett a levegő, semmi humorom ólmot lihegni.

    Küzdősport kizárva, csináltam, jó volt, öreg vagyok hozzá, és semmi kedvem vegyíteni a terembe járás hátrányait a csapatsporttéval.

    Fegyencedzés, kettlebell szintén elvetném, többeknek szívügye, nem indokolnám, hogy miért nem szeretném csinálni. Fogadjuk el csendben.

    Most jön a mi lesz:

    Folytatás...

    DeFranco 9 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.