Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverflow
csendes tag
Tud vki olyan programot, amivel a progik beállításait le lehet menteni. Mert mostanában nem reinstallt nyomok, hanem csak imageből állítom vissza a rendszert, de azért az imageolás óta elég sok finomhangolást csináltam másrészről sok dolgot nem is szeretnék elveszíteni (pl. MSN beszélgetések előzményei).
Pár (tíz ) órát már rádobtama akérdésre, de nem sok jó eddig.
http://www.pcofficepro.com/rx2_master_backup.html
http://antiufo.altervista.org/backupimpostazioniprogrammi/
Ez nagyon jó, csak nincs MSN és fizetős:
http://www.niksaver.com/
(csak azért írtam ezeket, hogy lássátok már erölködtem a témával magamtól is )
Ezeket kéne lementeni (mármint a beállításaikat):
MSN (winlivemessenger)
Firefox
uTorrent
mIRC
esetleg ezeket is:
eMule
Filezilla
Winamp (plug-in-okat is... ill. elsősorban azokat)
Egyenként végülis ki lehet másolgatni az Application Data könyvtáraikat, de biztos van vmi frappáns progi és asszem teljesen elterjedt a problémám (csak legfeljebb senki nem olyan lusta, hogy automatizálja a dolgot) -
Riverflow
csendes tag
válasz Steelheart #2432 üzenetére
Kicsit előbb nekem is pont ez a problémám, ezért kell újratelepítenem. (#2426)
[link]
Én is kb ilyen ''gyakran'' telepítek újra. És pont ez az, hogy itt az imageolás sem segít, hiszen nekem nem valamelyik akár inkrementálisan foltozgatott imaget kéne visszaállítani, hanem kvázi a mostani állapotot
Szóval próbálnám viszatenni az alap rendszert imageből és a legfrisebb beállításokat meg vmi progival ráhúzni egy kattintással.
Úgy gondolom Neked is ilyesmi kéne, Sec perc alatt friss telepítés és finomhangolt rendszer több napi kattintgatás nélkül. -
Riverflow
csendes tag
válasz lazydog #2434 üzenetére
Ez miért is jó? (csak kérdezem)
Úgy gondolod, hogy így egy reinstall után minden megmarad?
Egyáltalán minek kell ilyen nagy szinte belecsavarodniuk a legegyszerűbb progiknak is az oprendszerbe. Egy otthoni gépen simán jó lenne, ha minden proginak lenne egy könyvtára és a configot egy fileban tárolná. Lehet nem annyir abiztonságos meg nem policizható, de otthonra tök jó lenne annak a néhány 10M usernek. Vagy nem? (vagy csináljanak olyan oprendszert amit nemkell min. 4-5 évig újratelepíteni ) -
Riverflow
csendes tag
válasz Steelheart #2459 üzenetére
MS bootvis pont erre van (többek között)
-
Riverflow
csendes tag
Eddig ATÁról ment az XP, de most vettem egy SATÁs vinyót. A rendszerpartíciót átmásoltam (Partition Magic progival) de a boot.ini -vel nem boldogulok. Úgy tűnik nekem, hogy ugyan a Satás vinyóra sikerült átállítanom az indulást, de a satás vincsin lévő boot.ini átirányítja a gépet a patás vinyóra. Akármit írok bele, mindig ez van. Csak úgy tudtam sikert elérni, hogy átneveztem boot.in -re és a pata interfészt meg letiltotam BIOSban (durván).
Így már SATÁról indul, de a töltés megáll ott, hogy bejön az egér és jönne az asztal meg a tálca, de megáll az egész (se asztal, se háttérkép, se tálca)
Reinstall nélkül ki lehetne mókolni valahogy??Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs