Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz szobipeti199 #11937 üzenetére

    Ha eltűnnek ikonok akkor az usb tárhely mass storage-re van állítva. Az olyan, hogy ha bedugod, akkor a telefonról leválasztja az sd-t és átaja a számítógépnek, a telefonnak ez olyan, mintha menet közben kivetted volna az sd-t. Természetesen ilyenkor az sd-re telepített programok "eltűnnek", mert nem látja a telefon a kártyát. Szerintem nem véletlenü vették ki ezt a módot a gyári androidokból, sokat elégedetlenkedhettek a felhasználók amióta lehet sd-re is telepíteni. Ezért találták ki az MTP módot, ez nem veszi el a tárhelyet a telefontól, nem dobja el a programokat. A sajátgépben lesz ott a telefon, nem kap így külön betűjelet.

    A CM12.1-nél nem nagyon fogsz gyorsabbat találni, ha az lassú akkor ott valami más gond van.
    Lehet hogy a cm telepítés előtt nem voltak rendben a wipe-ok. Ha sd-n vannak a programok, akkor lehet hogy az sd-vel van valami gond, az lehet lassú. A gyakran használt programok inkább legyenek a belső tárhelyen.
    Lényeg a lényeg, ha nem azért lassú, mert valami régebbi más romból megmaradtak a szemetek, akkor másik rommal se lesz gyorsabb. Inkább a CM-et kéne előbb rendbetenni, utána ráér a másik rom.
    Amúgy amsuser féle cm-et használsz? Nekem az van, és gyors mint a villám. Van más fajta is, azokat nem próbáltam, arról nem tudok mit mondani.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés