Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
moonman
üzenetére
nincs magyar billentyuzetkiosztas. amikor megprobalom allitani az input language-t /ahogy te is mondtad/, nem lehet hungarian-t valasztani. Osszesen 2 h-betus nyelv van ott, a hebrew es a hindi.
egyebkent biztos hogy valami szar van a palacsintaban, mert mar installalaskor sem lehetett a magyar bill-t beallitani. Amikor offical xp-t installalok akkor ez sosem problema, csak ezzel az uj win-nel.
A hardver biztos hogy okes, mert ezen a gepen tegnap meg offical xp futott gond nelkul. Pedig szep ez a win, csomo kiraly skin meg tweak van benne. Csak kar hogy illegalis. -
törölt tag
válasz
moonman
üzenetére
igen, elfelejtettem irni hogy ez a megoldas nem mukodik mivel nincs magyar nyelv a listaban. 3x megneztem, tenyleg nincs ott.
Lehet hogy kihagytak belole /es meg egy par nyelvet/, hogy legyen hely a cd-n az extra progiknak? Nem lehet kulon letolteni a hungarian pack-ot?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nemreg jutottam hozza a kovetkezo nem hivatalos xp verziohoz: winxp pro sp2 end user edition v3.2. Aki nem tudna ez egy tuning win integralt sp2-vel es egy csomo okossaggal. A problema az hogy egyszeruen nem tudok benne magyar karaktereket elohozni. Ha valaki tudja a megoldast orommel vennem ha segitene, koszonom.
-
törölt tag
khm, lenne még egy kérdésem: arra gondoltam, hogy készítenék egy batch file-t, amire kattintva a winamp automatikusan fél óra múlva kikapcsolna. A probléma az, hogy nem tudom hogyan lehet a time értéket növelni. Ezt próbáltam, de nem működött:
at (time + 1800) taskkill /f /im winamp.exe
a zárójeles részt hogyan lehet helyesen megírni? Az 1800 az másodperc, ha jól emlékszem dos-ban így kell megadni? -
törölt tag
sziasztok! legegyszerűbben hogyan tudnám azt elérni, hogy a winamp automatikusan kapcsolódjon ki mondjuk fél óra múlva? (a gép menjen tovább, csak a winampot kellene lelőni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest