Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #51494 üzenetére
Ez nem normális...
-
kolosanyi
veterán
válasz Balathruin #51515 üzenetére
Ez engem nem vígasztal.
-
kolosanyi
veterán
válasz Balathruin #51534 üzenetére
Nem nagyon lehet ezen leállítani semmit, alig fut rajta valami. Van amikor egyébként vesztett gyors, simán WP szint, máskor meg percekig magába zuhan a rendszer és nem reagál semmire, hibaüzeneteket dobál, esetleg újraindul. És ez tök véletlenszerű, fogalmam sincs mitől lehet. Persze akkor csinálja ezt, amikor épp gyorsan meg akarnék nézni valamit rajta, ha nem fontos - például most is arról írok -, akkor tök jól működik. Egy megbízhatatlan szar.
-
kolosanyi
veterán
válasz Balathruin #51538 üzenetére
Kifejezetten rosszabb a Lollipop, mint a KitKat volt, de az is csinált ilyeneket, ahogy a Jelly Bean is.
(#51537) Glenda
Én is bejelöltem.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Balathruin #51542 üzenetére
De nem akarok kernelt és ROM-ot túrni XDA-n meg tesztelgetni, hogy épp melyik a stabil. Egy csomó időt elvesz és egyáltalán nem biztos, hogy jobb lesz tőle. Átmentem már ezen párszor, 5. éve használok droidot. Több droidos eszközöm nem lesz, meguntam. Nekem egy egyszerű, out of the box üzembiztos eszközre van szükségem, erre pedig a droid nem képes, még a Nexus széria se. A régi Nexus S-em is addig volt jó, amíg GB-ről nem frissítettem ICS-re, de azzal meg utána JB-vel katasztrofális volt az is. Ha csúcs hardvert is vennék, fél éven belül elavulna, a hivatalos frissítések után meg kezdődne a barkácsszakkör. Ebből többet nem kérek, ennek első lépése volt, hogy két éve próbaképpen Lumia 800-ast vettem, a második az, hogy most decemberben 630-at. A következő nyáron lesz, mikoris eladom ezt a tabletet, a régi laptopom és veszek egy új gépet a telefon mellé. Vagy egy notebook-tablet hibrid lesz, vagy egy könnyen szállítható, normális notebook. Nekem nem valók az ilyen felnagyított telefonok.
(#51543) colomb2
Eszemben sincs.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Nem, de az is referenciamodell volt anno. Amivel kiadták, 2.3-mal teljesen jó volt, de utána egyre szarabb lett az is. Pontosan ez van ezzel a tablettel is most, annyi a különbség, hogy ez 4.1-gyel se volt olyan stabil, mint a Nexus S a 2.3-mal. Ebben mindössze az az ironikus, hogy minden évben, minden egyes főverzió kiadásakor elsütik azt a szöveget, hogy milyen sokat optimalizáltak, a rendszer most már a belépő hardvereken is zökkenőmentes. Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban van egymással a Tegra 3 és a Snapdragon 200, de kurvára gáznak tartom, hogy egy négymagos, 1 giga RAM-os eszköz nem elég ahhoz, hogy problémamentesen kihajtsa az Androidot. Nem a csúcs játékokat, pusztán a rendszert.
(#51551) btudos
Valami ilyesmin töröm a fejem én is.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Igen, így van, de valahogy szimpatikusabb akkor már a Lumia 800 esete. A maga fapadosságával megmaradt olyannak, amilyen volt. Nincsenek új funkciók, appok, de mégis tudod használni régi szoftverekkel alap dolgokra. Barátnőm használja, második okostelefonja a kínai fos után. Komolyan előtt kellett vennem a rábeszélőkémet, hogy még egyszer okostelefont vegyen a kezébe, de most meg már szereti, hozzánőtt.
-
kolosanyi
veterán
A Xiaomi most teremti meg a saját dicsőségét.
Ja, nulla K+F mellett, mások szabadalmait ellopva. És ehhez még tapsikoljunk is, mert mekkora királyság már.
-
kolosanyi
veterán
Az mi már, hogy egy oldal 920-on IE-vel ugrál meg minden, a 630-amon meg tök használható. Ha nálatok mindig ilyen az IE, megértem, hogy miért morgolódtok néha.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #52024 üzenetére
Lehet ha nem lett volna szerencsém előtte egy HTC One-hoz ami híresen stabil és Lagg Free akkor a WP-t is Lagg mentesnek láttam volna de nem így történt.
Talán az egyik legrosszabb hírnevű HTC...
Ha bár tudtam az USB OTG hiányáról de mégis úgy véltem tudok nélküle élni.. hát nem.
Hát igen, lehet élni nélküle, csak minek?
Konkrétan a formázás lehetőségének megtalálása elvett 20 percet az életemből, de sebaj, nyomjuk!
Ennyi, nincs mese, szaracsempe.
Persze itt nem az alap rendszerre gondolok hanem az alkalmazásokra. Azok közül sem a system appokra, azok egész tűrhetően vannak megírva, de a letöltött appok nagy része hihetetlenül lagos.
Ezeken felül szép lassan megjelent ismét minden a fent említett hibákból, erre tetőzött már a testre szabhatóság hiánya mint utolsó csepp, így a 3. hét használat után bekerült a szekrény aljába valamint fel a lapcsalád apró oldalára és vásároltam egy hófehér Nexus 5-öt, azóta ismét boldog és jókedvű vagyok.Örülünk. Nem mindenkinek jöhet be a rendszer. Én továbbra is tökéletesnek találom számomra. 😊
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Glenda #52047 üzenetére
És ez hogy működik? Rámentem a weblapon, hogy Insider programban akarok részt venni, kijelöltem a 3 pipa közül, hogy "cutting edge" akármi (nem vagyok fejlesztő és cégem sincs), erre csak az asztali Windows 10-et ajánlja fel.
(#52051) Blyan
Azokról sokat nem tudok, csak boltban nyomogattam. Szép meg minden, de valahogy nem szimpatizálok a HTC-vel. Kicsit ilyen Apple érzés nekem, nem igazán jobb a konkurenciánál, de legalább marha drága. -
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #52072 üzenetére
Akkor neked miért nem olyan van?
(#52073) adam014
Értem, köszi. Kicsit le vagyok maradva, tegnap csináltam meg az utolsó vizsgám, nem nagyon néztem híreket. 😊 -
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #52076 üzenetére
Én nem, nekem akkor is drága lesz.
(#52077) Blyan
Amúgy nekem egy telefon se ér annyit. Nyáron végzek, júliusban állományba is vesznek rögtön, magyar viszonylatban kifejezetten jó kezdő fizuval, de még úgy is azt mondom, hogy irreálisan drága csúcstelefont venni. Szerintem az ésszerű árazás az lenne, hogy középkategória 30-50, felső 50-80, csúcs 80-100. -
kolosanyi
veterán
Persze, hisz erről beszélek.
Amúgy - tudom, hogy nem eszerint áraznak - a magyar fizetésekhez képest tényleg rettenetesen drágák a telefonok. Nem véletlen, hogy itt az Apple felhasználói bázisának nagy részét az ilyen újgazdag majommodó hülyegyerekek teszik ki (mind ismerjük ezt a típust), tisztelet a kivételnek.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Mi ez a nagy Opendott hype most? Tényleg ennyire ott van a cucc? Mert ránézésre tizenkettő egy tucat kínai valami.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #52385 üzenetére
Hát én valahogy nem szeretnék összecsoffadni arra a szintre.
De a sportteljesítményét tisztelem, azért mégiscsak napjaink egyik legjobb focistájáról van szó.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #52427 üzenetére
És kivered rá.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #52445 üzenetére
Én és ezt fogom telefonról nyomatni: link. Egy belépő Lumiáról. Közben esetleg a tönkrement kijelzőjű Doogee telefonnal világítok.
Egyébként neked nem kínai telefonod van véletlenül?
-
kolosanyi
veterán
Eszemben nincs ilyenekre elb@szni az időm. Inkább a barátnőmmel vagyok vagy edzek addig is, értelmesebb, mint odamenni és fikázni a "birka", nem kínai telefont használó tömeget, aki "beszopta a marketinget" és "sokkal többet kifizet ugyanazért a minőségért".
Inkább csak trollkodok...
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz gzbotii #52453 üzenetére
Nope.
Amúgy semmi bajom a kínai cuccokkal, tudnak ők jó minőséget is, csak az meg már ugyanúgy nem olcsó, mintha "nagy" cég termékét venné az ember. Inkább az itteni csájnafap közösség viselkedése piszkálja a csőröm néha. De gondolom az ő szemüket meg én szúrom WP-s létemre.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz tailor #52514 üzenetére
2012-es Nexus 7-et...Édesanyám nem szereti a számítógépeket, a Galaxy Note 8.0, amit kapott a sulitól, ott porosodik a polcán, ébresztőnek használja. A szintén droidos telefonján a telefon és sms funkciókat volt csak hajlandó megtanulni. A droid neki nem jött be. Sok tapasztalatom az iOS-szel nincs, de tényleg könnyen kezelhetőnek tartom, szerintem az ilyen beállítottságú felhasználóknak jó választás lehet.
-
kolosanyi
veterán
Kiborít ez a kurva Messenger. Sokadszorra játssza el, hogy szürkévé válik és nem működik, csak a törlés, újratelepítés segít. Hogy lehet egy ekkora fostengert kiadni?
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #52878 üzenetére
Pedig igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest