Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz Oppenheimer #23356 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy belekóstoltam és maradok is! Minden statisztikát lehet a saját szájízed szerint színezni...
-
NGA
addikt
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #23401 üzenetére
skydrive
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
user error.
-
razzorr
őstag
Pedig baromi egyszerű elküldeni,kb 3mp. Office-pdf-hosszan nyom-megoszt-mail-küld-örül
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #23414 üzenetére
??? Ha ráállsz az office-ban a keresésre akkor sincs ott?
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #23421 üzenetére
HR!
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #23446 üzenetére
meg a 1520at
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #23446 üzenetére
Mikor adod el a 8X-et?
Nem véletlenül van ott a #Lumia Túlságosan sokat keseregsz mostanában, inkább igyál egy kicsit, és mondd meg, mennyi ideig volt szervizben a 8X?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #23451 üzenetére
Tudtam* #autocorrect #outoftime
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #23451 üzenetére
"Meg tudtak beszélni a kutyákkal is." Le kellene állni a gombával szerintem.
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #23623 üzenetére
iSmurfs!!!
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/227/1/0/ismurfs_by_adrianathehedgie-d5b8s4t.gif[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #23627 üzenetére
biztos a szervezők közül valakinek lumiája van..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23681 üzenetére
erősen pletyka a dolog még....nem hinném, hogy ez less, de majd kiderül....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23681 üzenetére
szerintem az inkább valami wuick settings panel akar majd lenni.....de elválik majd...nagy jóindulattal is esetleg pre-beta build ez még szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
félisten
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23796 üzenetére
nekem is jönnek kb 3-4 hete hibátlanul...engem tesztelési célból egy pre-alfa midorira migráltak
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23800 üzenetére
2 másodperc a maximum késés FB chatnek...2 hete telefon beépített messaging appját hazsnálom rá
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #23802 üzenetére
Hogy a Te szavadjárását használjam.
Oszt mi a rákért printyipüttyögjön az offline üzenetekről, ha egyszer azért vagyok offline, hogy ne érjenek el? Ha azt akarom, hogy elérjenek online-ra állítom a beépítettet.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #23804 üzenetére
Jaaaa, értem.
Kapcsold ki az üzenetekről értesítéseket.[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23802 üzenetére
Jaaa fb appot nem használok)
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Oppenheimer #23800 üzenetére
A beépített üzenetkezelőben nem késnek, használd azt.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Oppenheimer #23810 üzenetére
Utána olvastam tovább a topicot és már mindegy volt.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz Oppenheimer #23881 üzenetére
Köszi, azt be tudom állítani az Outlook.com-on valahol, hogy ne legyen privát esemény? Mert széttúrtam de sehol nem találom...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #23898 üzenetére
a 920 külső méretét megtartva kellene növelni a kijelzőt, 4.7-4,9 simán beleférne és elég is lenne egy ekkora tepsi - nekem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #23900 üzenetére
Kitalálom, egy custom droid ROM, minek neve ianogen mod?
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #23898 üzenetére
tartalomfogyasztasra jo ez.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #23997 üzenetére
nevezd aminek akarod. ezek meg a hasonlók is biztos csak a maximális hozzáértésről és intelligenciáról tesznek tanúbizonyságot. annyira zseniális ez a szerkezet, hogy nem is értem Te meg én meg bárki más mit keresünk itt, és ebben tényleg semmi túlzás sincs.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz Oppenheimer #24001 üzenetére
Te meg mindent, ami WP!
Nem vagyok iphone gyűlölő...de rendesen túl van az árazva. Nem ér az 2-3x többet, mint bármi más. Ez már rég csak sznobizmus vagy hájp vagy mindegy minek nevezzük.
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #24001 üzenetére
tévedsz. én MINDENT gyűlölök
, főleg amit az emberi ostobaság jellemez és gerjeszt magas fokra. csak van amit kevésbé.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
jockas
senior tag
válasz Oppenheimer #24004 üzenetére
Aha. Szerintem akkor menj át az iphone topikba és hangoztasd ezt az ottaniaknak...azok még elhiszik ezt!
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #23997 üzenetére
Oh wait... A Vertut nem tudjak kifizetni
-
szutyis
tag
válasz Oppenheimer #24023 üzenetére
Ez igaz Tesztnek azért nem nevezném.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #24023 üzenetére
Na de akkor mit keres benne a 1020?
-
danilla
őstag
válasz Oppenheimer #24086 üzenetére
Nekem biztosan (surface 2)... majd egy év múlva. Egyébként nagyobb pöcs tudnál lenni
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
hat, a sima surface 2 johet. pro nem kell ugysem tudnam kihasznalni.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #24089 üzenetére
Mi lett volna ha a WP esetén is így állsz hozzá?
A telefonra a dokumentumok mappába másolt PDF-eket hogyan tudnám megtekinteni? Nem akarok a Skydrive-al szórakozni, kb. 40 pdf-ről lenne szó.
-
MODERÁTOR
-
no1r
őstag
nekem inkább az árával vannak gondjaim. RT alkalmazáskínálata elsőre nekem korrektnek tűnt, legalábbis arra amire átlag használathoz kell (használnám).
neked mi olyan dolog van amit egy RT-n végeznél és nincs meg store-ban?más, én inkább az Asus Transformer T100-ra hajtok kíváncsi leszek rá nagyon mit tud
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #24095 üzenetére
12-3 coll számomra az ideális, nem lenne/lesz mellette másik gépem
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #24109 üzenetére
Elképesztő mennyit tudsz pörögni a témán, már már beteges..
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #24285 üzenetére
nagyon nagy a szád, hogy 3 év alatt sikerült összehozni ezt a szuper mérőprogramot (amit persze nem sikerült minden készülékre mindenhol biztosítani - majd újabb 3 év múlva talán)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #24402 üzenetére
szerencsere meg nem tart orakig egy teglalap lerajzolasa vonalzoval.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #24402 üzenetére
Csak álmodozik. Látja maga előtt, ahogy nyomja az böngészőt, emailt, fb chatet, whatsapp-ot és közben sportol (pinpongozik)
-
jockas
senior tag
válasz Oppenheimer #24634 üzenetére
Nem vettem észre. Ugyan én csak a beépített FB chatet használom, de semmi gondom...azonnal megérkeznek az üzenetek. Illetve a többi appban is van rendesen push. Lehet nekem is van egy külön szerverem?
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #24634 üzenetére
Nekem frankón megy a Facebook chat, most is, de már hetek óta.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #24698 üzenetére
nem szoktam leforditott cikkeket olvasni nagyon.
-
consono
nagyúr
válasz Oppenheimer #24700 üzenetére
Az én értelmezésemben arról van szó, hogy ugyan azt a vasat kiadják Droiddal meg WP-vel is, és a kedves vásárló választhat, hogy mivel veszi, nem pedig dual-bootról, annak semmi értelme nem lenne, csak drágítná a készüléket.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #24850 üzenetére
Szerintem is elég gyengére sikerült ahhoz képest mennyire nyomatták. Ahogy sok más, ez is várat magára, hogy jobb legyen.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik