Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvl
tag
Ha a Windows Media Center-t használom, akkor a gépem a leállítást követően első alkalommal újraindul.
Ezt úgy kell érteni, hogy ha a gép használata során ha elindítom a Windows Media Center-t, akkor a munkám végeztével a gép leállítása után közvetlenül a számítógép újból bebootol. Akkor is, ha a Windows Media Centert már rég leállítottam. Az ezt követő leállításnál már minden rendben szokott lenni (hacsak nem indítottam el megint a WME-t).
Mindehhez a Windows Media Center-ben nem kell csinálni semmi különlegeset, elég egyszerűen csak elindítani.Ha a Windows Media Center-t nem indítom el, akkor nincs semmi gond.
Környezet:
Windows7 Home Premium 64 bit, jogtiszta, regisztrált, frissített.
Tuner: Leadtek PVR3100H
Alaplap: Asus P5QL SE, a bios-a a legújabb.
A bios-ban a Wake over PCI az indőzített felvételek miatt engedélyezve van. Ha letiltom, akkor természetesen a hibajelenség is eltűnik.Valakinek van ötlete?
-
szvl
tag
Errefele nem túl népszerű a Microsoft. De a napokban találkoztam egy termékével, amire azt mondtam, hogy tetszik. A Microsoft birodalomban még nem született ilyen alkalmazás. Ez a Windows Media Center. Gyanítható, hogy ez sem tökéletes. Nekem máris van egy problémám. Erről a termékről szólna ez a fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest