- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Iron Funeral #62832 üzenetére
Egyszer azért szidjátok az artykat mert nem a jobb játékosokat lövik az ellenségnél másszor meg az a gond mert téged lőnek mivel jó játékos vagy.
-
Chris0321
veterán
válasz
dfsz34 #62784 üzenetére
Az én esetemben van amikor van időm játszani és van, hogy hetekig nincs. Ma is annyi időre tudtam belépni, hogy mentem 2 kört a Nashorn-al, egyet egyet az E-50-el, T-43-al és 50 100-al. Hétvégén 12 órázás van, hogy mindkét nap. Örülök ha elérem és megveszem a következő tankot nem, hogy még többet játsszak azzal amivel már nem muszáj.
-
Chris0321
veterán
válasz
dfsz34 #62769 üzenetére
Én megtartottam a Tigrist a KT-t is persze legényéggel együtt így nem több skill-es legénység került az E-75-be, sőt mivel azt is megtartottam ezért az E-100-ba a TigerP első skill-t tanuló legénysége került ezért azon sincs 6. érzékem. Francia ágon viszont viszem a legénységet végig, az AMX 1945 legénysége került az 50 100-ba és már eleve úgy adtam a skilleket, hogy megy végig tier 10-es tankba mert azon az ágon más tank nem érdekel. Talán az 50 100-at megtartom, de kap másik legénységet.
-
Chris0321
veterán
Gondolom azért mert amerikainak álcázott tank. Hülyén nézne ki ha amcsi álca alatt német felségjellel közlekedne.
HáGé: A WOT oldala szerint 833 damage/ battle. Ha jól nézem. Régebben használtam a Panthert, vissza kellett szoknom és 2 legénységet is felhúztam 75 %-ról vele arról nem is beszélve, hogy nem vagyok egy nagy ász játékos.
-
Chris0321
veterán
Az eleje ugyan az mint amit nemrég bemásoltam.
-
Chris0321
veterán
World of Tanks Magyar Portál
- Még idén szeretnék a fejlesztők a Havok FIZIKAI (nem, nem lesz lecserélve a BigWorld motor) motort felhasználni a játékhoz
- A multicore támogatáson folyamatosan dolgoznak a fejlesztők
- Miért nincs Steam támogatás? Problémák merültek fel.
- Storm megerősítette, hogy az LTTB lesz a Tier VII-es könnyű tank, a Tier 8-as pedig a már bemutatott könnyített T-54-es verzió, ami eredetileg prémium lett volna
- Veider megerősítette, hogy a VK4502B tornyának a teteje vastagabb lesz
- 9.3-ban durván 18 HD tank fog érkezni
- A toronyforgatási hang sniper nézetben csak jelentős toronyforgatásnál hallatszik, finom mozgatásnál egy halkabb hang szól
- Az IS-3 HD modellje 9.4-ben jön
- Azért késnek a HD modellek, mert a külsős cég, aki fel lett kérve, nem tudta betartani a követelményeket és új céget kellett keresni
- Az egyik orosz fejlesztő megerősítette, hogy csak a játékos saját tankja lesz HD minőségű, a többi olyan lesz, mint eddig, mert a távolból úgy sem venné észre a játékos a részleteket
- Ha már a 183mm-es HESH lőszert nerfeltétek, akkor az E-100 HEAT lőszerét mikor fogjátok nerfelni? Az E-100 jó ahogy van, szeretek vele játszani.
- Mi lesz a többi OP tankkal, mint például ezekkel: Hellcat, T18, T49, KV-1S? Őket is utol fogja érni a nerfelés, ne félj.
- A játékosszám lecsökkenését a nyári szezon okozta, nincs semmi különleges benne
- A hangár kezelőfelülete át lesz dolgozva
- A módosított Prokhorovka pálya megegyezik a régivel, csak vizuálisak a változtatások rajta
-Soshykin -
Chris0321
veterán
Elég rosszul kezdődött a mai napom a játékban, volt egy kis áramszünet is persze pont a mikor az ellenségre támadtam de azért összejött pár jó csata is.
Panther II Fisherman's Bay 3092 sebzés
1-1 9-es volt a csatában, mivel az ST-I-nk nagy ívben elkerülte a várost kezdéskor nem bíztam a győzelemben de csak össze jött.
E-100 Kharkov 5875 sebzés full gold ammo
A végét majdnem elrontottam az E4 ellen de az IS4-ünk lefoglalta.
-
Chris0321
veterán
A World of Tanks Magyar Portál facebook oldalára msot rakták ki:
Nem próbáltam ki.
-
Chris0321
veterán
válasz
mcwolf79 #62036 üzenetére
Ha tovább viszed a legénységet akkor érdemes lenne az elit alakulatot is kifejleszteni mindenkinél.
okos67: Mint már írtam meg kell tanulni vele játszani, nem mindegy milyen taktikát alkalmaz az ember. A nagy különbséggel nyert vagy vesztett csaták pedig akár melyik tankkal előfordulnak. Nézz meg pár replayt jobb játékosoktól és figyeld, hogy használják.
-
Chris0321
veterán
válasz
#35692544 #62031 üzenetére
Meg kell szokni a használatát, lőttem már ki úgy E-100-at a sajátommal gold-al, hogy a velem szembe fordított tornyát lőttem. Persze olyankor ő is sebezhet. Egyszer fordult elő, hogy az rng úgy gondolta ez nem fog sikerülni és csak pattogtam de ez egyszer fordult elő kicsivel több mint 100 csatában.
-
Chris0321
veterán
válasz
#35692544 #62026 üzenetére
Az alját nagyon könnyen átlövik, rejteni kell. A tornyot is be lehet lőni ha szembe fordítod valakivel mert célzol rá, ezért el kell fordítani de nem teljesen mert akkor az oldalát lövik át. A nagy ágyú + gold ammo-val használva nagyon jól lehet sebezni az ellenséget.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
Simi37: Úgy nézem a T30-ra nem rakható vertikális stabilizátor helyette a célzásgyorsítót raknám a háló helyett.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61573 üzenetére
Itt sok T-44-es replay van válogathatsz közülük. Régen én nem sokszor mentem med-el és sokat segített, hogy pár nálam jobb játékos replay-ét megnéztem és a játékban gyakorolva javítottam a stílusomon.
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61547 üzenetére
A Panther-hez különleges játékstílus kell, bár med TD-ként kell használni mivel nagyon gyenge a páncélzata. Az ágyúja kicsit sebez de az átütés nagyon jó. Érdemes ezt az ágat végigvinni, én most az E-50-el próbálkozom de még hiányzik róla a 105 mm-es ágyú. Free xp-ből kifejlesztettem a láncot és a tornyot mert kell hozzá.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Kalos7 #61506 üzenetére
Nekem T34 van, én meg vagyok vele elégedve. Igaz a teste tényleg papír de nem olyan rossz tank, hogy rejtek helyet kellene vele keresni és ott maradni az egész csata alatt. Lényegében az összes tanknak van bőven annyi gyenge pontja ahol nyugodtan át lehet lőni szemből is. Lehet menni vele a többiekkel is csak kicsit óvatosabban, nem az első sorban. Nekem 2112 csatám van vele, szerintem ha valakinek fekszik a játékstílusa akkor érdemes megvennie.
mikron: Mivel ha jól tudom múlt hétvégén volt, beletelhet pár hétbe mire megint lesz.
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61299 üzenetére
A teszt szervert csak a frissítések kiadása előtt indítják el, hogy élesbe is leteszteljék a dolgokat és ha kell finomítsanak rajta. Mindíg bejelentik mikor indítják és milyen Újdonságok lesznek benne. Mivel nemrég volt frissítés úgy 1-1.5 hónap múlva várható a következő.
-
Chris0321
veterán
válasz
Kalos7 #61265 üzenetére
A Jakson páncélozottabb valamivel ezért lassabb. Az ágyú ugyan az, a töltés idő fejből nem megy. Nem mondom azt, hogy rosszabb vagy jobb mert másabb játékstílust igényel. Ha megfelelően használod nagyon jó kis TD.
jahrn: Általában magyarázhatsz nekik csak a magukét szajkózzák. Ezért szoktam én csak megköszönni a godnoobozást és hagyni őket puffogni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Kalos7 #61258 üzenetére
A legjobb kreditszorzó 5-ös szinten van, nagyjából egyforma szinten hoznak persze az hoz neked a legtöbbet amivel a legjobban tudsz játszani. KV-1, PzIV, M4, Churchill, T-34, td-k, minddel lehet farmolni. Mivel sok fajta van, lassú páncélozott(KV-4, Churchill) és gyors kevésbé páncélozott (T-34, M4, PzIV), troll és normál ágyúval felszerelhető, lehet válogatni.
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #61234 üzenetére
Nekem van T34-em, kicsit lomha nagy tank. Már 4.-ik skill-t tanulja rajta a legénység, így elég használható. A teste papír, a tornya viszont nagyon erős kivéve a tetején lévő beszálló nyílás. Dombos környéken ha nincs arty kemény dió tud lenni, ott jól ki lehet használni a tulajdonságait. Nagyon lassan tölt, fejből nem tudom mennyi idő, de az ágyú átütése nagyon jó, alig használtam még vele Gold ammot pedig rengeteg csatát mentem vele. Alapjában véve tudom ajánlani mindenkinek akinek bejönnek az amcsi tankok.
-
Chris0321
veterán
válasz
sebijani1982 #61191 üzenetére
Én is az Aslian féle modpackját használom, de még nem vettem meg az IS7-et ezért nem tudom megnézni. Más orosz tankkal nincs probléma? Nekem régebben a GnomeFather's hangmodnál volt az egyik kis td-vel gond, hogy kitért a löveg az egyik végállásba, ki kellett törölnöm a hangmodok közül egyet ami hozzá tartozott és megjavult.
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61141 üzenetére
Én már az E-50-nél járok, a Panther szigorúan hátsó sorban való tank, mivel a szívószáll ágyú nagyon pontos igaz keveset sebez ami néha hátrány. Nekem elég sokszor sérült, robbant a lőszerrekesz ezért tettem rá vizes lőszerrekeszt. Mivel elég nagy tank és nagyon papír hátulról kell lövöldözni vele támogatva a sportoló, közelharcba került tankokat akár a TD-k mellől is, ha valakinek ez nem tetszik mert szokott olyan is lenni aki szerint egy med tank nem erre való, azzal pedig nem kell foglalkozni. A töltése nagyon gyors ezért meg lehet azt is játszani vele, hogy ha valaki kibújik a fedezék mögül láncolod-sebzed-láncolod-sebzed. A láncolás arra is jó, ha más tudja sebezni akkor azárt is jár egy kis jutalom.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
rlazol #61029 üzenetére
Miért raktad fel a Locastan féle minimappot ha van fenn XVM? Azt azoknak találták ki akik nem akarnak XVM-et használni, ami abban van szintén beállítható mindenre amit a másik tud.(Legalábbis tudtommal.) Nekem az Aslain féle modpakk van fenn, a minimapp jelzi a mozgás közbeni látótávom, az állás közbenit, az ellenséges tankok utolsó ismert helyzetét.
-
Chris0321
veterán
ESL-en 1vs.1-ezni szokott valaki?
-
Chris0321
veterán
válasz
bughead123 #60977 üzenetére
Elsőnek javítás, a parancsnoknak 6. érzék.
-
Chris0321
veterán
-
-
Chris0321
veterán
Én még csak az 50 100-nál járok, arra azok mellé periszkóp távcsövet raktam. Azért azt mert nem első sorba való a tank mivel elég papír és hamar szétszednek és ez nagyobb plusz látótávot ad. Ventit már nem rakok semmire mert keveslem azt a pluszt amit ad.(Én így érzem, már régóta így játszom és megfelel.)
-
-
Chris0321
veterán
Feltettem az Aslain XVM-et a telepítője segítségével. Egyrészt mindenkinek csak ajánlani tudom mert elég sok minden van benne (damage panel, bohóc skin, periszkóp leszedő mod, hang mod és még sorolhatnám) és csak az kerül fel amit bejelöl az ember. Plusz biztos minden kompatibilis egymással, nekem a többsoros hangárral volt gondom az előző frissítés után és a J1mB0s Crosshair Mod mellé nem találtam zoom modot amivel nem akadt volna össze de itt még a zoom mértékét is kiválaszthattam. A problémám csak annyi vele, hogy sajnos lerakta a hitlogot a damage panel mellé ami eléggé zavar és nem tudom mit hol kellene átírni, hogy visszakerüljön a bal felső sarokba. Próbáltam rákeresni a fórumon de nem találtam pontos leírást.
-
Chris0321
veterán
válasz
Flickering #60490 üzenetére
A parancsnoknak én javítást adnék, hogy minden tagnak legyen mert így a leghatásosabb.
-
Chris0321
veterán
válasz
Flickering #60477 üzenetére
Jó lett volna ha leírod mi az első. Ami fontos, mindenkinek a javítás, parancsnoknak 6. érzék. Ha viszed tovább a legénységet akkor érdemes másodiknak egyedi skill-t adni(mobilról nem tudom én mit adtam) harmadiknak elit alakulatot mindenkinek.
-
Chris0321
veterán
válasz
Simulacrum #60307 üzenetére
Az ellenség is tud számolni, ha látja mennyi tank jön egy oldalt tudni fogja mi a helyzet. Plusz a lemmingek vannak olyan okosak, hogy a pálya legkeskenyebb részére mennek és így csak akadályozzák egymást. Akik elől mennek az első adandó alkalommal megtorpannak, persze visszatolatni nem tudnak ezért gyorsan meghalnak a többieket pedig akadályozzák a roncsok a támadásban. Ezért sem szoktam a lemmingekkel menni.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Kean_Sorbo #59995 üzenetére
Egyrészt rendes volt velem az RNG másrészt a T34-nek saját legénysége van ami már a negyedik skill-t tanulja és igyekeztem olyanokat válogatni, hogy javítsam a tank tulajdonságait.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Kalos7 #58576 üzenetére
Nekem nincs 110-esem de másik tier 8-as igen és előfordulnak 10-es csaták. Nem szoktam számolni mennyi és egy tankkal egy nap max. 2 csatát megyek, hogy leduplázzam kivéve a prémiummal néha. A T34 is sokszor kerül 10-esek közzé de nem zavar mert jó ágyú van rajta.
SSJmeszes: Medre a nagyobb tűzgyorsaságú ágyú a jobb egyértelműen a 100 mm-es.
-
Chris0321
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #58498 üzenetére
Nem változtattál az utóbbi időben jelszót? A teszt nem naprakész egy korábbi mentés ezért nincsenek meg pl. a nemrég vett tankok vagy kifejlesztett modulok.
-
-
Chris0321
veterán
Aranyat Tudtommal csak azok kapnak akik járnak cw-re és sikerül is területet megtartaniuk. Az olyan játékosoknak mint pl. én nem fontos a klán mert főleg csak hétvégéken érek rá játszani, hiába van 3 tizes tankom is nem tudok mennyi cw-re ami este szokott lenni. Gyakorlóba is kellene járni de arra sem lenne időm inkább a tankjaimat fejlesztem.
-
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #57615 üzenetére
Én is használok minden tankon csigaszemet az artykat kivéve. A mai játékosfelhozatal mellett fel kell készülnöd rá, hogy vagy felderíted magadnak az ellenséget vagy vársz a sült galambra a többiekkel. Nem egyszer segített volt, hogy nem is az első sorban voltam mégis én kaptam a felderítés utáni sebzésért. Ventit már nem rakok egy tankra sem mert nagyon minimális a haszna és inkább mást rakok helyette. Én így használom te pedig úgy, szerintem ezért senkit nem kell leszólni.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #57493 üzenetére
Innen válogathatsz. Én a Gnomefather's HRMOD Engines sounds v1.92 9.0-ra használom, az ágyúhangokat is és a friss verzióval még nem volt problémám. Feltétlen másold be a res_mods mappába az audio és scripts mappát, hogy ha mégsem tetszik egyszerűen letörölhesd.
-
Chris0321
veterán
válasz
Ghostface #57378 üzenetére
Én ezeket raktam rá: töltésgyorsító, vertikális stabilizátor és periszkóp távcső. Legénységnek : a parancsnoknak 6. érzék, a többieknek javítás. Másodiknak a parancsnoknak javítás, a többieknek egyedit erre biztos kapsz tanácsot.
mcwolf79. Az lehet, hogy nem scout tank de jelen helyzetben a csapattársakra finoman fogalmazva nem mindíg lehet számítani. Míg a scout tankok idiot MM beírás után beparkolnak az egyik sarokba vagy valamelyik nagyobb heavy mögött bújnak el esetleg berohannak az ellenség közé meghalni mielőtt még elfoglalnál egy olyan pozíciót ahonnan tudsz lőni igenis fontos, hogy hamarabb lásd meg az ellenséget mint ő téged.
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #57328 üzenetére
Én ha nem kerül sokba rakok goldért a Panther/M10 és D.Max tankjaimra. Nekik még van camo értékük amit javít a festés. Plusz Úgyis sokat megyek velük és unalmas az egyszínűség.
-
-
-
-
Chris0321
veterán
válasz
Bad Pritt #56605 üzenetére
Ezt én tudom. Az IS-3-ra is freeből felraktam a BL-9-et mert siettem az IS-4-ért és a KV-4-emen is először a 107 mm-est fogom kifejleszteni.
Aki használ nagy javítókészletet: Kaptam most párat amit valószínűleg el fogok adni de előbb meg szeretném tudni pontosan hogyan működnek mert eddig csak automata tűzoltót használtam. A sárgára lőtt láncot is javítja-e, ha több minden sérül egyszerre mert pl. eltalál az arty mit javít meg?
xenom0rph: Lehet, én is használtam az IS-t tier 10-es tankok ellen több kevesebb sikerrel de azért a BL-9-el több esélye van az embernek sebezni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Th1sN04ll #56592 üzenetére
Mivel a HáGé által belinkelt képen a Tigris volt írva ezért hasonlítottam össze vele írhattam volna sok más tankot is.
HáGé: Lehet azért használják azzal mert a torony jóval kevesebb xp-be kerül mint az ágyú. IS-3-at is sokat látni D-25T-vel és fejlesztett toronnyal, néha még a 100 mm-esel is.
-
Chris0321
veterán
válasz
#56230144 #56584 üzenetére
Én a 122 mm U-11-el használom, töltés és célzásgyorsítóval. Nekem inkább ez jött be. Szerintem próbáld ki ezzel is és az 57 mm-essel is és meglátod neked melyik tetszik jobban.
Pár napja meglett a kenyérpirítóra is az Ász. Bár többen írták, hogy a nagyobbik 88-asal nem igazán jó én azzal az ágyúval használom most gondoltam kipróbálom. A kitéríthetősége tényleg sokkal rosszabb viszont elég gyorsan céloz ezért nem igazán zavar. A replayt csak azért nem linkelem mert teljesen piros csapat ellen mentünk, a csata végén is full hp-n voltam és csak annyi dolgom volt, hogy lőjek akit csak érek.
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #56568 üzenetére
Persze megértem csak azért írtam le, hogy tudd mire számíts. Mostanában nem nagyon figyeltem a prémium tank leárazásokat de régebben komolyabb ünnepekkor tier 7-ig 50%-os is volt. Tier 8-ra 30%-ot szoktak adni. Ha ráér a dolog mindenféleképp várj ki egyet, addig is normál 5-ö tankokkal is lehet jól farmolni, én M4-el, PzIV-el, Churchill-el, KV-1-el is több milliót össze farmoltam régen míg nem volt prém tankom.
mcwolf79: Az XVM-ben alapból van minimap mod ezért ütik egymást. Az XVM-ben lévőn is sok mindent alakíthatsz, löveg irány jelző, látótáv jelző, ellenség utolsó helye mielőtt eltűnt.
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #56529 üzenetére
Azt azért jobb ha tudod, hogy a nagyobb tierű prém tankok 7-8 hozzák a kreditet rendesen persze megfelelő mennyiségű sebzés mellett. Ha nem sürgős a vásárlás érdemes nekiállni spórolni és várni valamilyen leárazásra, én is féláron vettem a D.Max-ot és a Panther/M10-et.
-
Chris0321
veterán
válasz
Simi37 #56496 üzenetére
Tegnap kicsit belekavarodtam, a plecsnikbe. Igazad van, a spottolt tankok száma miatt kapnod kellett volna elvileg, lehet az ellenfélnél is volt valaki aki sokat spottolt vagy valamelyik tankra rálátott más is.
mcwolf79: Mindent jó helyre másoltál? XVM fájl a 9.0 alá? Nekem az üzenetek helyén kiírta, hogy mi volt a gondja mikor nem indult. Aktiváltatni akarta az xvm-et pedig már megcsináltam pár nappal korábban ezért deaktiváltam majd újra aktiváltam és működött. Én az Aslain félét használom kiírja azt is ha van frissebb verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1