Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
adriankoooo #42050 üzenetére
Én betudom neked szerezni bundle játékot belőle. Egyik haver most akarja eladni 10k-t kér érte.( GTA IV+ 2 DLC) Ha érdekel küldj pü-t
-
_ak_
addikt
válasz
adriankoooo #42050 üzenetére
Mintha az MM-be láttam volna így, csak hát az ára...
(#42029) heihachi: csak az eredetivel próbáltam mindenféle hosszabbítás nélkül. az 5m viszont valóban neccesnek tűnik. fasza vastag árnyékolt kábellel próbáltad?
(#42030) karakpecze21: épp ez az. olyan mintha élsimítás lenne a komponens vagy HDMI kábellel, ami nem biztos, h szebbnek hata végén, mint a kicsit recés, de éles kép. Ha jól rémlik egy x-media-s linket is nyomott valaki ide, ahol épp azt tárgyalták, h a digitális jelet, a tv elektronikája dolgozza fe,l ami által óvhatatlanul mindenféle képjavító technológiák áldozatául esik a képünk ami lehet jó, de lehet rossz is. a vga kábel esetében viszont a tv nem nyúl bele a forrásba.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WOT - Roham
- Építő/felújító topik
- PHP programozás
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest