Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz Djuree #41403 üzenetére
En egy honapja vettem egy oktoberi gyartasu jasper. (elotte 2005 nov 17 ikei volt nekem : azaz az os-x360 ami ketszer volt RRoD -es...) Ugy vettem mar hogy meg hutesmodositva is volt (12V es overcool) Eloszor is nem hittem el hogy 2 ora Call of Duty MW2 utan nem hogy langyos de majdnem hogy szobahomersekletu volt! (persze a 12V nak koszonhetoen borzaszto hangos) Igy fogtam es visszaraktam gyari hutesre (persze overcool maradt) es igy is intenziv jatek utan epp hogy erezni a dobozon meg a kiaramlo levegon hogy meleg. hihetetlen. Ugyhogy akarki boxot akar venni csak ezt ajanlom! (eldonteni piszok egyszeru hogy jasper vagy nem: 150W os a tapja. (nem 175W, es plane nem 203W) Csendes a dvd olvasoja, brutal kulonbseg! (a VGA es HDMI kozotti kulonbseget mar nem is ecsetelem mert azt se hittem volna el ha nem latom...)
csok -
OddMan
őstag
válasz Djuree #42085 üzenetére
Lite-on drive-hoz nincs Xtreme fw. csak a most kiadott NonStealth Ixtreme 1.61. Ez már visz mindent úgy, mint a régi Xtreme-ek.
Az actiavet.iso-t meg mindig újra be kell tenned, ha újraindítod a box-ot vagy másik olyan játékkal akarsz játszani, amihez kell.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
breetai
aktív tag
válasz Djuree #42291 üzenetére
Kedves Kolléga!
Biztos igazad van abban amit írtál. NEM vitatkozni szeretnék veled. DE!
Nekem OK ill. elment az AofT első része, spannom isteníti, NA ő pl. a GoW-tól kapott hányingert és abszolút nem jött be neki ...
A MNC LA ill. az összes autós (arcade/sim) attól jó vagy X perc után unalmas, hogy Téged megfog-e. Nekem pl. igaz csak a két demóval játszottam, akkor is a NFS Shift jött be jobban mint a Forza3. Pl. akinek még az NFS Underground is bejött/tuti volt annak szerintem a MNC LA már akár etalon is lehet.
Leegyszerüsítve minden "izlések és pofonok" kérdése.[ Szerkesztve ]
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
StLui
veterán
válasz Djuree #42404 üzenetére
Én is jártam így , de nem emlékeztem, a garancia, a 3led-re, hogy újra indul-e azt meg végképp nem sokan tudják, ezek szerint nem.
Szerintem találsz itt ennél sokkal fölöslegesebb hozzászólásokat is.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Djuree #42404 üzenetére
Egyáltalán nem volt felesleges. Sőt, én ezt a hozzászólást személy szerint beletenném az 1. hozzászólásba. Sokkal több, ennél jóval feleslegesebb dolgon megy sok-sok hozzászóláson keresztül a f##zverés.
BlaiseS: Köszi, hogy leírtad!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Djuree
félisten
válasz Djuree #42484 üzenetére
update: pc-re magyarul jön....ennyit a boxról
amúgy nem vágom miért nem jön magyarul box-ra is...a dead space is így volt...kecseg ea...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
heihachi
addikt
válasz Djuree #42506 üzenetére
Anyám nem warezol. Eredeti a Windowsa, nem tölt le filmeket és zenéket sem, meg semmi mást sem Igaz, csak az internet Explorert, meg a Messengert használja
Szóval a nincs olyan ember, aki nem warezol tételt megdöntötte"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Def26
félisten
válasz Djuree #42515 üzenetére
Akkor ezt nem javitja az, ha csinálok egy másik reget UK -ba? A mostani regem USA és arra gondolok, hogy az Amerikai szervereket preferálja ezért. Ha mindjuk létrehozom a UK regemet akkor gondolom UK -ra próbál kiosztani a Live.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest