Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Nincs véletlenül egy pécsi, eladósorba került blade valakinél? KP-ra átvenném már a héten.
-
gabe8719
senior tag
Örömmel jelenthetem, hogy a mai naptól remélem szerves tagja lehetek újra a Blade közösségnek, baal-amiga fórumtárstól ugyanis sikerült szert tennem egy kincsként megvigyázott és kiemelten becsben tartott Pengére, ezúton is nagyon köszönöm neki!
-
gabe8719
senior tag
válasz SutiAdi #7467 üzenetére
Érdekes.. Nem gondoltam hogy ennyire kényes, bár ha nincs nálam a sajátja, akkor barátnőm Huawei U8500asának a töltőjével szoktam etetni. Annyit nézz meg szerintem, hogy az áramerősség stimmeljen (700 mA, max 1A), és 5V-nál ne legyen több. Ugyan szabványos az USB feszkó, de azért itt is van szórás, a Blade tűrőképessége pedig elég behatárolt ezek szerint..
Szezso:
Mit és hol írtál át HTC-re?
Nekem semmi nincs átírva, csak simán feldobtam, és hangok nélkül 710 Mhz-en szépen játszható.. Esetleg van még valami bónusz okosság? -
gabe8719
senior tag
válasz Psychonaut #7487 üzenetére
Köszi szépen! Bocsi ha láma a kérdés (sajnos magam is elég láma vagyok), de ezt hol találom, és mivel tudom átírni?
ux1:
Köszi, nem akartam kihagyni senkit.. -
gabe8719
senior tag
válasz latis666 #7587 üzenetére
Fura, én is hasonlót tapasztalok a Godfatherrel.. Bitangjól bírja ha nem nyúlok hozzá (bár ha nem lövöm ki az appokat a háttérben éjszakára, reggelre megvágja 15%-kal az akkut), de amint bármit elindítok, vagy bármit csinálok vele, olyan iramban szalad lefelé a százalékos kijelzés, mintha kergetnék...
-
gabe8719
senior tag
Tegnap este feldobtam ezt a Volume+ nevezetű okosságot, és mondhatom, hogy az akksit leszámítva az utolsó problémám is megszűnt a Blade kapcsán..
Minimális veszteség mellett a gyári fülessel is úgy ordít hogy leszedi a fejem, plusz némi EQ és basszus állítgatással a gyári kiegészítő is már megüti a mércét - a középtartománya gyenge még egy picit, viszont ahhoz képest hogy egy filléres vacak, tényleg nagyon szépen szól..Már csak az állandó lemerüléssel kéne valahogy megbirkóznom, sajnos két napot csak akkor megy el ha hozzá sem nyúlok, komolyabb használattal nem bírja végig a napot..
De hát valamit valamiért, számomra viszont egy "használható Power+" alkalmazással kiegészítve az abszolút tökéletes telefon lenne -
gabe8719
senior tag
válasz jegenye77 #7871 üzenetére
A teljes verzió van fenn, bár a hangerőnövelésen kívül csak egy minimális basszuskiemelést állítottam be, a többi maradt minden gyárin, plusz a powerAMP EQ-jában felhúztam a mastert maximumra, a többit ott is békén hagytam - így durván jól szól még gyári fülessel is. (pedig zenész lévén elég vájt fülem van, világ életemben hárpis voltam a hangzásra, de így is azt mondom, hogy némi mókolással bőven a használható szint felett van a cucc.) Ha hazamegyek, meg fogom nézni még, hogy a Sony HPM-70es agybadugós fülessel mit dob, valószínűleg sokkal jobb, de el tudom képzelni, hogy megér ennyi lemondást, hogy telefonálni is tudok a fülessel.. (főleg, hogy tényleg korrektül lehet már így is zenét hallgatni, nem épp egy Hi-Fi, de bőségesen megteszi, gyári hozott anyagból meg tényleg nem kis dolog ez )
Kelzsoca #7874:
+1
-
gabe8719
senior tag
válasz Mr.Grincs #7879 üzenetére
A képen ez a blade (bár szerintem OSF) láthatóan festett, a szürke Blade háza szerintem anyagában színezett, úgyhogy nem lesz hasonló gond vele.. A tok egyébként ajánlott, a kijelző sajnos nem gorilla glass, úgyhogy sokan írják hogy viszonylag kisebb esésnél is törik az érintőüveg. (én mondjuk egy Sofiz tokot örököltem meg a telóval együtt, ez is marhajó.. Egyben tartja az egészet, úgyhogy nem potyog szét ha magasról esik akkor sem, plusz ki sem kell belőle venni használatkor sem.)
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz pinterakos #7968 üzenetére
Nyilván nem engedi lenullázni a rendszer, úgyhogy van egy határ, ami alá nem eshet a szabad memória.
-
gabe8719
senior tag
válasz pinterakos #7970 üzenetére
Az igen.. Nekem már az a meglepő hogy elengedett odáig, de majd jön hamarosan egy szaki, és ad valami szalonképesebb magyarázatot.
-
gabe8719
senior tag
válasz User64476 #7961 üzenetére
Szerintem pont annyit javított rajta, hogy így már elfogadható. Nem kellett nagy löket, viszont szépen beállítva nagy segítség. A kimeneti teljesítményen (ami leginkább hardveres adottság) nyilván nem tudsz állítani csak úgy, viszont a használati értékén sokat javít - szó sincs semmiféle csodáról.
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok!
Egy elég komoly problémám lenne: egy ideje telefonálás közben erősen zizeg a beszélő hangszóróm, mostanra már annyira, hogy sokszor alig értem hogy mit mond a másik fél.
Mivel minimum hangerőn is ugyanúgy zizegett mint maximumon, gyanítottam hogy nem a membrán sérült, reméltem hogy szoftveres baki.. Első körben töröltem a DSP managert (bár minden, a beszélő hangszóróra vonatkozó beállítás és módosítás tiltva volt), majd mikor nem segített, format után újrapakoltam Kelzsoca Godfather romját (eddig is az volt fenn, meg voltam vele elégedve), de még mindig nem jó.Vissza szeretném állítani a gyári T-s állapotot, hogy ha úgy sem lesz jó, akkor szervizbe vihessem.
Api visszaállító leírása mellett bukkantam rá erre.
Nagyjából ez is ugyanannak tűnik, Api leírásából pedig gondolom ez az exe-s módszer (ami állítólag kockázatosabb.)Megnéztem a TPT-s verziót, ahhoz viszont le kellene gyalulnom a godfathert és felrakni egy olyat, ahol a beállításokban megtalálom a frissítési menüpontot, ráadásul arról nem találtam információt, hogy ez a módszer egyáltalán használható-e átparticionált készüléken, az enyém ugyanis az. (ux1-féle, 2 mb cache-s partíciókiosztás van rajta.)
Az eddigiek alapján maradna az exe-s verzió és Api módosított T-s frissítője, annál úgy olvastam hogy átparticionált készülékhez is jó - ez esetben viszont az lenne a kérdésem, hogy a partíciók is visszaállnak gyári állapotra? (ergo teljesen gyári állapotú lesz, és vihető a szervizbe?)
Köszi előre is!
-
gabe8719
senior tag
válasz apeelme #14476 üzenetére
Nagy köszönet!
Hosszas rágörcsölés után végül néhány mozdulat volt az egész, újra gyári lett.
Viszont a probléma nem oldódott meg, de kiindulva abból amit írtál, megfújkáltam és tényleg javult, majd mikor megfújtam újra, megint ugyanúgy zizeg..
Úgyhogy most lightosan jön a porszívó, ha nem segít, kénytelen leszek meglátogatni a T-t.Mik a szerviztapasztalatok mostanában? Gondolom már nem cserélik helyben..
-
gabe8719
senior tag
válasz domerator #14489 üzenetére
Hihetetlen, de sikerült..
Végre simán használható, nem tökéletes ugyan még mindig, de már csak nagyon kivételes helyzetben és maximális hangerő mellett hallani egy kis zümmögést, ez már vígan belül van a tűréshatáron..
