Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ige
csendes tag
nem ertem miert nem latod ertelmet! :\
egyszeruen ez egy tobb felhasznalos szamitogep windows 2003 szerverrel.
ahol azt szeretnem elerni, hogy a felhasznalok ne tudjak elerni pl a vezerlopultot vagy a biztonsag fulet a mappakon. stb stb.
amugy tavoli asztal kapcsolattal lehet elerni a szamitogepet, tehat fizikailag nincs hozzaferes.
azt ugye meg lehet oldani, hogy melyik felhasznalo vagy csoport tagjai ferjenek hozza egy mappahoz vagy meghajtohoz! akkor azt miert nem lehet megoldani, hogy xy user ne tudja elerni az eszkozkezelot pl vagy az adott csoport ne tudjon modositani a sajat start menujen (mer az ugye milyen gaz ha osszepiszkitja)!
nem tudom mashogy elmondani. multiuser pc win2k3-al. berelt vonali netre kapcsolt gep, de halozati gepek nincsenek hozzakotve. -
ige
csendes tag
sziasztok!
problema a kovetkezo:
csoporthazirendben (gpedit.msc) tiltottam/engedelyeztem egy-ket dolgot rendszergazdakent. a gond az, hogy ezek a jogok a rendszergazdara is vonatkoznak.
ergo, ha letiltom a rendszer vinyo megjelenitest a sajatgepbol, akkor az mi a bus fenert vonatkozik a rendszergazdara is?
kerdes: hogyan lehet csoportokhoz csatolni ezeket az engedelyeket? vegig nyalaztam mar guglit, de nem talaltam semmi hasznosat.
egetoen surgos lenne a dolog! koszi a segitseget elore is.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest