Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz #40993792 #6951 üzenetére
a sok huje esgéesses után már csak az kéne....
jobbestét mindegykinek!
Lui is kiütötte magát... mint gizi a gőzfürdőben
kelzsocsa feltalálta a romot ami önmagában elfut...hardver nélkül is...
endzsí pedig el van foglalva szénnéoffolásügyileg...így kihalt itt a zakadémijai élet...
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #6952 üzenetére
és te hol voltál mindezen idő alatt?
zsolt: köszönöm köszönöm eredetileg egy kevésbé legális program volt jobb alul, utána dzsoi20 kérésére levettem onnan
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Luissimo
veterán
mennyetekmá haza, offhuszárok, hagyjátok horkolni ezt a topikot nyugodtan :-)
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
Két szőke beszélget:
- Ma voltam terhességi teszten.
- És nehezek voltak a kérdések?-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Luissimo
veterán
Télapó a szokásos éjjeli csomagosztogatása közben leereszkedik az egyik kéményen. A ház úrnője a kandallóval szemben, anyaszült meztelenül és terpeszben az igazak álmát alussza. A télapó erre a látványra ereszkedik le. Egy ideig csak nézi-nézi, majd halkan megszólal:
- Uramisten. Ha megteszem azt, amit gondolok, elkárhozok és soha többé nem lehetek Télapó. Ha viszont nem, akkor nem férek vissza a kéményen.
….....................................A rendőr bemegy a hangszerárushoz:
- Kérem azt a fehér harmonikát és azt a piros szaxofont.
- Nézze, a poroltót viheti, de a radiátort gondolja meg még egyszer!
.........................................ja és világértse a télapók és a rendőrök ellen rasszizmus vezényelte pennámat :-) :-)
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
jó estét...
csicseregjetek csak, milyen blédes balhéról maradtam le már megint
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #6972 üzenetére
várjámég
csak a modkerben láttam h balhé van a bléd onban... de semmi konkrét infóm nincs...
"szenyor dzsíííí"
-
pista59
őstag
Ár-érték arány az van. Van, ami jobb ebben, van ami kevésbé. De van egy lényeges szempont, ami nem fér bele ebbe, de erősen befolyásolja, mégpedig a szubjektivitás. Ez egy összetett kivetülése az agysejtek talán kóros szinapszis kapcsolatának, aminek az eredménye a teljesen ésszerűtlen megítélése az egyébként egyszerű, logikus dolgoknak. Namármost, aki el akarja kerülni ezt a felettébb kellemetlen állapotot, annak védekeznie kell! Minél több az agysejt, annál több zavar léphet fel, és fel is lép. Törekedni kell az egyszerű tökéletességre, ami konkrétan az egy, azaz egy darab agysejt! Ez esetben semmiféle kommunikációs zavar nem léphet fel köztük, mivel csak egy van.
Ezt az elképzelt optimális tökéletességet meg megfelelő kondicionálással lehet elérni.
Nagy önuralom, szorgalom, eltökéltség kell ehhez, de elérhető megfelelő mennyiségű alkohol fogyasztásával.
Tehát igyunk, vedeljünk, és okosodjunk rendületlenülA győztes féreg irtó baktérium
-
Luissimo
veterán
-
hallerlaller
addikt
csak nem alszik a wifitek?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Luissimo
veterán
válasz hallerlaller #6981 üzenetére
fujj, gyilkos !
tud valaki mondani alkoholtartalmú zöldségfélét ? :-)?
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #6983 üzenetére
majdnem, de langyos.
konkretice a falrahánytborsó (és nem a borsodó)jelentem, ma tovább mélyítettem ismereteimet a meggytartalmu búzaalapú sörökben (a sarokban) :-)
a sörről juteszembe , pub.
e-pub alaku könyveket keresek, aldikohoz, vámosmiklos, rejtő stb.
elérhetöséget tud valaki ?[ Szerkesztve ]
-
Tonchi
aktív tag
Könyörgöm!!!
Egy napot kapott ez az MxM csávó, én egy permanent bannal indítottam volna. -
-
Tonchi
aktív tag
De az mértéktelenül nagy Nem baj most legalább az egész fórum utálja. Pont mint mikor az egyház kiközösítette IV. Henriket (Ráadásul a 4 kiközösítési fokozat közül a legdurvábbal, vagyis bárki büntetlenül lenyilazhatta) és utána jött a 3 napos téli fagyos rongyruhában való Canossa-járás. Na most én is ilyet várok el ettől a csávótól
-
Tonchi
aktív tag
Az öreg Mama már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia ártatlanul ül egy börtönben. Sokat leveleznek. Kedves Fiam, Samuel Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Mama. Másnap Mama levelet kap a fiától. Kedves Anyám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a hullát. Én is szeretlek. Samuel. Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg házát az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az anyja újra levelet kap a fiától: Kedves Mama! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek. Samuel
Trükkös
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest