Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Antonius1978 #42177 üzenetére
Lesz még neked is oboa ez a gyöngyszem. Nyugi nekem minden normális köröm ott kezdődik, hogy minimum 1000xp/kör. Ez alatt én nem nevezem csatának az adott kört. Ma a végere lett 5 győztes köröm és hozott 9k xp-t, ki lehet számolni az átlagot. Holnap Is3 engine start.
Ui.: Az IS-t én is imádom csak az MM-et nem.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Antonius1978 #42177 üzenetére
Szép...nekem is ez az ágyú van fent, de nagyon pontatlan, cserébe lassan is tölt...nem nagyon szeretek az IS-sel menni. Ezzel az ágyúval közel kell menni az ellenhez, de ahhoz meg kissé gyenge a páncél. Én jobb szeretek IS-sel TD-módban, hátulról vadászni, no erre ez az ágyú tökéletesen alkalmatlan.
SU-85 meg mintha még rosszabb lenne, mint valaha: nagyon sok lövésem tűnik el nyomtalanul, holott telibe kéne találnia az ellent. Persze még mindig üt, ha betalál, de sokat romlott vele a találati arányom.
Szerencsére T-82 mindenért kárpótol. Nagy lendülettel nekiálltam az amerikai TD-ágnak, de ezt a kis dögöt nincs szívem eladni, pedig kéne a garázshelye, hogy tovább tudjak lépni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest