Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flintnovik
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma jött meg a ZTE V5-öm (2/8) (mibilszerviz jóvoltából), neki is álltam modolni.
Laza telepítőjével felraktam a cwm recoveryt, majd a cm12-t (0214). Ha bekapcsolom, semmi baja pár percig, azon kívül, hogy a sim kártyát nem látja. Ha viszont lezárom a képernyőt és visszakapcsolom, nem jelenik meg a zárképernyő, helyette a rendszer UI alkalmazás leállt. Ok. Eltűnik minden, majd visszajön a home képernyő. A rendszer UI alkalmazás leállt. Ez így megy folyamatosan, Google appsal és nélküle is, amíg le nem kapcsolom.
Ez vajon mitől lehet?
Egyelőre visszarakom valamelyik másikat.
[ Szerkesztve ]
-
flintnovik
csendes tag
Pedig volt wipe. Még a systemet is formáztam meg a datát, és azután tettem fel újra a romot.
Megint megy pár percig, sőt, egészen kezdtem megörülni, hogy működik, de felhívtak, ezáltal lekapcsolt a kijelző és amikor feloldottam, kezdte előről (előtte gondolom azért nem csinálta, mert egyszer sem kapcsoltam le). Egyébként az újraindítás sem segít, minden kijelző lekapcsolás után újra kell raknom. A sim kártyát mostmár felismerte, viszont a beállításokban amikor a bitzonság menübe akartam lépni, hogy bekacsoljam a zárképernyőt, a Beállítások alkalmazás sajnos leállt.
Emellett még azzal is megpróbálkoztam, hogy a CWM recoverytől nem kértem a root feltelepítését, hátha ez zavart bele a CM saját rendszerébe.A sim kártyát egyébként én vágtam le, de ez nem lehet a gond, az alap firmware-el órákig ment rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
flintnovik
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap délután teljesen belaktam a cm12-t, de rájöttem, hogy nem a külső SD-t használom. (16gb) Így egyből el is fogyott a hely.Ezt találtam megoldásként:
http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=638594&view=findpost&p=38065931... de sajnos a csatolt fájl már nem él.
Valakinek esetleg megvan még? A MoKee-hez való változat nem hiszem, hogy jó lenne, mert boot.img-t tartalmaz, ami.. hát, igen eltérő (ha jól tudom).
Szerk.: Meglett, nem szóltam, bocsi a hülye kérdésért.
[ Szerkesztve ]
-
flintnovik
csendes tag
Üdv!
Valaki tud a CM12-re egy olyan kamera alkalmazást, ami támogatja a lassított felvételt is?
Lehet, hogy valamit benéztem, de alapból ha átállítom 480p-re még nem igazán lesz 120fps-es a videó.A gyárinál is nagyon tetszik ez a funkció, igaz, sok helyen azt írják 1080p-nél is kéne, hogy legyen 60fps funkció. Vagy az automatikusan be van arra állítva? 1.17-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
flintnovik
csendes tag
Egyébként a gyári kamera "high framerate" módja nem egy normális 60fps-es videót csinál, ami később esetleg gépen kedv szerint lassítható, hanem egy 30 fps-el játszott 60 fps-es (tehát alapból lassított) videót csinál.
-
flintnovik
csendes tag
Én mibilszerviztől vettem (őt Laza ajánlotta), nem tudom van-e még neki készleten.
2015-02-25 13:30-kor írtam le a címet (telefonszámmal, e-maillel együtt),
2015.02.25 17:15-kor feladta, és
2015.02.26 10:34-kor a kezemben (mármint aki átvette helyettem) volt, mindenestől 45510 ft-ért.Igaz, az európai töltő (szerencsére volt átalakítóm) meg a fülhallgató kimaradt..
Csak az a kár, hogy nem tudtam hova értékelni..[ Szerkesztve ]
-
flintnovik
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Úgy néz ki, sikerült megjavitanom egy particionálási hibából kifolyólag nullázott IMEI számú 1/4-es ZTE V5-öt egy 2/8-as segitségével, amit ideiglenesen "donor"ként használtam.
Majd később kifejtem hosszan, röviden erre jutottam:
---a donor készüléken---
-a gépen telepitem a qpst drivereket és a qpst-t
-engedélyezem a diag mode-ot (ezt terminál emulátorban több paranccsal teszem)
-a qpst software download programjával *.qcn kiterjesztésű backupot csinálok
---a lenullázott telefonon---
-feltelepitek egy custom romot (Mokee CM 12.1), mivel a gyáriban le van tiltva az imei irás.
-bekapcsolom a telefont
-adb-vel újrainditom fastboot módban
-fastboot módban törlöm a modemst1, modemst2 és persist particiók tartalmát
-újrainditom a telefont normál módban
-engedélyezem a diag mode-ot
-a donor készülék mindkét imei számának tudtában gépen hex editorban (pl. hxd) megkeresem őket és átirom mindkettőt a backup fájlban (ez elég bonyodalmas, kissé furcsán van benne)
-qpst-vel visszaállitom a backup fájlból az imei számokat
-ha végzett nem fogja tudni resetelni (újrainditani) a telefont, ez nem baj, kézzel újrainditomés kész.
egyelőre csak a második imei számmal próbáltam, azt szépen átállitotta, az első pedig még maradt a másik készüléké, igy mindkettő sim kártya slotban szépen felmegy a hálózatra a telefon, hivni, stb. lehet, viszont az egyező imei miatt még nem kapcsoltam be egyszerre a kettőt, nehogy letiltson vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest