Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz gabe8719 #15027 üzenetére
Akkor kérlek bocsásd meg nekem, hogy mérnök lettem, az én szakmámban nincsenek nézőpontok túlzások, csak adatok. Arra tudok reagálni amit írtál.
Ugyanazt a ROM-ot nyűvöm amit te, és csak akkor fogyaszt, mikor használom. Vannak alkalmazások, amik akkor is zabálnak mikor nem látod, a hangrögzítő például ilyen, az én akkuidőmet is megfelezi, csak én nem csodálkozom. Nem mindegy, az átjátszó távolsága, hogy a GSM adapternek mekkora adóteljesítménnyel kell a kapcsolatot tartania, egy távoli wifi szintén szívja, és időjárás widget is nagyot tud kajálni, ha GPS alapján keres helyet, és frissít adatokat. A legbarátibbak azok a BD ROM-ok voltak, amikben egyáltalán nem volt live wallpaper. (Mert az meg a grafika okán fűt mint állat, addig amíg a menüben dolgozol.)Az én IA2R-em fogyasztása itt:
Az hogy van 10-15 eset, hogy túlfogyaszt egy készülék, akkor lenne érdekes, ha nem százával használnánk ezt a ROM-ot. Kérdezted már apeelme-t, a letöltések számáról?
Lehülyézni pedig nem is próbáltam senkit, csak megemlítettem, hogy az user is követhetett el hibát amiről nem is tud. A miértekre egyik lehetséges válasz. ;-)
A hardverhibán gondolkodtál már? Mert arra nem tértél ki.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest