Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6908) Upo válasza nimfas (#6907) üzenetére


Upo
addikt

Az egyik az "telepítő" zip, a másik meg restore. Úgy lehetne talán elmagyarázni, hogy a "telpítő"-ben lehetnek egyéb parancsok is, amik konfigurálnak-beállítanak dolgokat, partíciókat/filerendszereket állíthatnak, rendszer zintű dolgokban turkálhatnak. Nem csak az a néhány partíció van ám pl. a telefonon amit a cwm lement! A gyári rom telepítő pl. képernyőt kalibrál, de lehetnek még dolgok amiről nem tudunk.
A restore az csak visszamásolja a fájlokat az előkészített partíciókra és kész. Jobban jársz ha követed az utasításokat, de a te dolgod. Hátha megspórolod azt a 2-3 percet, és így megmarad a kockázat izgalma is.

Nem tudom milyen HTC lehetett, de akkor elég szegényes lehetett a felhozatal ha ez elég volt.
Régi sima első Desire volt asszonynak, a kicsi tárhely miatt ott aztán volt variáció, átparticionálások, file rendszer váltás, komplett partíciók sd-ről és társai, na azt egy cwm restore-al nem tudtad volna megoldani, ott keményen kellett másokat is flashelgetni amik megcsinálták a szükséges műveleteket.
Aztán 2.3 - 4.0 váltásnál is voltak "átálló" zipek amit telepíteni kellett, ami átformázta ext3-ról ext4-re, és még sorolhatnám.

Egy cwm wipe nem fog neked pl. ext4-ből f2fs-t csinálni, egy ext4-es romra restore-olsz egy f2fs-est akkor öröm nézni mekkora tégla lesz. Előtte át kell forázni, vagy az "eredeti" üres romot feltenni ami átformázza. Annyi lehetőség van már manapság, nem olyan egyszerű mint régen. De ha gondolod akkor menj a saját fejed után, csak aztán ne gyere hogy nem szóltunk.

[ Szerkesztve ]

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.