Na, még "jó" hogy ledózeroltam a belakott romot.. -
gabe8719
senior tag
Gyári állapotról sikeresen felrámoltam a IA2 rebornt, és azt kell mondjam, elképesztően jó. Az animációk nagyon tetszenek, hihetetlen szmúsz az egész, egyszóval: királyság! Apeelme, Kelzsoca, óriási respect a munkátokért!
A gondom viszont nekem is az mint a többieknek: az akksi. Annyira nagyon nem vészes, de a godfatherhez képest (pedig azzal sem voltam ilyen téren maradéktalanul elégedett) már ezt is rendellenesnek tartom, konkrétan 10 perc dühös madarak után 7% mínusz az eredmény, és fél napja van fenn a rom. Minden a leírásnak megfelelően történt, fenn van a javítócsomag (még első indítás előtt fel is dobtam, wipe megvolt rom install és a javítócsomag után is), egyedül kernelt nem cseréltem utólag, hanem a telepítővel együtt felment a pakk és úgy van még mindig.
Azon gondolkodom, hogy felraknám a szimpla IA2-t az összes mellékelt csomaggal együtt, a kérdés az lenne, hogy hozza nagyjából ezt a felhasználói élményt? Vagy van rá mód, hogy ezt a témát/áttűnéseket, stb. valahogyan áthegeszteni máshová? (gondolom nem, és tudom hogy fail a kérdés, de azért mégis.. )
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Glatius #14943 üzenetére
Valahogy nálad már megszoktam régről ezt a stílust, mindenesetre teljesen én sem vagyok hülye, köszönöm.
A hasonlatodról annyit, hogy nem a benzinről van szó, szimplán csak egy telefonnak is használt eszközt nincs kedvem naponta 2x tölteni, ha véletlenül bekapcsolom a kijelzőt.
Ennyi.Más:
Egyébként hajnali 3kor még nem hagyott aludni a kíváncsiság, úgyhogy nekiveselkedtem az IA2-nek, és azt kell mondjam ez is majdnem olyan jó mint a reborn. Szmúszságra nem tapasztaltam különbséget, egyedül a reborn áttűnései és animációi hiányoznak belőle - ha ez meglenne, az abszolút tökéletes rom lenne (nekem), viszont elnézve a fogyasztását, simán ez marad még jó sokáig, hacsak nem történik vele valami.
Éjszaka egy százalékot csökkent az akku, plusz mire belaktam és egyesével felpakoltam és beállítottam mindent (kb. 40 perc), 5%-kal lett kevesebb a töltöttség.Ez bizony ha így marad, elmondhatom, hogy a legtakarékosabb, ugyanakkor legsimább rom, amit eddig bármikor próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz DJGABI #14956 üzenetére
És nincs véletlen fellelhető formában valami külön recoveryből telepíthető animációs pakk a sima IA2-höz, amiben ezek megvannak? (pl. kijelző elfordulás, áttűnések, stb..) Az baromi jó lenne
A belakott reborn-ról van backupom, melyik apk-t keressem a témához? (Bár ez nem létszükség, szerintem az IA2 téma is teljesen jó. )[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz RockHaRD #14962 üzenetére
Az Ice Armor II is erősen ajánlott (Apeelme és Kelzsoca munkája), szerintem nézd meg.
DJGABI:
Köszi szépen a válaszokat, sajnos ezt magam is sejtettem, reméltem hogy talán lehet hozzá valami külön elérhető csomag az ICS-ből átportolt összetevőkről, ami kompatibilis a régebbi CM romokkal..[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Glatius #15014 üzenetére
Nagyon is szó van stílusról, amit nem szeretnék minősíteni - eddig sem tettem soha. Mindenkit olyannak szeretünk vagy nem szeretünk, amilyen.
A tényeket pedig én is értem (aláírom, jogász vagyok és nem informatikus), de azért műszaki érdeklődésem és folyamatos tájékozódásom eredményeképp némi szerény rálátásom nekem is van. Lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam és kernel helyett ROM-ot írtam, elképzelhető - mi több, valószínű -, de ettől még tartalmilag ez mit sem változtat a mondandómon. Nyilvánvalóan én is tudom hogy nem a ROM fogyaszt hanem a hardver, de a ROM és a kernel működése közvetlenül kihatással van a fogyasztásra. Ezen nem fogunk rugózni még akkor sem, ha szerinted senki nem fogja fel, hogy mi a különbség hardver és szoftver között.
Ha valaki tehát azt mondja hogy sokat fogyaszt egy ROM, az tartalmilag attól függetlenül helytálló és érthető, hogy fogalmilag pontatlan.
(Itt jegyezném meg, hogy stilisztikai mellényúlásokon rendszerint a tárgyalóteremben szoktunk vitatkozni, szerintem ez nem egy techfórum színvonala - habár ez szigorúan magánvélemény.)A napi két töltés nyilvánvalóan becsült tipp és képletes túlzás volt abból kiindulva, hogy 10 perc képernyőhasználattal egybekötött igénybevétel alatt 7%-ot esett vissza a töltöttség.
Hardverhibával amióta megvan a cucc nem találkoztam, nyilván nincs kizárva a lehetősége - mint ahogy a júzer errornak sem, bár mindent hajszálpontosan a leírásoknak megfelelően csináltam. Ettől függetlenül mások is szép számmal panaszkodtak ugyanerre a jelenségre, tehát szerintem is mindenki döntse el maga, hogy ilyen sok a hülye felhasználó, vagy valami egyéb hiba van a rendszerben. -
gabe8719
senior tag
válasz Glatius #15032 üzenetére
Természetesen meg van bocsátva /?/, azt szerettem volna kifejezni, hogy egy techfórumon aki nem mérnök (értsd: átlagember), annál szerintem elnézhető ennyi fogalmi bibi, különösen hogy egyetlen lépésben megindokolható a fogalmazás módja. (Én sem várom el egy jogi fórumon, hogy ne írjon már senki olyat hogy 'gyilkosság', meg 'életfogytiglani börtön', esetleg 'feltételes szabadlábra helyezés', egyszerűen csak megértem amit mondanak, pedig ezek a fogalmak a köznyelven kívül sehol sem léteznek.) A szavakon való szigorú függés pedig inkább az én szakmám mint a tiéd, de nyilvánvalóan mindig kell lennie átfedésnek is, a világon semmi probléma sincsen ezzel.
Egyébként lerántottam a reborn-t, majd felpakoltam a sima IA2-t, és minden üzemidős anomália teljesen megszűnt. Nyilván merül ha használom, de azért emberi léptékkel.
Nem kérdeztem a letöltési számokról, nyilvánvalóan tisztában vagyok vele hogy már törölték volna a srácok a romot, ha mindenkinél gond lenne vele - a hardverproblémára pedig már reagáltam.
Nyilvánvaló, hogy egyik júzer sem tévedhetetlen, ezért is írtam, hogy nincs kizárva hogy tévedtem. Ettől függetlenül nem hiányzik a reborn, kivéve az animációs pakkját, meg az ICS-es dolgokat sírom vissza nagyon, kár hogy nem tudom belerámolni a sima IA2-be.
Aztán még előfordulhat, hogy ha tényleg nem létezik valami külön reco-s csomag az animációkhoz, akkor újra visszateszem a reborn-t, aztán lesz egy kis mókázás a kernelekkel..[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Srácok! Akinek gondja volt IA2 Reborn alatt az üzemidővel - és kísérletezett -, annak van tapasztalata vele, hogy az eredeti TomG-féle (vagy akár más) kernellel mennyit fogyaszt a teló ugyanazzal a rendszerrel? (úgy értem akinél gond volt addig, kernelcsere után megszűnt a zuhanómerülés?) Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Másik kérdés:
Az ux1 birodalmában található betűtípusok minden romra (choose zip alatt) feltolhatók? Valamint visszaállítható az eredeti font komplett rom backup/restore nélkül?[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Na, csak nem bírtam magammal, és kísérleteztem kicsit.. Visszarámoltam az IA2 helyére a rebornt, és kicseréltem a kernelt az eredeti TomG-féle verzióra, majd láss csodát: helyreállt reborn alatt is az üzemidő, végre a kedvenc romommal is tökéletes a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Baluman #15284 üzenetére
Nekem szerdán lesz egy hete hogy megy, és hál'isten egy rossz szavam sincs.
Annyi, hogy nálam az volt a sorrend, hogy amikor megvolt a teljes takarítás, felment a rom, majd még bootolás előtt felment az új kernel, majd a javítócsomag, és mielőtt indítottam volna wipe cache/dalvik cache. (ja, és kipróbáltam ux1 mester betűtípusait is, egyik jobb mint a másik ) Mondhatni tökéletes az egész, kb. 30 app van fenn, be van lakva rendesen.Már másnap a mélyvízben landolt a rom, kéthetente ugyanis meg kell tennem a Pécs-Eger távolságot busszal, és nyugodtan mondhatom, hogy 8,5 óra nonstop zenehallgatással, közben kb. 2-2,5 óra wifis netezéssel és némi telefonálással, erős 25%-os töltöttséggel értem haza. Nem tettem fel töltőre, este volt még egy közel egyórás telefonbeszélgetésem és lefekvés után még némi hírolvasás wifin, mire enni kért. Szerintem ez már bőven a vállalható kategória.
-
gabe8719
senior tag
Ja, azt külön kiemelném, hogy nem kell már power amp, végre már a hangerő is a korrekt határon belül van, úgyhogy használhatom a módosított gyári lejátszót az eddigi fülesemmel. (ami meg elég korrekt, úgyhogy nem igénylem az EQ-t.) Eddig állandóan trükközni kellett valamit, hogy hallgatható legyen fülesen keresztül, de végre ez is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Egyáltalán nem az, nekem viszonylag gyakran van a kezemben mini, és hát nem mondanám hogy nagy a különbség (sőt.). Ráadásul már az akku is jól bírja.
Én meg ma találtam ki, hogy egy LWW-re cserélem a Blade-t, úgyhogy lassan neki is állok pénzzé tenni a kispajtást.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz bubi92 #15428 üzenetére
Van a családban x10 mini pro, én pedig még blédet használok amíg el nem kel, és egyébként nem lenne hülyeség, sőt. Ha nem ragaszkodsz a fizikai billentyűzethez, minden szempontból sokkal jobb választás a blade, naprakész romok terén pedig bőséggel el vagyunk látva.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz rongaucho #15448 üzenetére
A T-mobileos frissítő EXE-s megoldás, amit én nem javasolnék (legfeljebb majd valaki kijavítja a tanácsaimat).
A TPT teljesen jó, Api29 oldaláról töltsd le azt a szolgáltatódnak megfelelő TPT csomagot, amelyik nem nézi, hogy GEN1-es, vagy 2-es.
A letöltés után az MD5 kódot egyeztesd össze mielőtt kicsomagolod a cuccot!A memóriakártyádat a folyamat előtt tedd be egy kártyaolvasóba, majd PC-n ellenőrizz rajta mindent (esetleg mentsd le a tartalmát és formázd, az a legtisztább), szektor és egyéb hiba ne legyen rajta véletlenül sem!
A TPT csomagot úgy másold rá a kártyára, hogy a gyökérkönyvtárban legyen az 'image' mappa, benne az 'image' fájllal.
Ha megfelelő szintű az akksitöltöttség, tedd be a telóba a kártyát, majd nyomd meg egyszerre a hangerő fel+menü+power gombot, és ha minden rendben, el kell indulnia egy folyamatábrának a kijelzőn, ami 80-90% körül belassul, de végig KELL mennie.
Ha kész, újraindulás után a gyári állapot fog fogadni, az egész folyamat az előkészítéssel együtt nincs 10 perc, és ha körültekintően csinálod és nincs hardverhiba (szerintem csak kiakadt valami a rendszeredben), szinte (!) kockázatmentes.Ha nem működik a TPT, csak akkor nyúlj EXE-hez, sokaknak ugyanis a gyári frissítésnél is volt pl. IMEI vesztése, onnan meg már nem egyszerű (sőt, nem is legális) a történet...
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz rongaucho #15476 üzenetére
#15450:
"A letöltés után az MD5 kódot egyeztesd össze mielőtt kicsomagolod a cuccot!"Egy pillanatra megijedtem hogy nem írtam le, de visszanézve mégis.
Simán előfordul, mindenesetre a lényeg, hogy jó a letöltés, mehet a telóra!Szerk.:
Most látom hogy sikerült, örülök!!
Nagyon szívesen, már mehet is a főzött rom! (remélem nem rémültél meg annyira, hogy marad a gyári rendszer )Érdemes először felpakolni a kártyára a romot és a particionáló csomagot is, aztán telepíteni egy recoveryt, majd mehet az új partíciós tábla és az új rom
(ez a TPT-s módszer egyébként mindig működik, úgyhogy ha kell, bármikor lehet ezzel a módszerrel indítani minden egyéb mókolás nélkül, még a módosított partíciókat is törli, és minden visszaáll gyárira.)
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Egy százalékot sem mozdult? Ha jól értem, kijött rendesen a folyamatábra, csak nem töltött bele a kijelzés szerint semmit.. Csináltál valamit vele azóta, vagy még mindig a 0-t mutatja?
Egyébként ha nem állt neki a TPT-nek (tényleg nem), akkor szvsz még van remény hogy nem lett belőle papírnehezék.
Szerintem SD hiba lehet, illetve.. Ellenőrizted az md5 kódot a letöltés után?[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
Valami akkor ezek szerint mégiscsak elindult, mert hazavágta az egészet.
Nem jut eszembe más, ha nem működik a TPT (a billkombinációnál gondolom a hangerő FEL-gombbal nyomtad..), maradt az EXE..
Ha gyári állapotában volt eddig, akkor a szolgáltatós frissítést meg lehet próbálni (kivéve ha GEN2-es), ha nem, akkor Api bázisában keresd elő azt a módszert, amelyik nem ellenőrzi a GEN-t és visszaállít.Ez a módszer viszont ha hiba csúszik bele, megint téglagyár lesz, úgyhogy mielőtt nekifognál, kérnék én is valaki nálam jobban hozzáértőt, hogy vizsgálja meg az esetet, hogy ezzel a módszerrel amit írtam (vagy hogy egyáltalán..) menthető-e.
Ha szerencséd van, gariban kicserélik.
-
gabe8719
senior tag
Akkor a gyári frissítés már elvégezte a GEN2-sítést.
A helyzet az, hogy a TPT amit ráengedtél rosszul sült el, ezután a teló jó eséllyel maximum kóbor kutyák elkergetésére lesz jó..
Nem vagyok a haxolás mestere, de szerintem az egyetlen ami még visszahozhatja az életbe, az az Api bázisán lévő exe csomag, ami nem nézi a GEN-t - ha újabb TPT-re nem reagál, akkor nem is tudok más módszerről, amivel ROM-ot lehetne felrámolni rá.
Ez is nagyon kockázatos, de ennél rosszabb már aligha lesz.. (ha meg már letégláztad, legyen 'rendesen' letéglázva..)A hangszóróproblémád (torzít, zizeg) egész biztosan nem szoftverhiba, egyszerűen poros.
(egy szabályozható intenzitású porszívóval és egy szűkítő csővéggel finoman le kell kezelni, az enyém kifogástalan lett a művelet után.)Jól értem, a recovery akkor a gyári?
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
A továbbiakhoz erre lesz szükséged. Töltsd le a szolgáltatódnak megfelelő exe csomagot az oldal elején, majd ALAPOSAN olvasd végig először a teljes leírást! Ha bármilyen kérdésed van itt a fórumban tedd fel először, és tényleg csak akkor fogj neki, ha minden teljesen világos!
Ha a gyári FTM recovery van fenn, akkor a gyári reco frissítéséről szóló részt kihagyhatod, onnan kezdd végrehajtani, hogy "Bármelyik GEN2-es csomagot töltöd is le a program mappájában találunk egy ilyen fájlt.."!
A leírásban szereplő 'channel1.nvm' kiterjesztésű fájlra kiemelten figyelj oda, ha bármi gubanc van (ha jól tudom, az IMEI-t az elvesztése/sérülése esetén enélkül nem is lehet helyreállítani), szükség lesz rá!
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Gyorgy1432 #15688 üzenetére
Írtam privátban!
-
gabe8719
senior tag
-
gabe8719
senior tag
Én azt tapasztaltam, hogy sok esetben kevésbé felbontás, mint inkább kodek kérdése. (közel 720p-ig nincs gond a felbontással, ha a bitráta nem túl magas.) Volt olyan kódolású avi, ami pedig kisebb felbontású volt, de úgy megdolgoztatta, hogy egyszerűen nem bírt vele - ugyanez volt a gond a wmv-vel és nagyobb felbontású mp4-gyel is. Szerintem kicsit lutri ez a filmnézés telón-dolog, tényleg volt ami kapásból ment simán, volt ami meg élvezhetetlenül darabos volt. Érdemes a Mobo-n beállítani a default software decoding-ot, ugyanis a hardveres dekódolás úgysem fog menni, így viszont meg sem próbálja ráerőltetni - ergo egy elakadási ponttal kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Keeperv85 #15795 üzenetére
Én holnapra várom az LWW-met, nagyon kíváncsi leszek.. Megszoktam a pengét, a mostani már nem is az első, meg is van benne minden, amiért tudtam szeretni. A maga nemében ez TÉNYLEG egy etalon, a mobilőrült társadalom sokat köszönhet neki. És persze Nektek is, akik éjjel-nappal dolgoztatok rajta azért, hogy idáig jusson.
Péntektől ha minden igaz már más fog örülni neki, nálam pedig mostanra érett meg igazán a kategóriaváltás gondolata, hogy durván leárazták az LWW-t a T-nél (a HVGA-n kívül más zavaró nincs is a kijelzőjében, az a 0,3" már nem volt érvágás).
Kíváncsi leszek hogy szuperál, 35900-ért dominoval szvsz. instant get. Bár volt néhány álmatlan éjszakám miatta..
#15800 Zsolt_72:
+1[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Winchester95 #15869 üzenetére
Az Ice Armor II reborn nagyon jó, de érdemes mellé felrámolni a mellékelt original kernelt, és a javítócsomagot. Én a magam részéről csak egy betűtípust változtattam rajta (ux1 neve alatt megtalálod őket), illetve még a Godfatherből vettem ki a Kelzsoca által módosított ADW launchert. Tökéletes.
Recovery nyilván kell, illetve érdemes feltenni egy új partíciós táblát, hogy több helyed legyen az alkalmazásokhoz.
-
gabe8719
senior tag
válasz Winchester95 #15873 üzenetére
Az IA2R lényegesen újabb, bár a Godfatherrel sincs nagy gond szerintem..
A Reco maradhat (én is egy régebbivel csináltam, semmi gond nem volt), a leírás szerint a szokásos lépéseken menj keresztül, és úgy telepíts - a kiegészítők sorrendje szerintem nem sok vizet zavar, de én először tettem fel a romot, utána a kernelt, majd a végén a szervizcsomagot (a wipe cache/dalvik cache lépésekre ügyelj), és csak azután hagytam felállni először a romot.Semmi gond, inkább kérdezz először, mint cselekedj ha valami nem világos.
-
gabe8719
senior tag
válasz Racer77 #15885 üzenetére
Nézz körül Api bázisán, többféle módszer is van a GEN2-sítésre.
-
gabe8719
senior tag
Bocs. Nem akartam rossz tanácsot adni.. Csak gondoltam ha custom rom van fenn, akkor már le van cserélve a gyári recovery, anélkül pedig úgy tudom, nem fog kommunikálni a gyári frissítő a telóval. Apinál pedig van leírás a gyári reco visszaállítására is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest