- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvl
tag
Ha a Windows Media Center-t használom, akkor a gépem a leállítást követően első alkalommal újraindul.
Ezt úgy kell érteni, hogy ha a gép használata során ha elindítom a Windows Media Center-t, akkor a munkám végeztével a gép leállítása után közvetlenül a számítógép újból bebootol. Akkor is, ha a Windows Media Centert már rég leállítottam. Az ezt követő leállításnál már minden rendben szokott lenni (hacsak nem indítottam el megint a WME-t).
Mindehhez a Windows Media Center-ben nem kell csinálni semmi különlegeset, elég egyszerűen csak elindítani.Ha a Windows Media Center-t nem indítom el, akkor nincs semmi gond.
Környezet:
Windows7 Home Premium 64 bit, jogtiszta, regisztrált, frissített.
Tuner: Leadtek PVR3100H
Alaplap: Asus P5QL SE, a bios-a a legújabb.
A bios-ban a Wake over PCI az indőzített felvételek miatt engedélyezve van. Ha letiltom, akkor természetesen a hibajelenség is eltűnik.Valakinek van ötlete?
-
szvl
tag
Errefele nem túl népszerű a Microsoft. De a napokban találkoztam egy termékével, amire azt mondtam, hogy tetszik. A Microsoft birodalomban még nem született ilyen alkalmazás. Ez a Windows Media Center. Gyanítható, hogy ez sem tökéletes. Nekem máris van egy problémám. Erről a termékről szólna ez a fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs