Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christian79
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete vásároltam egy X9S készüléket. Amikor 4k HDR Dolby trueHD hanggal videót játszanék le hálózaton kesztül /gigabites hálózat/, néha, kb 3 percenként megakad egy pillanatra, de van, hogy csak a hang megy el. Ez nincs egy fél másodperc sem, csak zavaró. Youtube alkalmazás: mikor elindítom a videót kicsiben, már akkor megáll. Letöltöttem a TuneIn internetrádiót a play áruházból, de azt írja, hogy nincs wi-fi hálozat, a rádió offline. Persze hogy nincs, hiszen hálózati kábelről kapja a netet, A net szintén gigabites. A filmeket amik néha megakadnak, egy NAS-ról játszom le, ami szintén gigabites. Tehát minden meg van adva a készüléknek amit a mai világban csak meg lehet adni, de mégsem akar hibátlanul működni. A felsorolt hibákon kívül egyébként meg vagyok vele elégedve.
Valakinek van ötlete, hogy miért jelentkeznek ezek a hibák?
Használjak inkább wi-fi hálózatot az atomstabil gigabites vezetékes helyett???
A készüléken a legújabb 2.0.15-ös firmware van fent!
Ha tudtok, kérlek segítsetek, hogy ki tudjam küszöbölni ezeket a hibákat!
A válaszokat előre is köszönöm! -
Christian79
tag
válasz DroiDMester #3936 üzenetére
Szia! Nem mindegyik filmnél jelentkezik és nem mindíg ugyanott... tehát valahol a sávszélességgel lesz a gond. Veszek jó HDMI kábelt, aztán utána meglátjuk! Köszönöm a segítséget! Múlt héten mikor megjött olaszból a készülék, feltettem egyből a legújabb firmware-t.... lehet nem kellett volna? Előtte egy előzőt fel kellett volna raknom??? Nem értek hozzá, nem tudom melyik firmware volt rajta, de ha leírnátok szájbarágósan, megköszönném. Ez előtt egy med8er 600-asom volt, akadásmentes, atomstabil gép. Ezt csak a 4k miatt vettem, remélem nem fogok benne csalódni...
-
Christian79
tag
Nos... kicseréltem a készülékhez kapott HDMI kábelt egy HAMA 3400 ft-os kábelre és örömmel jelentem, megszűnt minden "akadozás" problémám. Így az eddigi problémák döntő többsége elhárult. Ami megmaradt: youtube és a HDMI CEC... de ezek elhanyagolhatóak. Köszönöm az eddigi javaslatokat!
-
Christian79
tag
válasz Beni2360 #3947 üzenetére
Szia! Böngészőből már nincs probléma a videókkal kicsiben, csak ha teljes képernyőre teszem akkor áll meg. Az alkalmazást még nem próbáltam, de remélem nem azért fog sikítani, hogy nincs wi-fi, csak gigás net.... telepítem, meglátjuk!
Ha az alkalmazásban teljes képernyőre teszed a videót, akkor minden ok?
Kipróbáltam, az alkalmazással minden rendben![ Szerkesztve ]
-
Christian79
tag
Új firmware jelent meg az X9S-hez, ez talán már nem béta: v2.0.25
-
Christian79
tag
válasz eric.cartman #3966 üzenetére
Szia! Csak a fórumon van fent egyenlőre, de nem írják, hogy béta lenne. Ez talán tényleg az előzőre kijött javításcsomag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest