Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz martin555 #10445 üzenetére
Én inkább egy bevált, megbízható power bankot ajánlanék. Igaz méretben egy kicsit nagyobb, de többször és több készüléket is feltudsz vele tölteni. Nem tudok, hogy bárki is vett volna még itt új akksit, sajnos nem egyszerű jót találni, mert szeretik hamisítani az ilyeneket. Ráadásul ki tudja milyen minőségűt kapsz, meddig fogja bírni, még ha eredetinek is hirdetik. De ha mégis akksit vennél, és beválik, akkor mindenképp írd meg a beszerzési forrást.
.
-
KTU
addikt
válasz martin555 #10445 üzenetére
Én plusz akku hívő vagyok,
mivel nálunk több telefon (V5) van, míg fiam nem használta vittem magammal feltöltve a plusz akkut,
egy átalakított Jiayu G3 fali töltővel töltöttem.Előnye,
marhára nem kell foglalkoznom hogy a kijelzőt milyen fényerőn, mennyit használom,
mennyit telefonálok, stb.
A másik ennél is fontosabb, az usb csatlakozó egy régebbi telefonnál annyira elhasználódott a folyamatos használat közbe hogy egy idő után nem töltette a telefont, ki kellett cserélni a telefonba a csatlakozó aljzatot.
Ami kicsit több mint az akku ára, de hogy nem tudtuk használni a telefont az nagyobb gond volt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest