Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
setom
tag
válasz Vartanus #2748 üzenetére
Kelleni éppen nem kell, csak én régebbi rommal (ahol még nem javítottak az érzékenységen, 1.0.8) és 0,2mm vastag nillkin tempered glassal használom, így az érzékenység az asztalra letéve nem az igazi. Igazából eddig is megvoltam vele csak kívácsi lettem erre a tuningra.
Kézben nekem nem volt gondom vele, most meg már asztalra letéve is jó. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz paulkaresz #2749 üzenetére
Valami mókolt romod volt fenn, nem a gyari. Ekkor nem mukodik...
Tvamos: mi a hibakod?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Telda
addikt
1030 Mokee romban, ha zseblámpa alkalmazással gyengén világít a led.
Akkor az alkalmazás beállításában, a "Zseblámpa" be kell pipálni és jó lesz. -
FoxPuppy
tag
válasz paulkaresz #2753 üzenetére
Miért nem cwm-nől rakodfel a frissítést,helyedben nem használnék ilyen OTA-s vackokat?!
(utána meg csodálkoznak az emberek, hogy ez FC-zik, az nem megy... )Senais
melyik custom rom-mal és mi a bajod vele , mi nem működik ?
tvamos
beállítások / goggle fióknál/ ki/be összes pipa volt már?
ha nem, akkor innen valamelyik szimpatikus csomag és wipe cache.
[ Szerkesztve ]
-
paulkaresz
aktív tag
válasz FoxPuppy #2757 üzenetére
Csak ezt a 1.13-ast találtam ami a telepítőben van,nálad is csak az 1.12 van fent,ott néztem először.Nem tudom hogy mit lehet CWM-ből feltenni és mit nem,emiatt raktam vissza inkább a gyári recoweryt.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
FoxPuppy
tag
válasz paulkaresz #2758 üzenetére
mindjárt felteszem az 1.13-at
fent van innen is eléred.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
A blogomban ott van a telepítő, csak nyomkodni kell
Never give up!
-
Senais
aktív tag
válasz FoxPuppy #2757 üzenetére
21-es prodooman volt a legjobb, amit próbáltam, de volt olyan hibája, hogyha lőttem egy képet és közvetlenül utána akartam volna még egyet csinálni, akkor nem tudott fókuszálni, csak ha kiléptem az appból.
Gondoltam megnézem az újakat, most hogy így mindenki próbálgatja és elég sok jó vélemény van róluk, hát muki-n nem nekem is előjött MEGINT, hogy csak többszöri próba utána kapcsol be a kijelző (powersave mode nélkül, amit amúgy se használtam, mert eddig mindegyik romon fail volt). Erre már csak rátett egy lapáttal az, hogy tegnap mikor vmelyik újabb verzióra frissítettem és már végeztem az app restore-ral is utána elkezdett fc-ket dobálni (egy factory reset megoldotta volna tudom).
Szal itt megálltam és visszamentem gyárira, amúgy is jobb a zenelejátszó ezen, és ez a nubia ui is elég szép[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
FoxPuppy
tag
szerencsére nekem most a 31-es hibátlanul megy semmi problémám nincs a nózirakoppintós fíícsőr is szuperál, ébreszt mindig és van UMS is ami számomra nagyon fontos, aksival nagyon jól bánik.
Igen ezekkel az app backup/restore programokkal vigyázni kell , főleg ha app-adatokat is akar visszaállítani, az nagy eséllyel nem lesz jó .... és jön FC-kapitány.
Hát sok sikert a stock-hoz , nekem már repült volna a teló ha azt kellene használnom... -
FoxPuppy
tag
Ezektől a romoktól (CM,MoKee, PA, Slim, stb) senki ne várjon szép GUI-t , alapból sima AOSP felülete van, de ott van a Play-ban, meg XDA-n is ezernyi szebbnél szebb CM11-es téma hozzá.
Nálam ez a két kedvenc: Flux és Flux WhiteLAZA
Megelőztél....
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz FoxPuppy #2770 üzenetére
Pofás ez a flux
Az ébresztő hang viszont az LG g3 témában nagyon baba. Lányomat kiakasztottam vele, tegnap annyit próbálgattam hogy ma egész nap ez volt a fejében. Azt mondta, kivágja a telómat ha még 1x meghallja. Azóta csak annyit mondok neki: ébresztő
Never give up!
-
setom
tag
Így márt mindjárt jobban néz ki.
-
Senais
aktív tag
ne kövezzetek meg, nem bírtam ellenállni...
feltettem a 10.30.-as mukit. az a bajom vele, hogy egy idő után egyszerűen nem tudom használni benne a vissza és a menü gombot... rezeg meg minden, de ha megnyomom nem reagál rá a rendszer, csak a home gombra. factory reset hozza csak helyre. egyéb ötlete nincs véletlenül valakinek?
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Senais
aktív tag
hmm... update.zip-pel feltettem egy aosp billentyűzetet az L mellé, és mind a kettő be volt kapcsolva, kivettem a pipát az L bill mellől és most jó (remélem így is marad). ki érte ezt
[ Szerkesztve ]
-
Senais
aktív tag
válasz Laza... #2775 üzenetére
nope. mindig 1.13-ról teszem fel, bootolok cwm-be, wipe-olok minden szokásos biszbaszt. aztán telepítem a zip-et, ami csak pár másodperc szokott lenni és mindig előttem van az asztalon. nem hinném hogy hozzányúltam volna. bár végülis ki tudja, nem tartom számon
De megfogadom a tanácsot, ha újra előjön ez az izé akkor elölről mindent. húúúú de elegem van már ebből, egy örökké valóság mire visszateszek minden rohadt appot...[ Szerkesztve ]
-
wjoe
tag
A gyári ROM-mal nekem is ilyen volt, pöcögtettem kézben tartva de csak a sokadikra érzékelte. Még a gyári fólia van a kijelzőn de hamarost rákerül a Nillkin TG.
Nekem jobban bejön a Mokee (1008) ROM szundi funkciója (meg úgy az egész ROM is). Nem pöcögtetős, hanem oldalra húzós akár a hívás fogadás-elutasítás. Elsőre simán megy, így a Mokee-val jobban indul a nap is[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Tegnap este 1030 alatt újra előjött hogy csak sokadik gombnyomásra ébred fel a telefon.
A "Kijelző & Fények menüpontban az alábbiakat kapcsoltam ki és úgy néz ki jó lett.
-Dupla érintésre felébresztés
-Véletlen ébresztés megakadályozása -
paulkaresz
aktív tag
A legördülő eszköztárban szeretném a 2g/3g váltás gombját hozzáadni a meglévőkhöz,de amikor berakja a többi közé akkor már csak a 2g lehetőség van,nem vált át a 3g-re,a már a gombon sincs 3g felirat.Más is találkozott ezzel?Napközben 2g-t használok,de ha letöltök egy alkalmazást akkor egy gombnyomással kellene tudnia 3g-re váltani.Mokee 10.31.
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
Senais
aktív tag
Amúgy ha jól tudom, akkor vannak 2600Mhz-s lte állomások is magyaroszágon, amit elvileg kezel a telefon. Tehát akkor lényegében működnie kéne az lte-nek, nem?
#paulkaresz: nekem se volt jó, aztán betettem egy lte ikont is, azt ki-be kapcsolgattam, kikapcsolva hagytam, aztán próbáltam a 2g/3g ikont és mostmár megy
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz paulkaresz #2784 üzenetére
A 1031 nekem nem jött be, de attól még használd egészséggel
Távolítsd el a csempét, majd beállítások/Preferélt hálózattípusnál válaszd ki a GSM/WCDMA (automatikus)-t, majd add hozzá a csempét
Never give up!
-
Laza...
addikt
Nem, nem FDD, hanem TD-LTE (ami egyébként újabb & modernebb szabvány - akit érdekel utánanéz)
Angliában van TD-LTE, ott megy is
Egyébként asszem, ez modem (driver) függő (is?) lehet. Hisz a Jiayuknál előszeretettel hozták be kintről az itthon nem honos frekis Jiayukat, itthon modem driver csere és ment minden. Szerintem ez szimplán üzleti fogás, és el kell adni a drágább készülékeket is, ugye..
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz paulkaresz #2787 üzenetére
Nem, a 1030-at. Végre úgy néz ki, sikerült belőnöm. De a legjobb üzemidőm a 1008-al volt (9 óra kijelzőidő). Ezzel szűk 6 óra lett első körben, még csak 1 töltésen vagyok túl
Én nem kísérleteznék, túl sok a tégla. De Te attól még megteheted, Te készüléked
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Senais
aktív tag
válasz Laza... #2788 üzenetére
Hát ez azért elég bosszantó... Igaz, nemigen használnám, mert 99%-ban 2G-t használok, de ha már fizettem érte, akkor lehetne LTE...
Most nézem nexus 4-nél is külön kellett aktiválni. Remélem lesz driver majd erre a telefonra is"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Laza...
addikt
Összességében ez a 1030 a legjobb, a CPU frekit nem szabad 96MHz-re állítani, akkor nincs gebasz. Egyébként vannak random újraindulások, érdekes dolgok.
Nekem most ilyen az ütemezők beállítása:
Profil: kiegyensúlyozott
Processzor: WHEATLEY
Minimum freki 300MHz (ha nem engedi beállítani, akkor ujraindulás után menni fog)
I/O ütemező: FIOPSBővebben, akit érdekel a téma
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz FoxPuppy #2795 üzenetére
Először ugyan ez (random ujraindulgatás), de ez ugye időközben meg lett oldva, meg volt 1-2 alkalom hogy ez+az leállt (FC) - de lehet ennek is a 96MHz-hez volt köze.
Kíváncsiságból feldobtam 2 telóra 1-1 Mokee 1030-1031-et Majd meglátom hogy müxenek, piszkálni nem fogom, de 24h után kíváncsi vagyok melyik mit mutat.
Huzamosan csak a 1030 és 1008 volt fent (most ugye a 1030), ezzel semmi bajom nincs, minden tök jól müxik, tényleg nem tudok belekötni.
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz paulkaresz #2797 üzenetére
Akkor még fejeld meg azzal, hogy beteszed a 4G csempét is. be-ki kapcsolgasd, egyszer jó lesz, utána már úgy marad.
Beállításokban ugyan azt csináld meg
Never give up!
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez 4.x alatt is mukodik? Ugy tudom utoljara 2.3 alatt ment csak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Senais
aktív tag
minek vagyok én itt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest